zmanic Posted February 28, 2021 Posted February 28, 2021 38 minutes ago, Filozof manijak said: Al što njega? Kad je mogo Đaja, što ne bi i Koki fasovao malo tvorza ? 1
Milosh76 Posted February 28, 2021 Posted February 28, 2021 Jel Cocky i dalje vlasnik WinWIn-a ili je to prodao SNS ortaku, Nesi Romingu?
Ted Posted February 28, 2021 Posted February 28, 2021 22 minutes ago, nautilus said: da. to nije dokaz na sudu da, nije. ali je krunski dokaz u medijskom suđenju. a tu kad te dohvate, posle više nije ni bitno šta je, kada je i kako je sud odlučio. ako uopšte i odluči nešto, odnosno ako postupka bude. 2
Mark Rothko Posted February 28, 2021 Posted February 28, 2021 Eh kad bi Anđusa zvali večeras u Utisak...
Bogotac Posted February 28, 2021 Posted February 28, 2021 Cini se da je sve pocelo od odlaska Nese u USA onomad,rekao bih da nije samo Jovanjica u pitanju.
mraki Posted February 28, 2021 Posted February 28, 2021 (edited) Koliko ja znam, taj poligraf iako nije validan dokaz na sudu, prilično usmeri sam tok istrage i može zeznuti nekog ni krivog ni dužnog. Ne znam zašto ga uopšte koriste. Edited February 28, 2021 by mraki
SNARC Posted February 28, 2021 Posted February 28, 2021 1 minute ago, mraki said: Koliko ja znam, taj poligraf iako nije validan dokaz na sudu, prilično usmeri sam tok istrage i može prilično zeznuti nekog ni krivog ni dužnog. Ne znam zašto ga uopšte koriste. Bas zato. Narodni sud, sastavljen od sudija i porotnika koji cine svi citaoci Informera i Telegrafa, ne prasta i ne zanimaju ga trivije poput dokaza.
mraki Posted February 28, 2021 Posted February 28, 2021 Ma nisam uopšte mislio na ovaj slučaj, nego na poligraf kao takav. Ovde je jasno...
gospa buba Posted February 28, 2021 Posted February 28, 2021 da, nije. ali je krunski dokaz u medijskom suđenju. a tu kad te dohvate, posle više nije ni bitno šta je, kada je i kako je sud odlučio. ako uopšte i odluči nešto, odnosno ako postupka bude.to je vec folklorni deo, za to znam. zvanichno me zanimalo.sent from bubamoto
SNARC Posted February 28, 2021 Posted February 28, 2021 Pffff..neko sa foruma ko mi je ukrao foru od pre neki dan
napadaj Posted February 28, 2021 Posted February 28, 2021 A tako su se lepo svi družili ovde [emoji26] 1 1
bradilko Posted February 28, 2021 Posted February 28, 2021 cus kokeza ucestvovao u pripremi atentata na vucica. onaj kokosar. to je nivo jajinci. 3
Malvo Posted February 28, 2021 Posted February 28, 2021 (edited) Sve ovo je jos zanimljivije utoliko sto su Mu i Koki i Slina bili vrlo bliski... bili su mu prijatelji. Iz radikalskih vremena. Nisu to Vulini, Brnabe, Vesici i Maliji, koji su ga ko zna kako gledali i mozda i radili nesto kontra njega u nekom proslom vremenu i prostoru. Ova dvojica su mu bili ekipa. Kokeza je zavrsio u Zvezdi ne samo kao neko od poverenja, nego i neko od svakodnevne komunikacije. Sedeo bre do njega dok je ovaj nosio lazni gips. Ako nije u pitanju neka prejeftina predstava, ako su to i Slina i Koki... spisak se sigurno ne zavrsava i ko zna ko je tu jos urotio. Edited February 28, 2021 by Malvo
Recommended Posts