October 11, 2025Oct 11 nakon dve tehnicke i iskljucenja repese u splitu, belosevic izbacuje zvezdana mitrovica u 4om minutu u podgorici
October 12, 2025Oct 12 17 minutes ago, Nikodije said:A šta je sa Mega-Bosna na areni?Ima na arena premium 2, Edin i Kole prenose
October 12, 2025Oct 12 Just now, sasha said:Ima na arena premium 2, Edin i Kole prenoseDa, ali nije nio veći deo druge četvrtine. Kaže imali tehničkih problema.
October 12, 2025Oct 12 34 minutes ago, Nikodije said:Ne sviđa mi se Bosna, veterani i crnci polutanida, na pocetku su delovali dobro, posle kako ulaze ovi sa klupe sve goremega iznenadjujuce dobro sutira, ima do odbrane bosne, al opetgacic ume tako da ostavi utisak da je nestvaran talenat, a ume i da ga nema nigde u zavisnosti od mecapana evropskom za juniore se mucio u odbrani i cesto ispadao zbog faulova
October 12, 2025Oct 12 6 minutes ago, Nikodije said:radnicki kg menja cibonu u aba 2Cibona ima tradiciju...Prodavanja svog mesta u međunarodnim takmičenjima.
October 12, 2025Oct 12 nisu ovde prodali mesto, jednostavno im se ne igra. koliko razumem, zele akcenat da stave na fiba takmicenja u buducnosti i da se sto bolje pozicioniraju pred promene koje donosi nba evropa, a oni veruju da ce fiba takmicenja jacati. Edited October 12, 2025Oct 12 by Nikodije
October 12, 2025Oct 12 Just now, Nikodije said:nisu ovde prodali mesto, jednostavno im se ne igra. koliko razumem, zele akcenat da stave na fiba takmicenja u buducnosti i da se sto bolje pozicioniraju pred promene koje donosi nba, a oni veruju da ce fiba takmicenja jacati.Ma znam, samo se zezam na spor dan.
October 12, 2025Oct 12 jbt jel realno da se i boldvin povredio evo izasao sastav, mi bez oba pleja :S