Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Davanje krvi

Featured Replies

On 2. 6. 2026. at 21:13, Venom said:

Posle je pričao kako su Tita dugo držali u životu, tu sam se malo zabrinuo da li je pravi doktor

Pa zapravo jeste ta faza potrajala, priličan broj meseci je prošao od kada je premešten u ljubljanski klinički centar, što je po opšem uverenju najavljivalo bliski kraj, i definitivne obznane upokojenja najvećeg sina, nakon prekida tekme Hajduk-Zvezda.

Tada su svake vesti u svim glasilima počinjale ubitačno dosadnim saopštenjima o aktuelnom maršalovom zdr.stanju, sve okruglo pa na ćoše, kao rijaliti čiji je jedini sadržaj prenos zimskog sna mrmota pod ćebetom.

Taj famozni "lekarski konzilijum" je ušao i u viceve, govorilo se "ala lažeš, ko KL".

• Replies 301
  • Views 56.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Šumejker-Levi 9
    Šumejker-Levi 9

put danas, fuck yeah. Jubilejčina

• Šumejker-Levi 9
    Šumejker-Levi 9

@vojiste sediš ispod drveta i daješ krv, kako kul. U poslednje vreme dajem na tačno 12 nedelja. Otkrili su mi da imam onaj Antigen-D, pa sad ta karantinska plazma ide za bebe. Prednost u mojoj firm

• Originalna preporuka zapravo potiče od oca, koji je tokom decenija radnog veka kao anesteziolog ko zna koliko hiljada miliona puta ljudima u vene gurao kojekakve igle, braunile ili šta već. I za preth

Posted Images

29 minutes ago, gospa buba said:

mislish na zene kojima deca izedu sendvich a deda uzme majicu? hihi

Žene kojima deca izedu samo sendvič, a ne i džigericu, se mogu smatrati malobrojnim srećnicama u roditeljskom staležu.

Što se tiče otimanja delova veša od strane dede, koji se pretvara da hrani golubove a zapravo vreba neoprezne malaksale davateljke, l desilo se u mračnijoj zoni Kališa, bilo je već o tome po novinama. Mislim da su ga uhvatili.