Zabalujev Posted October 11, 2020 Posted October 11, 2020 On 8. 10. 2020. at 9:07, Milosh76 said: Nova, druga sezona hit serije “Državni službenik” na male ekrane stiže nam ovog vikenda na kanal Superstar. Prvu epizodu kao što je već poznato gledamo od 21.00 u subotu 10. oktobra, a druga sledi odmah sutradan u istom terminu. Ono što do sada, međutim, nije bilo poznato, a što saznajemo, jeste da sa zakašnjenjem od sedam dana, 17. oktobra “Državni službenik 2” startuje i na TV Pink. Nastavak popularne domaće krimi sage, ovog puta smeštene u svet sajber kriminala očekuje nas na Pinku, kao i na Superstaru, vikendom, subotom i nedeljom, ali od 20.00. Expand Odgledao sinoć. U skladu sa trendovima, sat i po uvodne epizoda sa petnaest minuta scena pre najavne špice. Nije ispalo loše za početak, lepos su se nadovezali na kraj prošle sezone, videćemo kuda će to da odvede i da li se Vojnov u međuvremenu malo izveštio. Akcione scene deluju malkice naivno, ali ajd šta ćeš, vremenom će doći i to na mesto. Alternativna Srbija u seriji izgleda mi kao da je iz nekog crtaća, no nije to najstrašmnije, nego svaki put kad vidim Miloevu zamišljenu facu, setim se ko u stvarno sti sedi na njegovom mestu
mustang Posted October 11, 2020 Posted October 11, 2020 moze li neko na pm da mi posalje gde mogu tu i tajkun da odgledam?
April Posted October 11, 2020 Posted October 11, 2020 Ja sam iskreno zabrinut da u sledećoj reprizi Boljeg života ne iskoče Goran Bogdan i Vuk KostićSent from fav toy
Arkadija Posted October 11, 2020 Posted October 11, 2020 Molim da mi neko pojasni , ko je onaj muški leš na kraju Močvare?
jorma shparga Posted October 11, 2020 Posted October 11, 2020 On 11. 10. 2020. at 19:05, Arkadija said: Molim da mi neko pojasni , ko je onaj muški leš na kraju Močvare? Expand les simbolizuje mentalnu smrt svih nas koji su ovo gledali i odgledali! lose...mnogo lose 1 3
Frank Pembleton Posted October 11, 2020 Author Posted October 11, 2020 On 10. 10. 2020. at 21:52, Duhovnost, ljubav i med said: За "Мочвару" [emoji813] ... начин на који истражује тзв. грешност и њене последице, до сада невиђено на нашем екрану. Као да је неко наручио серију за мене и то баш у моменту када сам почео да преиспитујем себе око тога да ли сам био суров према хришћанству - тј. да ли се без хришћанских начела (схваћених као систем универзалних етичких начела које има скоро свака религија) изнутра ослобађамо или почињемо да дивљамо као звери? Вероватно и једно и друго. Тим питањима се комерцијалније бави и овај Ридли Скот када у свемиру сукобљава атеистичку и верујућу цивилизацију ("Raised by wolves") - налазећи у обема озбиљне предности и озбиљне мане. Те две серије поредим и због основног мотива: модела родитељства и даљих последица тога.Ti se zajebavaš, jel da? .... Shiit has hit the fan! 1
Duhovnost, ljubav i med Posted October 11, 2020 Posted October 11, 2020 On 11. 10. 2020. at 19:05, Arkadija said: Molim da mi neko pojasni , ko je onaj muški leš na kraju Močvare? Expand Мислим да је то муж Каје, инспекторове љубави из младости, коме није опроштено што је дигао руку на њу. On 11. 10. 2020. at 19:18, renne said: Pa zajebava sa svakim postom koji je ostavio Expand Можда вреди истражити хипотезу да размишљам ван свих шаблона.
Milošica Posted October 11, 2020 Posted October 11, 2020 On 11. 10. 2020. at 19:10, jorma shparga said: les simbolizuje mentalnu smrt svih nas koji su ovo gledali i odgledali! lose...mnogo lose Expand I naziv serije je super simbol za to.
Duhovnost, ljubav i med Posted October 12, 2020 Posted October 12, 2020 Јесу мало "збрзали" крај, посебно психолошко објашњење, по коме је манијака на акцију навела похотност другосрбијанске даме. А то са "мочварношћу" мислим да је идеја да се супротставе два детета, инспектор Никола, дете "мочваре" (радничких блокова) и лекар Вид Перовић, дете социјалистичке елите, оба ментално оштећена, једно општећено тешким животом у "гету", а друго животом у хипи комуни. Из последњег интервјуа са ЕКВ Миланом: "Svi smo mi živeli po nekim getima, recimo ja sam dosta dugo živeo na Novom Beogradu, to je jedan jeziv geto. Sredina u kojoj živiš može jako da utiče na tebe, može da ti ostavi razne povrede... Svako ružno lice koje sretneš u životu ostavi trag na tebi. A da ne govorimo o stanu u kome živiš, betonu kojim si okružen, tako da mislim da golemi procenat invalidnosti potiče iz toga što žive u jednom nehumanom okruženju, trivijalnom arhitektonski, ali i ljudski, što je mnogo važnije. "
Milošica Posted October 12, 2020 Posted October 12, 2020 (edited) Ako ništa,ovo malo što sam odgledao,gluma je odlična. Nada Šargin i Isaković pokidali,kao i uvek uostalom. Edited October 12, 2020 by Milošica
glibav Posted October 12, 2020 Posted October 12, 2020 On 12. 10. 2020. at 8:34, Milošica said: Ako ništa,ovo malo što sam odgledao,gluma je odlična. Nada Šargin i Isaković pokidali,kao i uvek uostalom. Expand Milosice udari space posle zareza i tacke, boli OCD. 1
Milošica Posted October 12, 2020 Posted October 12, 2020 On 12. 10. 2020. at 9:43, djeneralche said: Milosice udari space posle zareza i tacke, boli OCD. Expand Dogovoreno
Haralampije Posted October 12, 2020 Posted October 12, 2020 On 12. 10. 2020. at 10:04, Milošica said: Dogovoreno Expand
Frank Pembleton Posted October 12, 2020 Author Posted October 12, 2020 Odgledao i poslednje dve epizode Močvare.I samo da kažem - - dobro je da je gotovo.Onoliko mrcvarenje, lutanje itd. je ipak previše.Nego, vidim da Milena Marković radi i Nečistu krv u produkciji RTS....Nju baš krenulo? .... Shiit has hit the fan!
Recommended Posts