Patty Lee Posted April 7 Posted April 7 Šta je to, gde gledate? Je l igra bračni par Mićalović-Ćetković, ako ne, da razmotrim.
ragasto Posted April 7 Posted April 7 Izgleda da je išla već na Superstaru...? Vidim i u trejleru da je dijaloge pravio chat GPT 2 2
Milosh76 Posted April 7 Posted April 7 2 hours ago, ragasto said: Jel gleda neko Tunel? Ja malopre odgledao prvu epizodu. Produkcija je klan Ristovski, malo je nategnuta gluma za sada, ali nije negledljivo. Serija je krsh neopevani. Bila je na SuperNovoj pre X meseci, odgledao 3-4 epizode i batalio. 1
ragasto Posted April 7 Posted April 7 Gledam drugu epizodu, dijalozi su gori nego u prvoj a tu je i Lečić. Treba reprizirati Homicide.
Jimmy Kowalski Posted April 10 Posted April 10 (edited) Srpska dramska serija "Sablja" koja govori o atentatu na nekadašnjeg premijera Srbije Zorana Đinđića ostvarila je zapažen uspeh. Prve dve epizode premijerno su prikazane u dvorani „Limijer“ u Kanu, a „Sablja“ je time postala prvi projekat iz Srbije koji je imao premijeru na čuvenom kanskom festivalu. Publika je odlično reagovala na seriju, a da je oduševila i kritiku svedoči činjenica da je „Sablja“ osvojila prestižnu nagradu za najbolju glumačku interpretaciju – celog ansambla. Edited April 10 by Jimmy Kowalski
zorglub Posted April 30 Posted April 30 Ne svojom voljom, odgledah dve epizode "Male supruge" - ne postoji način da se dočara ova lošost. Recimo da je "Igra sudbine" za ovo Sopranosi, Žica i Sajnfild u jednom. 5
ronin Posted May 22 Posted May 22 Bacim malo pogled na X-tu reprizu Boljeg života...Jedno me malo muči...Jel Giga Moravac nikad nije saznao da se Ema bambusala sa Terminatorom?
Misko Posted May 22 Posted May 22 3 hours ago, ronin said: Bacim malo pogled na X-tu reprizu Boljeg života...Jedno me malo muči...Jel Giga Moravac nikad nije saznao da se Ema bambusala sa Terminatorom? nije..inace mi Emilija spada u top 5 najodvratnijih likova u nasoj kinematografiji ikad..
Misko Posted May 22 Posted May 22 24 minutes ago, darkonet said: Pa nije ni ona da je on bambusao Daru Kako nije, ispricao joj Ljuba Ljupce Bubili sve u detalj?
Biramo Borbu Posted May 22 Posted May 22 14 minutes ago, Misko said: Kako nije, ispricao joj Ljuba Ljupce Bubili sve u detalj? Povukao reč na sudu, ucenila ga Dara da povuče izjavu , i on onda rek'o "Moja Dara najčestitija", a Dara rekla "Moj šef samo gleda svoju ženu", a Emiliju uhvatila griža savesti što se ona terminatisala, dok se Giga, prema sudskim spisima, nije darisao.
Sokrat Posted May 22 Posted May 22 49 minutes ago, Misko said: nije..inace mi Emilija spada u top 5 najodvratnijih likova u nasoj kinematografiji ikad.. 1 1
Recommended Posts