March 15Mar 15 Just now, Patty Lee said:…koja ga je u međuvremenu nogirala, a on to krio dok nije viđena u javnosti sa drugim muškarcem, pa je bio prinuđen da potvrdi, hehe. pise na kraju dokumentarca da ga je nogirala al ovo ostalo ne pritom to se sve desava u dosta kratkom periodu od snimanja.
March 15Mar 15 Just now, morgana said:pise na kraju dokumentarca da ga je nogirala al ovo ostalo ne pritom to se sve desava u dosta kratkom periodu od snimanja.E pa ne znam to, nisam još gledala doc. Znam samo da mu je to prva devojka u životu i da nikada nisu imali seksualne odnose (I know, I know).Edit: bilo bi dosta jako da je i ovo u doc-u Edited March 15Mar 15 by Patty Lee
March 15Mar 15 dosta jak momenat je i sa hs-ovom majkom koja se skandalizuje sto ovaj mrzi zene, al da ne spojlujem kako to zavrsava Edited March 15Mar 15 by morgana
March 15Mar 15 Spremam se mentalno za dodelu Oskara pa čim prođe - gledam. Ugl sam pratila odjeke i reagovanja po TikToku, ali ne možeš mnogo da zaključiš o sadržaju dokumentarca iz toga. I naravno, naj komentar: “Jedini koji su iz ovoga izašli izgledajući dobro su Lui Teru, kamerman i dva rendom pratioca Džastina Valera (?!)”.
March 15Mar 15 Author Ta dva lika jesu dobto ispala, njihov ugao gledanja i komentari su dali dobar insight ...
March 17Mar 17 Ne znam šta me spopalo sve neke serije od 5, 6 sezona da gledam, to me je ranije umaralo. Sad gledam Manifest. Dobro radi kliker scenaristi, veoma sam zadovoljna.
March 26Mar 26 Od danas dostupni Jo Nesbo's Detective Hole i Something Very Bad Is Going to Happen. Javljajte dojmove
March 26Mar 26 Ovo je valjda adaptacija The Devil's Star, pete knjige iz serijala. Nemam pojma što su baš od nje krenuli.
March 27Mar 27 Odgledao sam sezonu Nije lose za netflix, nelose i za Harija. Ispocetka mi glavni glumac nije stimao ali kako odmice, sasvim se stopio i savrseno mu legao lik pijandure drota, pomogla je i skandinavska beskompromisna hladnoca. Pomijesali su ovde slucajeve iz dvije knjige ako me sjecanje ne vara, sto znaci da nece biti komplet serijal. Steta, sasvim gledljivo. Muzika takodje, Nik Kejv i Voren Elis radili.
March 27Mar 27 The Devil's Star (Norwegian: Marekors, literally "The Nightmare Cross", 2003) is a crime novel by Norwegian writer Jo Nesbø, the fifth in the Harry Hole series. The story moves between two parallel themes – the appearance of a new serial killer terrorizing Oslo, and Harry Hole's ongoing feud with the corrupt and utterly ruthless fellow police officer Tom Waaler, which was already a major part of the plot of the two previous books, "The Redbreast" and "Nemesis".Ne znam pod kojim imenom je prevedena (ako uopšte) na srpski.
March 27Mar 27 Negdje sam sinoc naletio da hrvatske izdavacke kuce prevode njegove naslove sa engleskog, dok Laguna sa norveskog.