zmanic Posted February 28, 2021 Posted February 28, 2021 Čini mi se da je Vučela upravo dobio naslednika prestola. 1
Frank Pembleton Posted February 28, 2021 Posted February 28, 2021 dobar bio profa kod obućineDobar za koga? .... Shiit has hit the fan!
kud u maglu Simoviću Posted February 28, 2021 Posted February 28, 2021 Just now, radnik said: Za pravdu. i istinu 1
Milošica Posted February 28, 2021 Posted February 28, 2021 (edited) 27 minutes ago, Milosh76 said: vas uvazeni profa Nemoj ovo druže. Nemoj nikako. Ili bar razmisli kom navijaču Partizana se obraćaš ovako. Meni nemoj. Edited February 28, 2021 by Milošica
copkillah Posted February 28, 2021 Posted February 28, 2021 6 minutes ago, Milošica said: Nemoj ovo druže. Nemoj nikako. Ili bar razmisli kom navijaču Partizana se obraćaš ovako. Meni nemoj. Postoji zeleno svetlo za ovo na PPP, batali.
Milosh76 Posted February 28, 2021 Posted February 28, 2021 (edited) 11 minutes ago, Milošica said: Nemoj ovo druže. Nemoj nikako. Ili bar razmisli kom navijaču Partizana se obraćaš ovako. Meni nemoj. Malo ironije i ti se odmah ljutis Izvinjavam se ljubiteljima i navijacima Partizana, moje skromno misljenje je, da je Vuletic sramota za vas klub i za pravnu struku generalno. Nije mi bila namera da bilo koga vredjam, ako se neko osetio uvredjenim, izvinjavam se. Edited February 28, 2021 by Milosh76 2
gospa buba Posted February 28, 2021 Posted February 28, 2021 a shta vas sad izaziva na ukopavanje? sent from bubamoto
radisa Posted February 28, 2021 Posted February 28, 2021 Just now, gospa buba said: a shta vas sad izaziva na ukopavanje? sent from bubamoto Patka™... A rugala se šerpa loncu, u stvari... 2
Milošica Posted February 28, 2021 Posted February 28, 2021 (edited) @gospa buba Ništa, sve je okej, širimo ljubav @radisa Grešiš jebiga. Vidiš da se ograđujem od VV. Edited February 28, 2021 by Milošica
kud u maglu Simoviću Posted February 28, 2021 Posted February 28, 2021 Just now, gospa buba said: a shta vas sad izaziva na ukopavanje? sent from bubamoto 1 profesor bg univerziteta akademska rasprava at its finest
Malvo Posted February 28, 2021 Posted February 28, 2021 Na stranu metrija, potpuno mi je nejasno sta ima ko da ga zove, a sta i on ima da prica posle svega. Ne znam sta se pravi lud, godinama je u upravi kluba i odlicno zna sta se to desavalo. Odavno je, da je moralan covek, mogao i morao da kaze - odoh ja odavde, nisam iz ove price. Ali sad se setio postenja i morala, kad su gangsteri isterani na cistac, a samim tim i njegovo visegodisnje cutanje. 1
Recommended Posts