Jump to content
IGNORED

Domaće serije i prepevi

Frank Pembleton

Recommended Posts

Posted
On 8.10.2020. at 11:07, Milosh76 said:

Nova, druga sezona hit serije “Državni službenik” na male ekrane stiže nam ovog vikenda na kanal Superstar. Prvu epizodu kao što je već poznato gledamo od 21.00 u subotu 10. oktobra, a druga sledi odmah sutradan u istom terminu.

Ono što do sada, međutim, nije bilo poznato, a što saznajemo, jeste da sa zakašnjenjem od sedam dana, 17. oktobra “Državni službenik 2” startuje i na TV Pink. Nastavak popularne domaće krimi sage, ovog puta smeštene u svet sajber kriminala očekuje nas na Pinku, kao i na Superstaru, vikendom, subotom i nedeljom, ali od 20.00.

Odgledao sinoć. U skladu sa trendovima, sat i po uvodne epizoda sa petnaest minuta scena pre najavne  špice.  Nije ispalo loše za početak, lepos su se nadovezali na kraj prošle sezone, videćemo kuda će to da odvede i da li se Vojnov u međuvremenu malo izveštio. Akcione scene deluju malkice naivno, ali ajd šta ćeš, vremenom će doći i to na mesto. Alternativna Srbija u seriji izgleda mi kao da je iz nekog crtaća, no nije to najstrašmnije, nego svaki put kad vidim Miloevu zamišljenu facu, setim se ko u stvarno sti sedi na njegovom mestu :mellow:

Posted

moze li neko na pm da mi posalje gde mogu tu i tajkun da odgledam? 

Posted

Ja sam iskreno zabrinut da u sledećoj reprizi Boljeg života ne iskoče Goran Bogdan i Vuk Kostić

Sent from fav toy

Posted

Molim da mi neko pojasni , ko je onaj muški leš na kraju Močvare?

Posted
3 minutes ago, Arkadija said:

les simbolizuje mentalnu smrt svih nas koji su ovo gledali i odgledali!

lose...mnogo lose :frust:

• +1 1
  • Haha 3
Posted
За "Мочвару" [emoji813] ... начин на који истражује тзв. грешност :evil: и њене последице, до сада невиђено на нашем екрану. Као да је неко наручио серију за мене и то баш у моменту када сам почео да преиспитујем себе око тога да ли сам био суров према хришћанству - тј. да ли се без хришћанских начела (схваћених као систем универзалних етичких начела које има скоро свака религија) изнутра ослобађамо или почињемо да дивљамо као звери? Вероватно и једно и друго. Тим питањима се комерцијалније бави и овај Ридли Скот када у свемиру сукобљава атеистичку и верујућу цивилизацију ("Raised by wolves")  - налазећи у обема озбиљне предности и озбиљне мане. Те две серије поредим и због основног мотива: модела родитељства и даљих последица тога.
Ti se zajebavaš, jel da?

.... Shiit has hit the fan!

• +1 1
Posted

Pa zajebava sa svakim postom koji je ostavio

Posted
24 minutes ago, Arkadija said:

Мислим да је то муж Каје, инспекторове љубави из младости, коме није опроштено што је дигао руку на њу. 

13 minutes ago, renne said:

Pa zajebava sa svakim postom koji je ostavio

Можда вреди истражити хипотезу да размишљам ван свих шаблона.

Posted
1 hour ago, jorma shparga said:

les simbolizuje mentalnu smrt svih nas koji su ovo gledali i odgledali!

lose...mnogo lose :frust:

I naziv serije je super simbol za to.

Posted

Јесу мало "збрзали" крај, посебно психолошко објашњење, по коме је манијака на акцију навела похотност другосрбијанске даме.

А то са "мочварношћу" мислим да је идеја да се супротставе два детета, инспектор Никола, дете "мочваре" (радничких блокова) и лекар Вид Перовић, дете социјалистичке елите, оба ментално оштећена, једно општећено тешким животом у "гету", а друго животом у хипи комуни.  

Из последњег интервјуа са ЕКВ Миланом:

:fantom:

"Svi smo mi živeli po nekim getima, recimo ja sam dosta dugo živeo na Novom Beogradu, to je jedan jeziv geto. Sredina u kojoj živiš može jako da utiče na tebe, može da ti ostavi razne povrede... Svako ružno lice koje sretneš u životu ostavi trag na tebi. A da ne govorimo o stanu u kome živiš, betonu kojim si okružen, tako da mislim da golemi procenat invalidnosti potiče iz toga što žive u jednom nehumanom okruženju, trivijalnom arhitektonski, ali i ljudski, što je mnogo važnije. "

Posted (edited)

Ako ništa,ovo malo što sam odgledao,gluma je odlična.

Nada Šargin i Isaković pokidali,kao i uvek uostalom.

Edited by Milošica
Posted

1 hour ago, Milošica said:

Ako ništa,ovo malo što sam odgledao,gluma je odlična.

Nada Šargin i Isaković pokidali,kao i uvek uostalom.

Milosice udari space posle zareza i tacke, boli OCD.

• Wub 1
Posted
20 minutes ago, djeneralche said:

Milosice udari space posle zareza i tacke, boli OCD.

Dogovoreno :D

Posted
4 hours ago, Milošica said:

Dogovoreno :D

andromeda-galaxy-royalty-free-image-1585

Posted

Odgledao i poslednje dve epizode Močvare.
I samo da kažem - - dobro je da je gotovo.
Onoliko mrcvarenje, lutanje itd. je ipak previše.

Nego, vidim da Milena Marković radi i Nečistu krv u produkciji RTS....
Nju baš krenulo?

.... Shiit has hit the fan!