Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Netflix produkcija

Featured Replies

Ovaj Belfast je nešto najluđe što sam gledao u skorije vreme ziga Prosto je neverovatno da u isto vreme bude i tako mračno i toliko urnebesno.

Definitivno neće biti po svačijem ukusu, ali meni je neverovatno prijao. Probajte, makar.

• Replies 3.7k
  • Views 407.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Patty Lee
    Patty Lee

His & Hers je nestvarno glupa serija. Ovde su bukvano svi retardirani, what the fuck is dis? Pravim spisak svih vas koji ste napisali da može da se gleda.

• dept. q - savrsen vikend bindz za ljubitelje nordijskih krimica, ovaj put u skotskoj izvedbi. matthew goode odlican u jednoj za njega potpuno nekarakteristicnoj ulozi, a ceo tim oko njega i maltene s

• au koje sranje sinoc odgledah, jos ne dolazim sebi. mini serija summer of rockets!   bbc produkcija, ima timoti spal, ima spijuni, ima hladni rat, sve spakovano u 6 epizodica, idealno. bilo

Posted Images

Ja kad god sam hteo prekinuti gledanje bula je dobra scena. Brate samo gde su nasli ovu Daru. lolol Imam frenda iz mladosti bukvalno su isti.

12 hours ago, pariah said:

https://m.imdb.com/title/tt6794990/

Volim našu lepu Katu (Stanu) ali nakon odgledane prve sezone utisak je tipičan za sve Ntflx-ove uratke koje, nekako, mene uvek nesrećno zapadnu. More neuverljivih sitnica i jedna ali kakva- SANTA od nerealnosti: SPOJLERS ON: (razumem da je ona morala biti odsutna 6 godina kako bi njena porodica "krenula dalje" ali aman- šest(!) godina onakvog mučenja i zatvoreništva ne bi izdržao niko a kamoli naša krhka i zgodna zemljakinja) SPOJLERS OFF, urušavaju sve ono pozitivno, čega je malo, kao što je par vrlodobrih horor momenata.

Moralo je bolje. Neću gledati naredne 2 sezone.

Ja počeo drugu i prestao. Previše glupo.

Sve više je takvih serija na Netflix-u...

Ranije se to dogadjalo posle druge eventualno treće sezone ako je bilo...

absentia je originalno amazonova serija..

• 2 weeks later...

kudos za korejski "my name"

Odgledao "... Belfast...".

Zabavno, malo smara "stilizacija" ali može da se gleda.

Klasična engleska glumačka škola...

I ja gledao, dobro za ubuijanje vremena.

Mnogo ste vi nobles Meni bilo vrhunski, i likovi i gluma i kako i gde je snimano, a i misterija se rasplela na način koji ne vređa inteligenciju gledaoca...

Klasična engleska glumačka škola...

fur

Edited by papapavle

1 hour ago, papapavle said:

Mnogo ste vi nobles Meni bilo vrhunski, i likovi i gluma i kako i gde je snimano, a i misterija se rasplela na način koji ne vređa inteligenciju gledaoca...

Baš tako, odlična serija, svakako jedna od najboljih na Netflixu u poslednjih godinu dana.

Valja li čemu Bloodline?

1 hour ago, FPLS said:

Valja li čemu Bloodline?

meni uopste nije bio los - malo sporo i razvuceno, al' skroz dobro napisano, odigrano i izvedeno - bar prva sezona, koju sam pogledao.

dalje nisam stigao, ne zato sto nisam hteo, nego se nije imalo vremena.

manosphere, louis theroux

relevantan je, iako previše suženog fokusa koji bolje odgovara prikazu organizacijski tradicionalnijih, neviralnih zajednica.

da je theroux od par odabranih influensera koje prikazuje krenuo nizvodno ka manjim ribama koje sadržaj prežvakavaju, ili ka krajnjim korisnicima, dobio bi na jasnoći, naročito kod gledalaca bez predznanja, ali bi izgubio na stilu plus bi proizveo još koju zvijezdu dajući joj platformu. poentirajući na podjeli odgovornosti između samih influensera i algoritma koji ih podstiče, enablera, korisnika, čini mi se da je publici ostavio previše da dopiše i domisli. opet, nije školski program, nije da ima obavezu te vrste.

efektni su, možda i najbolji u čitavom dokumentarcu, momenti sa ženama iz neposrednog okruženja influensera, djevojkom myron gaines-a i hs-ovom majkom, i proizvodnja rage baite-a na kraju proizišla iz jedne od tih situacija.

Edited by morgana

2 hours ago, morgana said:

djevojkom myron gaines-a

…koja ga je u međuvremenu nogirala, a on to krio dok nije viđena u javnosti sa drugim muškarcem, pa je bio prinuđen da potvrdi, hehe.