ToniAdams Posted October 25, 2017 Posted October 25, 2017 Pa jebiga, nema vuka i sina miše janketića i štimca. Puna kapa već. Ubice sam pogledao samo prvu, moguće da ima još nekog.
Frank Pembleton Posted October 25, 2017 Author Posted October 25, 2017 u odnosu na umo, poslednja serija koja se ovde kolektivno pratila na forumu, gluma u senkama je za oskara ^_^Tako je. Na žalost.
hefaca Posted October 25, 2017 Posted October 25, 2017 Meni je odrubljena glava vrh gluma. Gledah je u sumnjivim licima i ovde. Pride mi je i jebozovna. Jos u licima glumila na francuskom. Raspali Rastko se ovde nije raspao. Bjela i Kuzmanovic odlicni. Zemske generalno lose u glumi. Rusi original sa pasoske kontrole. Jbg oni vazda isti. Docekuju te s aviona ko da si mu ubio svestenika i opljackao crkvu. Iako je nabacao Bjela svasta u prve 2 epizode, nije mi se smucilo o cekam da ne zasere. Jbg cak i da nam je gluma problem, sta? Da ne snimamo nista? Oceubice ne poredim sa ovim, ne bih da vredjam. Polugledah njih, jer je domace... Ovo cu gledati zato sto zelim. A i tema je zanimljiva. I muzika.
ToniAdams Posted October 25, 2017 Posted October 25, 2017 Da ne snimamo nista +100Vele da je konačno rešenje vazda najbolje rešenje
teacher Posted October 25, 2017 Posted October 25, 2017 +100 Vele da je konačno rešenje vazda najbolje rešenje ne snimati i poslati glumce™ na društveno koristan rad da bude kakva vajda od njih
Toni Sumaher Posted October 25, 2017 Posted October 25, 2017 (edited) Meni je odrubljena glava vrh gluma. Gledah je u sumnjivim licima i ovde. Pride mi je i jebozovna. Jos u licima glumila na francuskom. Raspali Rastko se ovde nije raspao. Bjela i Kuzmanovic odlicni. Zemske generalno lose u glumi. Rusi original sa pasoske kontrole. Jbg oni vazda isti. Docekuju te s aviona ko da si mu ubio svestenika i opljackao crkvu. Iako je nabacao Bjela svasta u prve 2 epizode, nije mi se smucilo o cekam da ne zasere. Jbg cak i da nam je gluma problem, sta? Da ne snimamo nista? Oceubice ne poredim sa ovim, ne bih da vredjam. Polugledah njih, jer je domace... Ovo cu gledati zato sto zelim. A i tema je zanimljiva. I muzika. Naravno. Tamarica dominira seksepilom, ostale joj nisu ni do kolena ovde. Zali boze nabacanih sisa s koca i konopca, sem u uvodnoj sceni gde je Bjelina eks zena. Meni su upali u oci epizodisti. Enver Petrovci kao zandar, Toni Mihajlovski kao terorista u zatvoru, Dugalic kao Zivkovic, a ocekujem dosta i od gazda Kire (Petre Arsovski, kakav lik, za sada ne progovara...). Edited October 25, 2017 by Toni Sumaher
kud u maglu Simoviću Posted October 25, 2017 Posted October 25, 2017 (edited) toni jer si gledao? e adamse Edited October 25, 2017 by kud u maglu Simoviću
I*m with the pilots Posted October 25, 2017 Posted October 25, 2017 Moze se li ovo gledati negde legalno na netu, tj. ima li neki streaming na RTSu...? Ne nalazim nista.
Toni Sumaher Posted October 25, 2017 Posted October 25, 2017 Ovo kacili dobri ljudi, sad, da li je legalno... https://filmovitica.com/senke-nad-balkanom-1-epizoda/
Frank Pembleton Posted October 25, 2017 Author Posted October 25, 2017 Evo sad malo sa distance, zaista porediti ovo sa UMO je zaista smešno. Ovo je za klasu ispred... ....shit has hit the fan...
Jimmy Kowalski Posted October 25, 2017 Posted October 25, 2017 Milica Gojkovic. prosle god sam zbog drugarice gledao Sumniva lica pa sam ovu simpu primetio iako je imala malu ulogu, par epizoda. a ko je Bjelina bivsa zena? E nju znam. Nikolina Jelisavac. Dobra milfara..
hefaca Posted October 25, 2017 Posted October 25, 2017 +100 Vele da je konačno rešenje vazda najbolje rešenje Mozda je da ne gledas konacnije i boljije resenije. Cak i UMO vrede, ako nista zbog onog ko tebe kamenom ti njega fasciklom, Radasin zbog Nade Blam i Olge Odanovic u obliku seljanki... Nasi treba da snimaju ono sto kod tudjina necemo da vidimo pa makar i sa losom glumom. Da ne repriziram, koja je ovde solidna.
teacher Posted October 25, 2017 Posted October 25, 2017 Mozda je da ne gledas konacnije i boljije resenije. Cak i UMO vrede, ako nista zbog onog ko tebe kamenom ti njega fasciklom, Radasin zbog Nade Blam i Olge Odanovic u obliku seljanki... Nasi treba da snimaju ono sto kod tudjina necemo da vidimo pa makar i sa losom glumom. Da ne repriziram, koja je ovde solidna.Bravo! Važno je da se snima! Sent from my Moto G (5) using Tapatalk
Recommended Posts