Calavera Posted May 5, 2017 Posted May 5, 2017 ajmo, ko je zaboravio da veceras pocinje kolo? ja pukom srecom pogledao na fixture list dvadeset minuta pre dedlajna :D
Svarog Posted May 5, 2017 Posted May 5, 2017 Koji sam ja genija za ovu igru :facepalm: Propusten dupli transfer, Benteke ostao kapiten...
MancMellow Posted May 5, 2017 Posted May 5, 2017 Koji sam ja genija za ovu igru :facepalm: Propusten dupli transfer, Benteke ostao kapiten... Kako ide ovo WHUTOT mozda ti se i isplati...
John Coltrane Posted May 5, 2017 Posted May 5, 2017 A i ja sam srece qrate da poslednjeplasirani zabode 6 igraca sa duplim kolom bas protiv mene i triplira Aleksisa
malkin Posted May 5, 2017 Posted May 5, 2017 ajde ajde, krajnje je vreme da neko od vas trojice što vas sere rendom propusti zokija u prva tri gde mu je i mesto
Sam Spade Posted May 5, 2017 Posted May 5, 2017 ajmo, ko je zaboravio da veceras pocinje kolo? ja pukom srecom pogledao na fixture list dvadeset minuta pre dedlajna :D Što divljakuša, brate Kale?
Calavera Posted May 5, 2017 Posted May 5, 2017 priprema za bench boost sledece nedelje kad pola timova ima po dve tekme. sta da ti kazem, ispo si kolateralna steta -_-
MancMellow Posted May 5, 2017 Posted May 5, 2017 dobro je, mogao je ni Totnam da ne primi gol pa da Walker ima clean sheet...
Lezilebovich Posted May 5, 2017 Posted May 5, 2017 Lezilebe, koji čip si potegao? Hteo sam sanceza x3 ali na kraju nista od toga... ovo kolo sam se uopste setio da postoje ti chipovi, na appu mi to uopste nije bilo vidljivo (dok nisam skontao da krst nibe simbol mojih rezultata)
John Coltrane Posted May 6, 2017 Posted May 6, 2017 ajde ajde, krajnje je vreme da neko od vas trojice što vas sere rendom propusti zokija u prva tri gde mu je i mesto Propustio sam ga kroz sake u prvom delu sezone, a kao slag na tortu je mec sa njim u zadnjem kolu (nadam se da cu dotle osigurati Premer).
Svarog Posted May 6, 2017 Posted May 6, 2017 dobro je, mogao je ni Totnam da ne primi gol pa da Walker ima clean sheet... Mozda je ispustio clean sheet, al je zato zabo zuti karton, ljubi ga selektor. Blah.
adasevic Posted May 6, 2017 Posted May 6, 2017 Hteo sam sanceza x3 ali na kraju nista od toga... ovo kolo sam se uopste setio da postoje ti chipovi, na appu mi to uopste nije bilo vidljivo (dok nisam skontao da krst nibe simbol mojih rezultata) Ja ga postavim za kapitena i sinoc pogledam tim, a kapiten ostao ne Aliju... Dobice me muslin samo na kapitena ako nista drugo :(
Recommended Posts