February 21, 20169 yr Slatka je cela ta prica sto si nervozan. Nato u senci preteceg fashizma i tako to.
February 21, 20169 yr Znam da sam ti sladak. Osećam to od prve tvoje replike. Kad ćeš da me izvedeš na piće?
February 21, 20169 yr Ne mogu danas imam zakazano spaljivanje dzamije. Juce anti nato, danas muslimani, sutra pederi...znas kako to ide.
February 21, 20169 yr Neprijatno sam iznenađen ovim manjkom hrabrosti. Mislim da nisi dovoljno muško za mene. Reci mi sad još, da li si služio vojsku? Edited February 21, 20169 yr by Ryan Franco
February 21, 20169 yr taman da se nađu na pasuljanskim livadama i tu započnu ww III Nije da nisu probali https://en.wikipedia.org/wiki/Air_battle_over_Ni%C5%A1
February 21, 20169 yr To je to definitivno. Već viđen gvint koji je Slobodan izveo sa Šešeljem. ili Tadic sa radikalima.
February 21, 20169 yr To je to definitivno. Već viđen gvint koji je Slobodan izveo sa Šešeljem. Da. I tako smo sada dobili ovog mutanta na vlasti koji sada pravi svoje mutante koji ce mozda biti sutra na vlasti.