January 12, 20169 yr Giorgio Moroder je komponovao pesmu i poslao Davidu, kome se dopala, pa je napisao tekst. Nasli se na veceri da popricaju malo i dogovore se da sutra obave snimanje. Sutradan u studiju odradili tri tejka za manje od sat vremena i David kaze "OK, gotovi smo". Reditelj Paul Schrader ustade zbunjeno sa stolice i kaze "Cekaj bre malo! Ne mozete da budete gotovi, pa samo ste tri puta snimili. Ja svaku scenu snimam bar 10 puta". "Ne, vidis, mi smo profesionalci. Nama je tri puta dovoljno", odgovori mu Bowie i ode..
January 12, 20169 yr Tako su on i Frip radili Heroes. Legenda kaže da je sve one fenomenalne deonice Frip snimio između presedanja za avionski let u Berlinu. Inače mi se jebe za smrti poznatih ličnosti, otišli i gotovo, ali sad me drži neka nelagoda već dva dana, jebi ga, volim ga od rane osnovne škole, znači od Ziggy-a.
January 12, 20169 yr Пустио пар 'свермирских' песама на уводном предавању мог курса из астрономије. Edited January 12, 20169 yr by porucnik vasic
January 12, 20169 yr Proklet bio Arone Ramzi! 9. januara... Ramsey’s goal gave Arsene Wenger’s side a 2-1 lead in a game...
January 12, 20169 yr Gostovanje kod Gervaisa u Extras. Briljantna scena.. https://www.facebook.com/rickygervais/videos/411122559012103/
January 12, 20169 yr Proklet bio Arone Ramzi! 9. januara... Ramsey’s goal gave Arsene Wenger’s side a 2-1 lead in a game... wtf?
January 12, 20169 yr Pa ima ono verovanje da kad god Ramzi da gol umre neko poznat. Sent from my iPhone using Tapatalk
January 12, 20169 yr http://youtu.be/FiK7s_0tGsg Deo o internetu je genijalan. Edited January 12, 20169 yr by Sludge Factory
January 13, 20169 yr Pogledah Čoveka koji je pao na zemlju ponovo nakon tridesetak godina. U filmu od vanzemaljca postaje čovek, a i u životu je iz dana u dan bio sve ljudskiji.
January 13, 20169 yr Kakav car. deo o internetu je jednostavno genijalan, pogotovo za 1999. edit: hehe, sad vidim i sladžov komentar. to je to. Edited January 13, 20169 yr by teacher