October 5, 2025Oct 5 ne pamtim kad je mega bila ovako losazapravo, nakon odlaska celog tima i popunjavanja mahom iz okka ovako nesto je delovalo ocekivanoonda su opet u pripremnom periodu, makar po rezultatima zalicili na nesto bolje, ali je izgleda ipak ovo realnostodbrana nepostojeca, svega jedan ofanzivni skok, sto bi trebala biti njihova odlikabogoljub koji bi trebao biti lider se potpuno uklopio u sivilododuse nema sibya i srzentica, moguce da bi sa njima bilo bar malo boljepisao sam vec, od svih odlazaka najvise me zacudio odlazak kejhila, on ni ovde imao potpunu slobodu, a prosle godine je ostavio utisak da se radi bas o ozbiljnom talentu
October 5, 2025Oct 5 Ovog Suiga su reklamirali kao neko čudo, al on meni deluje balvanasto. Podseća na Poljaka Balcerovskog.
October 5, 2025Oct 5 ...al dobro, sve su to klinci, 18-19 godina, verujem da će napredovati kao i uvek
October 5, 2025Oct 5 uključim sam kraj i vidim da su odrali megu stoka plus razlikom, a ovaj pomene i neke sulude procente za 3 16/26 ko golden state
October 5, 2025Oct 5 Spartakov centar Tompson došao iz 2. francuske lige, bolji igrač od Rivera i Izundua
October 5, 2025Oct 5 pa nije druga jebemuali imas poentu i meni deluje okmislim da ce spartaku problem biti ovaj par plejeva rebic/drobnjak, nisu na nivou ostatka ekipe
October 5, 2025Oct 5 Mislim da je Gordić još bez kluba. Meni Reba deluje ok. Prvi put ga gledam još od Mornara, ima jedno 7 godina. Edited October 5, 2025Oct 5 by Nikodije
October 5, 2025Oct 5 negde sam nesto procitao za njega da trenira sa nekimmozda za onaj bratov klub sa pala
October 5, 2025Oct 5 52 minutes ago, Nikodije said:Spartakov centar Tompson došao iz 2. francuske lige, bolji igrač od Rivera i IzunduaTo i ja pomislih za Partizan, da nam ga pozajmi Vlade preko nedelje, vikendom nek igra za Spartak :)