giuseppe Posted October 24, 2017 Posted October 24, 2017 (edited) Menščini da mlađani Stanko izgleda ko sajko jer, pod a) fakat loše glumi, a pod b) pošto ga svi sutiraju unaokolo, istresa (bukvalno) frust na slatkoj kuravi. Jel ona ima kakvo kršteno ime, ili se zove po zanatu? Edited October 24, 2017 by giuseppe
hefaca Posted October 24, 2017 Posted October 24, 2017 pa ako ti gluma i dramaturgija nisu bitni u seriji, onda jbg. Brate, moze o tome malo konkretno? Ko kad bih ja napisao smaras, postovi ti losi, ko u hrvata...
Plavimost Posted October 24, 2017 Posted October 24, 2017 Serija poseduje prljavštinu kakvu želim da vidim u domaćoj seriji. Nisu deža vi vu bedačenje i teskoba koji se generički pojavljuju od Šurde, Gige Moravca i Sina Dragana.
fikret selimbašić Posted October 24, 2017 Posted October 24, 2017 Menščini da mlađani Stanko izgleda ko sajko jer, pod a) fakat loše glumi, a pod b) pošto ga svi sutiraju unaokolo, istresa (bukvalno) frust na slatkoj kuravi. Jel ona ima kakvo kršteno ime, ili se zove po zanatu? Malo je sajko i ono kako se udvarao curi koja je započela autopsiju popa.
James Marshall Posted October 24, 2017 Posted October 24, 2017 Ovo Bjelina sisa? (ili nekog drugog ko drži dah dok traje snimanje)
Frank Pembleton Posted October 24, 2017 Author Posted October 24, 2017 Večeras odgledao ovaj pilot... Realno, ovde važi ona uzrečica: Dobar konj ima hiljadu mana, loš samo jednu - da je loš! Od svih serija ovo ipak malo odskače... Mene su recimo iznervirali oni slo-mo pasaži iz jatagan male...... ....shit has hit the fan...
gospa buba Posted October 24, 2017 Posted October 24, 2017 (edited) ono, mislim, bre, nije da cemo da ih glasamo za sanu za zivotno delo. kod nas je sad takva situacija da se delimo po liniji moze da se gleda ne moze da se gleda. pa ovo mozda izrodi neshto drugo, kad se neki drugi mladi obese na drzavnu grud ^_^ mislim, tokom istorijskog razvoja srpskog naroda :D Edited October 24, 2017 by gospa buba
Kubrick Posted October 25, 2017 Posted October 25, 2017 +1 Kako se uopste zove? Nisam je do sada negde gledao.. Milica Gojkovic. prosle god sam zbog drugarice gledao Sumniva lica pa sam ovu simpu primetio iako je imala malu ulogu, par epizoda. a ko je Bjelina bivsa zena?
ToniAdams Posted October 25, 2017 Posted October 25, 2017 (edited) Brate, moze o tome malo konkretno? Ko kad bih ja napisao smaras, postovi ti losi, ko u hrvata... brate ako svojim očima ne vidiš užasnu glumu, klišee sakupljene za par minuta i ubačene i šešir i faberzeova jaja sa buvljaka, kako ćeš poverovati mojim rečima? Nema svrhe prosto. Ako je tebi to kul gluma, nemoćan sam, nema leka. Edited October 25, 2017 by ToniAdams
hefaca Posted October 25, 2017 Posted October 25, 2017 brate ako svojim očima ne vidiš užasnu glumu, klišee sakupljene za par minuta i ubačene i šešir i faberzeova jaja sa buvljaka, kako ćeš poverovati mojim rečima? Nema svrhe prosto. Ako je tebi to kul gluma, nemoćan sam, nema leka. Ok. Tako sam mislio. Ako vidis ono sto ja ne vidim, onda svrhe nema, leka i bla bla. I jos Bjela los dramaturg...
ToniAdams Posted October 25, 2017 Posted October 25, 2017 (edited) Pa ok, kako da ti objasnim da je loša gluma a ako sam to ne vidiš, a skoro svi sriču ko da čitaju sa idiota? Jebiga, to što su tebi dobri stanko, viktor savić iz trejnspotinga, lažni rusi, unezvereni rasko, one neke no name ženetine što glume nadrkanost tako što se deru ali zato blok brte, to samo potvrđuje priču da je lepota u oku posmatrača a ne da serija realno nije sranje. I sori, al ako nešto pretenduje da biva umetnošću, onda je plagijat po difoltu no no, a ovde pun kurac užasnih imitacija koječega na svakom koraku. Edited October 25, 2017 by ToniAdams
gone fishing Posted October 25, 2017 Posted October 25, 2017 u odnosu na umo, poslednja serija koja se ovde kolektivno pratila na forumu, gluma u senkama je za oskara ^_^
Recommended Posts