Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Davanje krvi

Featured Replies

On 7. 3. 2026. at 0:16, sedijedan said:

U NS danas poklon kišobran happy, a dobila sam i ružu jer 8. mart wub.

To, sestro, brate! Čestitam, kako Praznik, tako i na činu, u ime svih prestoničkih zavidljivaca na kišibranu, i svoje lično.

• Replies 300
  • Views 56.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Šumejker-Levi 9
    Šumejker-Levi 9

put danas, fuck yeah. Jubilejčina

• Šumejker-Levi 9
    Šumejker-Levi 9

@vojiste sediš ispod drveta i daješ krv, kako kul. U poslednje vreme dajem na tačno 12 nedelja. Otkrili su mi da imam onaj Antigen-D, pa sad ta karantinska plazma ide za bebe. Prednost u mojoj firm

• Originalna preporuka zapravo potiče od oca, koji je tokom decenija radnog veka kao anesteziolog ko zna koliko hiljada miliona puta ljudima u vene gurao kojekakve igle, braunile ili šta već. I za preth

Posted Images

15 hours ago, Dobrila said:

To, sestro, brate! Čestitam, kako Praznik, tako i na činu, u ime svih prestoničkih zavidljivaca na kišibranu, i svoje lično.

Hvala 🥰.

• 3 weeks later...

jeeej, sledece nedelje se kvalifikujem ponovo, prolazi mi 6 meseci od pirsinga, u narodu poznatog kao bushenje ushiju s_p

On 25. 3. 2026. at 23:21, gospa buba said:

jeeej, sledece nedelje se kvalifikujem ponovo, prolazi mi 6 meseci od pirsinga, u narodu poznatog kao bushenje ushiju s_p

Srećno. Ja idem 10. aprila. Ako vidim nekog sa crvenim ušnim resicama, znaću da si ti hihi

1 hour ago, Šumejker-Levi 9 said:

Srećno. Ja idem 10. aprila. Ako vidim nekog sa crvenim ušnim resicama, znaću da si ti hihi

zabrojala sam, do kraja aprila sam u karantinu sad

a to sa ushima da me sad pitash shta ne spopalo lol

Ako, ako, treba to sad obaviti dok ste mladi, devojčica takoreći, naipako da si buše matore žene.

• 2 weeks later...

Jutros upadoh u konflikt sa pripadnikom obezbeđenja. Rutinski sam zastao, pomerio čunj i uparkirao se pred Institutom, kad eto ti ga šerif strčo ozgor, galami, mlatara, ne odobrava. Kažem mu da je već pre par godina uvedeno da je tu dozvoljeno za davaoce, a on ponosno odgovara da mu je danas prvi dan i da mu ništa nisu o tome rekli, ali da mora da čuva mesto, treba kao kombi neki da dođe. Pokažem mu da ima bar 6-7 njihovih slobodnih mesta pod čunjevima, može flota kombija da pristane. Jedva sam ga suzbio, uz kompromis da se preparkiram na krajnje mesto.

Tako da ako još neko bude dolazio kolima, treba se spremiti za potencijalni fajt sa nadobudnim pripravnikom za svoja legitimna davalačka prava.

Inače je jutros negde pre osam bila baš velika gužva, milina jedna, ne pamtim odavno da sam video toliko davalaca u Institutu.

• 2 weeks later...

Jutros u institutu lepa sestra me upućuje u koju po redu kabinu da uđem da mi provere hemoglobin, kađe "Idite u trojku".

Vrlo rado, odgovorih. naughty

1 hour ago, Šumejker-Levi 9 said:

Jutros u institutu lepa sestra me upućuje u koju po redu kabinu da uđem da mi provere hemoglobin, kađe "Idite u trojku".

Vrlo rado, odgovorih. naughty

Kad tamo u trojci Gvozden buši, a Đorđe saslužuje...

• 1 month later...

Back by popular demand. Uvek skromno jedem nakon toga, jer sam skroman i nenametljiv čovek, uglavnom fokusiran na to da sebe ne stavljam u prvi plan, jer mi nije važno da svi znaju da sam takav da me svaka tašta poželi. Dobra skoro svaka, jedna ne. Ali kad smo završili, kaže žena možete da se poslužite, ima lepa hrana kakva nema svuda. Reko' u pravu ste, davao sam krv i u drugim zemljama, pa znam kako je. I onda sam se opustio i krenuo da trpam.

Pre toga kod lekara, kaže kakvo je to prezime, odakle ste. Kažem, možete da pogađate, ali morate da pazite može da bude nezgodno. Kaže on, da li ste iz Albanije. Rekoh druže doktore, promašili ste mnogo gore nego što sam očekivao covid19.

Posle kad je informisan o stanju stvari, kaže, sve je bilo dobro dok je bio Tito*, posle kad je on umro otišlo sve k vragu. Kažem ja, znači nije valjalo da sve zavisi od jednog čoveka kdpinside.

Posle je pričao kako su Tita dugo držali u životu, tu sam se malo zabrinuo da li je pravi doktor ili neki koji je pobegao sa psihijatrije, ali onda sam se setio da to sve nije važno, jer nisam došao da se lečim.

*Kunem se da je to rekao

Edited by Venom

Dalju elaboraciju po pitanju mračnog predmeta želja pohotnih tašti (zapaziti da tvrdnja ne glasi "poželi za zeta", nego "poželi fullstop") prepuštam mlađim i okretnijim, ali mi je pažnju privukao detalj o raskošnom keteringu.

Nekako mi se čini da je u poslednje vreme baš utanjila ponuda za davaoce u Bg Institutu, valjda se državni resursi preusmeravaju na zaslužnije i dostojnije, od podvižnika iz Pionirskog parka do noćnih sprej-brigada. Nekad je bilo uobičajeno da se dobije kesa za poneti sa barem Plazma keksom i flaširanom vodom, ponekad i Štark čokoladica ili brendirana majčica.

Sad u dve ovogodišnje vizite izrazito mršavo, samo plastični bokali sa nekom splačinom na razmućivanje (doduše konzumacija je neograničena) i guljavi kifla-sendič, kakav hodočasnici iz SNS buseva ne bi ni mačkama bacili.

A možda su me opazili pri ulasku u zgradu, "jbt ide Dobrila, sklanjaj sve!"

Da ne ukradoh hemisku, mogao bih da se zapitam gde sam bio i šta sam radio.

Ali ako je bila ona plava sestra, sav taj bedni provijant je nebitan 😍

Meni su sendviči tamo okej, ukusni i sveži. Doduše, nisam izbirljiv.

Svakako je važno imati dobar doručak.

3 hours ago, napadaj said:

Ali ako je bila ona plava sestra, sav taj bedni provijant je nebitan 😍

Ma dobro, ne sporim, ali ne možemo sve posmatrati samo iz sebične perspektive nas matorih pokvarenjaka, već treba misliti i na benefite naših strejt sestara davateljki, kao i braće davalaca gej opredeljenja.

6 hours ago, Dobrila said:

Ma dobro, ne sporim, ali ne možemo sve posmatrati samo iz sebične perspektive nas matorih pokvarenjaka, već treba misliti i na benefite naših strejt sestara davateljki, kao i braće davalaca gej opredeljenja.

mislish na zene kojima deca izedu sendvich a deda uzme majicu? hihi