nautilus Posted February 28, 2021 Author Posted February 28, 2021 kako su oni saznali da je ovaj odbio poligraf i odgovor na pitanje pre nego je saslušanje završeno? jednostavno je odlučeno da se kokeza gepekuje. 1
SNARC Posted February 28, 2021 Posted February 28, 2021 Promene ljudi frizuru..stil oblacenja..gume u zimu...neki i krv promene povremeno..a gde nece prijatelje. Muceni Koki..ispade krpa najobicnija. Nije znao sta ga je snaslo ni kad je postao predsednik saveza, ne zna sta ga je snaslo ni sada. Sitan kusur. 1
Bogotac Posted February 28, 2021 Posted February 28, 2021 Pa samo prelistas jedan od 4 tablioida i vidis ko je sledeci,oni su najavili i za onog Bosanca,sad i za Kokezu,lepo je ovo,full scale obracun izmedju dve zaracene ekipe na vlasti,rece neko onomad,samo tako i mozemo ocekivati njihov pad.
gospa buba Posted February 28, 2021 Posted February 28, 2021 ja stoti put, jel poligraf smisleno i legalno sredstvo? i ako ne, shto se akaju uopshte oko toga, osim zbog drame za medije?sent from bubamoto
mlatko Posted February 28, 2021 Posted February 28, 2021 Bojim se da je jedna ekipa ipak mnogo jača i (jer ima podršku sa zapada, severa i istoka) da će se regenerisati još brže i jače, toliko koliko će se spolja pokazati kao ranjiva i slobodarska. Momenat za feniksovanje je pravi, ne može mu niko ništa.Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk 2
nautilus Posted February 28, 2021 Author Posted February 28, 2021 ne poligraf je sredstvo koje se koristi u istrazi da izbacis sto vise alternativa. nije dokaz. nigde se ne koristi ovako kao kod vučića 3
gospa buba Posted February 28, 2021 Posted February 28, 2021 ne poligraf je sredstvo koje se koristi u istrazi da izbacis sto vise alternativa. nije dokaz. nigde se ne koristi ovako kao kod vučićaovaj shto je odbio poligraf je mogao da ga odbije bez shtete po sebe? mimo narodnog ako nisi kriv shta ima da krijesh sent from bubamoto
SNARC Posted February 28, 2021 Posted February 28, 2021 12 minutes ago, Filozof manijak said: Al što njega? Zato sto je jeftin..zamenljiv, ni od kakve posebne struke. A jako zveci diljem kontinenta i globusa ako smenis predsednika FS zbog zavere oko atentata na predsednika drzave..taman sebe dodatno predstavi kao zrtvu svima spolja koji mu iole veruju..ako takvih ima uopste. U stvari, nema ih. A Koki bez Vucica da mu drzi ledja je obicna nulica..nikakve logike nema da mu je radio o glavi.
nenad Posted February 28, 2021 Posted February 28, 2021 7 minutes ago, SNARC said: Zato sto je jeftin..zamenljiv, ni od kakve posebne struke. A jako zveci diljem kontinenta i globusa ako smenis predsednika FS zbog zavere oko atentata na predsednika drzave..taman sebe dodatno predstavi kao zrtvu svima spolja koji mu iole veruju..ako takvih ima uopste. U stvari, nema ih. A Koki bez Vucica da mu drzi ledja je obicna nulica..nikakve logike nema da mu je radio o glavi. mozda je bas zato i bio tu gde jeste.
nautilus Posted February 28, 2021 Author Posted February 28, 2021 8 minutes ago, gospa buba said: ovaj shto je odbio poligraf je mogao da ga odbije bez shtete po sebe? mimo narodnog ako nisi kriv shta ima da krijesh sent from bubamoto da. to nije dokaz na sudu
Forest Posted February 28, 2021 Posted February 28, 2021 4 minutes ago, mlatko said: Bojim se da je jedna ekipa ipak mnogo jača i (jer ima podršku sa zapada, severa i istoka) da će se regenerisati još brže i jače, toliko koliko će se spolja pokazati kao ranjiva i slobodarska. Momenat za feniksovanje je pravi, ne može mu niko ništa. Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk Ja mislim da je eskalacija dostigla takav nivo da je veoma ozbiljno opasna i za jaču stranu. Čak i u scenariju potpune pobede Vučićevog klana, ostaće mnogi opasni repovi koji mogu urušiti sistem u bilo kom trenutku. Ostaće paranoja, strah od osvete. Ako razmišljam o budućnosti, veoma mi je teško da zamislim da se stvari vrate na prethodno stanje.
mraki Posted February 28, 2021 Posted February 28, 2021 5 minutes ago, gospa buba said: ovaj shto je odbio poligraf je mogao da ga odbije bez shtete po sebe? mimo narodnog ako nisi kriv shta ima da krijesh sent from bubamoto To je malo zajebano, ako odbiješ automatski si sumnjiv, a ako prihvatiš rizikuješ da pokaže kako lažeš i budeš još sumnjiviji. Mislim generalno, u ovom slučaju je još irelevantnije.
đorđe geprat Posted February 28, 2021 Posted February 28, 2021 4 hours ago, zmanic said: Ako se ne pojavi sutra nekim bezveznim razlogom, neće ničeg biti ni do četvrtka. Sad se smišlja neko tupo obrazlođenje razloga za neemitovanje dokumentacije, nešto slično Babićevoj vožnji kroz naplatnu rsmpu: "ja sam to video i šta ima da vam prikazujem, kad sam ja - JA". kaće već jednom taj četvrtak. izgoreh! 1
đorđe geprat Posted February 28, 2021 Posted February 28, 2021 58 minutes ago, Ted said: ha, ko nema kukuruz kokičar na zalihama zajebo se.....idem do kujne da proverim jedan od nas ima čvarke. ja ću bensedin.
Recommended Posts