Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Netflix produkcija

Featured Replies

Untamed ok, genericko i sve, moze da se gleda za vikend da se ubije vreme.

• Replies 3.7k
  • Views 407.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Patty Lee
    Patty Lee

His & Hers je nestvarno glupa serija. Ovde su bukvano svi retardirani, what the fuck is dis? Pravim spisak svih vas koji ste napisali da može da se gleda.

• dept. q - savrsen vikend bindz za ljubitelje nordijskih krimica, ovaj put u skotskoj izvedbi. matthew goode odlican u jednoj za njega potpuno nekarakteristicnoj ulozi, a ceo tim oko njega i maltene s

• au koje sranje sinoc odgledah, jos ne dolazim sebi. mini serija summer of rockets!   bbc produkcija, ima timoti spal, ima spijuni, ima hladni rat, sve spakovano u 6 epizodica, idealno. bilo

Posted Images

8 hours ago, Halvard said:

Bacio pogled na The Beast in Me nakon što sam završio Poljake. Dakle prva scena i kao da gledam Keri Metison, a nagledao sam je se za tri života.

Svakako ću nastaviti, samo se nadam da je Kler makar malo promenila glumački manir.

Evo ja odgledala 2 epizode i dalje je ista Keri, taj lik će je proganjati do kraja života. Serija je, inače, skroz dobra.

Završila Heveliuša.

Baš sam se smorila. Jebemti bivše komunistučke zemlje, sve isto (

7 minutes ago, Svemir Zeka said:

Završila Heveliuša.

Baš sam se smorila. Jebemti bivše komunistučke zemlje, sve isto (

Brate zeno sestro, prijavljujes depresiju od 90% i to gledas twak sad samo fali neka irska socijala i vesala2

1 minute ago, Lancia said:

Brate zeno sestro, prijavljujes depresiju od 90% i to gledas twak sad samo fali neka irska socijala i vesala2

Jesi gledao onaj Benšiz of Inišerin, ili tako nešto? rolleyes

16 minutes ago, Svemir Zeka said:

Jesi gledao onaj Benšiz of Inišerin, ili tako nešto? rolleyes

To je puslica od filma heart neces verovati, sinoc me uvatila nesanica i gledao sam ga na TV-u cetvrti put.

I, jesi brzo zaspo? covid19

Just now, Lancia said:

To je puslica od filma heart

💅🤙

On 15. 11. 2025. at 11:21, Halvard said:

Bacio pogled na The Beast in Me nakon što sam završio Poljake. Dakle prva scena i kao da gledam Keri Metison, a nagledao sam je se za tri života.

Svakako ću nastaviti, samo se nadam da je Kler makar malo promenila glumački manir.

Kler Dejns je meni slaba tačka. Skoro da sam navijao za lik koji je ona glumila u poslednjim sezonama Homelanda, samo zato što je ona glumila.

Odgledao prvu epizodu BIM, Metju Ris mi uvek simpatičan isto. Odgledaću, ako ništa zbog njih dvoje.

Jebeni ntfl i moj mizerno slab karakter i snaga volje.

Odgledao, jebomebogdamejebo, i nikada više sa ntflxa ništa. Dakle na osnovu Profe Šehtera i njegove "Deviant":

Ed Gein ne vozi rolšue, čak mislim da ih nikada nije ni video osim kao ad u nekom časopisu,

Ed Gein se ne druži sa mladima na popularnim mestima a naročito tamo gde se voze, pogađate šta- rolšue u krug.

Ed Gein nema telo Apolona sve sa pločicama friško izašlim iz teretane, on je običan poljuprivrednik, farmer, da ne kažem seljak.

Ed Gein NEMA drugaricu koju dovodi kući da je upozna s majkom.

Grob nmajke jeste bio cementiran ali ne iz razloga da bi neko krao tela već je zemljište bilo peskovito. To je kasnije Herzog (a ko drugi) sa nekom svojom ekipom hteo da proveri, da ga otkopa al su odustali jer nisu normalni.

Lešina koju Gein drži na spratu nije lešina rahmetli stare majke.

Ed Gein nije bio ovoliko razgovorljiv jer je bio retardiran i hronično je izbegavao ljude.

Ima tu još brooka toga ali je ovo je na prvu loptu.

557748457_10232647951322509_6608859099681272471_n.jpg

Pljunuti.

Nemoj da se neko zajebe pa da gleda House of dynamite.

O kako je K.Bigelou propala.

Mislim u padu je ona već duže ali...

• Author

Počeo sam da gledam Last Samurai Standing ... ako ovo nije pisao AI - ovde me seci ... sa promptom "evo ti knjiga Ikusagami, a ti je obradi u Squid Game fazonu".

Edited by Lezilebovich

On 16. 11. 2025. at 23:02, Hamlet Strašni said:

Kler Dejns je meni slaba tačka. Skoro da sam navijao za lik koji je ona glumila u poslednjim sezonama Homelanda, samo zato što je ona glumila.

Odgledao prvu epizodu BIM, Metju Ris mi uvek simpatičan isto. Odgledaću, ako ništa zbog njih dvoje.

Meni je ona isto gotivna i voleo sam njen lik u Homelandu, samo ipak bih voleo da su za ovu seriju uzeli neku drugu glumicu.

Sviđa mi se premisa, ali ona mi je prosto distrakcija, nije da podseća na Keri nego je bukvalno ista ona, samo čekam da se pojave Sol, Kvin i ekipa.

8 hours ago, Halvard said:

Meni je ona isto gotivna i voleo sam njen lik u Homelandu, samo ipak bih voleo da su za ovu seriju uzeli neku drugu glumicu.

Sviđa mi se premisa, ali ona mi je prosto distrakcija, nije da podseća na Keri nego je bukvalno ista ona, samo čekam da se pojave Sol, Kvin i ekipa.

Izgleda da ona ipak ne ume da glumi drugačije sad. Mislim, meni je malo verovatno da to režiser traži od nje...

Za odmor mozga spanska serija (koje inace ne gledam) Old dog new tricks (tako su preveli na engleski sa spanskog Riba na suvom/ Animal salvaje), matori veterinar u malom mestu, problemi, da ne spoilujem... neozbiljno ali odmor mozga