May 31May 31 7 minutes ago, Pokojni Ruxin said:gledaj trust me: the false prophetDruže pa ti ne pratiš sektaški topik gde smo pričali o ovakvom sadržaju, mislim da sam pogledao bukvalno SVE sektaško što ima na striming servisima, a false prophet sam pogledao prvo kada sam ušao na netflix Što bi se reklo "logičan nastavak" prey and obey. Lik video prostor na tržištu i ponudio se, prošlo i to je to...Ne znam što me fasciniraju toliko te priče, Love Has Won sam pogledao drugi put, heavens gate isto, verovatno ću i the vow u nekom momentu. Edited May 31May 31 by Mil@n
June 3Jun 3 RafaOcekivao puno vise. Ukratko Rafa je mix Jeremije i Ilije Pandurovica koji je ipak uzeo 14 RG.
June 3Jun 3 Pogledala sam igru skrivalice, pa ok mada ..Sam se opako smorila tokom sredine sezone, zbog događaja
June 5Jun 5 midnight gospel stoji na netfliksu, skuplja prašinu. štrika na svim nivoima. moraš sva čula na max.
June 5Jun 5 11 minutes ago, nisam ja said:midnight gospelzju, elto crtani?dobro jutro, seljaci simulanti?
June 8Jun 8 https://www.imdb.com/title/tt20119468/Najgori film u poslednjih par godina. Gluma je cak i dobra ali scenario ne pamtim ovako uzasan.
June 8Jun 8 Train Wreck Poop Cruise, najgori dokumentarac koji sam ikada odgledao. Likovi koji su iznosili impresije su me toliko nervirali da ne znam kojim čudom sam odgledao ovo do kraja.Nestalo je struje na brodu, ništa nije funkcionisalo, pa su morali da pišaju u tuš kabine i da seru u neke crvene kese. Pa su neki i srali po podu i slično.Jedan od "preživelih" ceo doc kuka kako će uraditi sve što može da ne koristi nehumane, odvratne, crvene kese.Skoro da mi je žao što se svi nisu podavili u istim tim govnima...Da mi je neko rekao da dokumentarac može ovoliko da me iznervira pre samo sat vremena, pitao bih ga da li je normalan... Edited June 8Jun 8 by Mil@n
June 9Jun 9 nisu loše Žmurke (druga sezona Chestnut Man), ali prva je mnogo boljagunđanjespomenuti "događaj" je skroz bezveze, baš se ništa nije dobilo timeposlednja epizoda je bezvezno rvanje po šumi i u moru, umesto da bude nešto lepo i fino psihološki napetokako nisu ispitali sve koji su radili u onom socijalnom centru, i tako videli da je i ova tamo radila pa malo ispitali ko je koje porodice kada savetovao i tako to? Da su je tako navatali bi bilo genijalno, a ne tamo neki kao DNK dok još nije ni bilo DNK nego eto slučajno neko bio poslao naprednim Englezimaženu ludaka sa puškom je savetovao neki skroz drugi lik, koja je onda veza sa negativkom?negativka je u jednoj sceni kao nešto tražila posao -- da li je to trebalo da znači da već dugo ne radi u tom centru pa zato nisu išli tim putem? pa trebalo je valjda da provere par godina unazad Edited June 9Jun 9 by Amelija
June 9Jun 9 The Four SeasonsJel gledao neko drugu sezonu? Ne secam se vise ni sta se dogodilo u prvoj sezoni ali se secam da mi se svidelo manje vise.
June 9Jun 9 Author 28 minutes ago, Lo Zingaro said:The Four SeasonsJel gledao neko drugu sezonu? Ne secam se vise ni sta se dogodilo u prvoj sezoni ali se secam da mi se svidelo manje vise.Gledao ja ... to je razbibriga koncept, kratke epizode, malo humora, malo pronalazenja u njihovoj sredovecnosti. Ako ti se prva sezona dopala, gledaj i drugu isko nije dobra kao prva