Jump to content

Domaće serije i prepevi

Featured Replies

25 minutes ago, nisam ja said:

ima neka serija koja je reklama za firmu nekog rođe? 

rodoljub drašković, brat vuka čestitoga. i direktor i vlasnik svislajona, takova etc

mogao sam i da pretpostavim al bi mi mučno. 

• Author
Ovo svakako puštati na sastancima anonimnih alkoholičara

Od vina do kokaina
Kratak je put

Sent from fav toy

Auuu...
Oliška Bregović za siromašne, prodao rane radove meceni[emoji769]...
A ovaj ko da slušam čestitoga Vuka.
Gde je@Grunf kad je najpotrebniji!

.... Shiit has hit the fan!

tako vas volim.

želim da znam što više o našim kinematografskim dostignućima.

19 hours ago, Arkadija said:

Odgledala sam sinoć prvu epizodu Vikenda sa ćeletom. Tja, na retke momente simpatično i duhovito, npr scena kada sede u restoranu, pa iz torbice ćale vadi pištolj, batinu protezu, pa tek onda pare i grdi batu što ne nosi protezu, a predebeli bane vidaković nešto mrmlja kako ga proteza žulja.

Ali, ovo je 101.serija koja glorifikuje kriminal, bahatost, prostakluk, neobrazovanje. Relativno pristojno i vaspitano dete je izloženo torturi od strane ćaleta zbog toga.  Desetogodišnjem detetu se obraća: "đoku da redovno pereš, a jel ga već šiljiš, ahahaha".  

Ne znam, meni to nije smešno.

Realno ova rečenica kao da je napisana za Jezdića. Ja njega ne mogu ni zamisliti u nekoj drugoj ulozi (pretpostavljam samo da je on ovo izgovorio)

3 minutes ago, James Marshall said:

Realno ova rečenica kao da je napisana za Jezdića. Ja njega ne mogu ni zamisliti u nekoj drugoj ulozi (pretpostavljam samo da je on ovo izgovorio)

Naravno da jeste, on je glavna uloga-ćale.

Ja bih samo voleo da upoznam osobu koja je zbindzovala Vikend sa caletom... 1 epizoda onog je neopisivo mucenje, ali 7 za redom, to mora da ostecuje unutrasnje organe

vinova loza Ranjeni oro samo sto ni Sotra ne bi mogao ovo da izvuce... Bar su frajle a ne joksimovic...

Ali posle nekoliko godina dominacije ubijanja, kriminala, zavera, pljacki - kamiondzije i ovo su pun pogodak za raju... Selo zaboravljeno, kako bi lego sad jedan Radasin...

Ali ta kamera koja mora da izgleda jeftino da bi ličila na hrvatske telenovele

I moja marvelćerka koja se naglas gadi grinskrina - jel ovo vremenska prognoza?

Sent from fav toy

On 26.1.2021. at 17:50, djeneralche said:

Ja odgledao uvodnih 5min, nekakvo rostiljanje na krovu zgrade. Neprijatnost kao takva, ugasio.

Bude bolje kad to prođe... Kao bolna inicijacija u seriju jezdićevskog džib-humora

On 26.1.2021. at 19:26, Arkadija said:

Loži, ima Tajna vinove loze. Moja majka kaže da je neopevano sranje. Ona inače voli te domaće sapunjare i nije joj mrzak bračni par Ćetković-Mičalović.

U pravu je po onome što sam zakačio.

Razrada lika i dela Pendule

na kom jeziku pričaju u ovoj vinovoj lozi?

Na vlaškom :fantom:

26 minutes ago, slepa živana said:

na kom jeziku pričaju u ovoj vinovoj lozi?

Metavinogradarski