renne Posted January 27, 2021 Posted January 27, 2021 25 minutes ago, nisam ja said: ima neka serija koja je reklama za firmu nekog rođe? rodoljub drašković, brat vuka čestitoga. i direktor i vlasnik svislajona, takova etc
Frank Pembleton Posted January 27, 2021 Author Posted January 27, 2021 Ovo svakako puštati na sastancima anonimnih alkoholičaraOd vina do kokainaKratak je putSent from fav toyAuuu...Oliška Bregović za siromašne, prodao rane radove meceni[emoji769]...A ovaj ko da slušam čestitoga Vuka.Gde je@Grunf kad je najpotrebniji! .... Shiit has hit the fan! 1
slepa živana Posted January 27, 2021 Posted January 27, 2021 tako vas volim. želim da znam što više o našim kinematografskim dostignućima.
James Marshall Posted January 27, 2021 Posted January 27, 2021 19 hours ago, Arkadija said: Odgledala sam sinoć prvu epizodu Vikenda sa ćeletom. Tja, na retke momente simpatično i duhovito, npr scena kada sede u restoranu, pa iz torbice ćale vadi pištolj, batinu protezu, pa tek onda pare i grdi batu što ne nosi protezu, a predebeli bane vidaković nešto mrmlja kako ga proteza žulja. Ali, ovo je 101.serija koja glorifikuje kriminal, bahatost, prostakluk, neobrazovanje. Relativno pristojno i vaspitano dete je izloženo torturi od strane ćaleta zbog toga. Desetogodišnjem detetu se obraća: "đoku da redovno pereš, a jel ga već šiljiš, ahahaha". Ne znam, meni to nije smešno. Realno ova rečenica kao da je napisana za Jezdića. Ja njega ne mogu ni zamisliti u nekoj drugoj ulozi (pretpostavljam samo da je on ovo izgovorio) 1
Arkadija Posted January 27, 2021 Posted January 27, 2021 3 minutes ago, James Marshall said: Realno ova rečenica kao da je napisana za Jezdića. Ja njega ne mogu ni zamisliti u nekoj drugoj ulozi (pretpostavljam samo da je on ovo izgovorio) Naravno da jeste, on je glavna uloga-ćale.
omiljeni Posted January 27, 2021 Posted January 27, 2021 9 minutes ago, James Marshall said: Realno ova rečenica kao da je napisana za Jezdića. Ja njega ne mogu ni zamisliti u nekoj drugoj ulozi (pretpostavljam samo da je on ovo izgovorio) "Guziš li šta" ujak starter pack https://parapsihopatologija.com/forums/topic/2026-laugh-topic/?do=findComment&comment=4954584 1
jorma shparga Posted January 27, 2021 Posted January 27, 2021 Ja bih samo voleo da upoznam osobu koja je zbindzovala Vikend sa caletom... 1 epizoda onog je neopisivo mucenje, ali 7 za redom, to mora da ostecuje unutrasnje organe
hefaca Posted January 27, 2021 Posted January 27, 2021 vinova loza Ranjeni oro samo sto ni Sotra ne bi mogao ovo da izvuce... Bar su frajle a ne joksimovic... Ali posle nekoliko godina dominacije ubijanja, kriminala, zavera, pljacki - kamiondzije i ovo su pun pogodak za raju... Selo zaboravljeno, kako bi lego sad jedan Radasin...
April Posted January 28, 2021 Posted January 28, 2021 Ali ta kamera koja mora da izgleda jeftino da bi ličila na hrvatske telenoveleI moja marvelćerka koja se naglas gadi grinskrina - jel ovo vremenska prognoza?Sent from fav toy
msv Posted January 30, 2021 Posted January 30, 2021 On 26.1.2021. at 17:50, djeneralche said: Ja odgledao uvodnih 5min, nekakvo rostiljanje na krovu zgrade. Neprijatnost kao takva, ugasio. Bude bolje kad to prođe... Kao bolna inicijacija u seriju jezdićevskog džib-humora On 26.1.2021. at 19:26, Arkadija said: Loži, ima Tajna vinove loze. Moja majka kaže da je neopevano sranje. Ona inače voli te domaće sapunjare i nije joj mrzak bračni par Ćetković-Mičalović. U pravu je po onome što sam zakačio.
slepa živana Posted January 31, 2021 Posted January 31, 2021 na kom jeziku pričaju u ovoj vinovoj lozi?
ultra plasticni Posted January 31, 2021 Posted January 31, 2021 26 minutes ago, slepa živana said: na kom jeziku pričaju u ovoj vinovoj lozi? Metavinogradarski 2
Recommended Posts