Ros Posted September 14, 2015 Posted September 14, 2015 ako novak sledece godine uzme ova 4 turnira onda je goat: - ao - rg - rio - sinsi
189- Posted September 14, 2015 Posted September 14, 2015 (edited) kad se uopste igra cincinnati ako ce olimpijske igre biti sredinom avgusta sad vidim da pise da ce biti od 13-21. a olimpijske od 5-21. sto znaci da ce biti b2b turniri. tu jos treba negde ugurati toronto edit: toronto 25 jula http://www.atpworldtour.com/en/news/atp-announces-2016-atp-world-tour-calendar kalendar u pdf Edited September 14, 2015 by 189-
wall Posted September 14, 2015 Posted September 14, 2015 Minimalan osmeh publici. Koja je bila odvratnija nego na rg.
Ros Posted September 14, 2015 Posted September 14, 2015 hmm... musko finale u riu 14. avgusta sinsi 13-21 avgust ista je vremenska zona :D
harper lee Posted September 14, 2015 Posted September 14, 2015 Može i na tvoj i na Piksetov, u oba se spominje to nesrećno finale RGa, Vavrinka, glagol usrati i bijenje po loptici kao da su u pitanju drvoseče a ne vrhunski sportisti. Ne treba se toliko poneti u pobedi iako navijamo za Đokovića, da Đoković misli da druge sere kada ga pobede verovatno ne bi bio šampion. Moje skromno mišljenje je da Đoković nije izgubio taj meč zato što je Vavrinku sralo nego zato što je finale RGa i pitanje je kako i da li će rešiti taj problem u glavi. A sad nastavite da licitirate koliko će Novak uzeti slemova do 2050. Dobro.
Tsai Posted September 14, 2015 Posted September 14, 2015 Ovo je bio najbitniji novakov mec u karijeri
tsva Posted September 14, 2015 Posted September 14, 2015 kad se uopste igra cincinnati ako ce olimpijske igre biti sredinom avgusta sad vidim da pise da ce biti od 13-21. a olimpijske od 5-21. sto znaci da ce biti b2b turniri. tu jos treba negde ugurati toronto edit: toronto 25 jula http://www.atpworldtour.com/en/news/atp-announces-2016-atp-world-tour-calendar kalendar u pdf sedam dana pauze izmedju Toronta i olimpijade ista podloga Novak i onako nece u Cinciju poceti pre srede i drugog kola. Toronto moze komotno i da preskoci ako zatreba
Mil@n Posted September 14, 2015 Posted September 14, 2015 Ovo je bio najbitniji novakov mec u karijeriBitniji bio pretposlednji Wimbledon. Tu se vratio posle krize i nastavio da delje.
189- Posted September 14, 2015 Posted September 14, 2015 znaci za sledecu sezonu najvazniji ciljevi redosledom: rg, og, ao, w, uso, cincy, wtf...ostalo je ne toliko bitno.
harper lee Posted September 14, 2015 Posted September 14, 2015 Ovo je bio najbitniji novakov mec u karijeri Mislim da su ona dva u Londonu kad je zaseo na prvo mesto i prvi put osvojio nesto van Australije najbitniji mecevi njegove karijere do sada, mada i ovaj jeste veoma bitan. Ono sto je vazno kod Novaka je i to sto ima fair share poraza u svojim najbitnijim mecevima. Novakova reakcija na dva teska i bolna poraza u Parizu 2011. i 2015. godine je poster njegovog mentalnog zdravlja. Ipak, za mene je najvece Novakovo dostignuce njegov kontinuitet. Ako izuzmemo poraz od Vavrinke u cetvrtfinalu AO gotovo da sam zaboravio kada je poslednji put ispao sa nekog GS turnira pre polufinala, bilo zbog povrede, bolesti, lose forme ili je pauzirao iz nekog drugog razloga.
borris_ Posted September 14, 2015 Posted September 14, 2015 Da li neko ima objasnjenje katastrofalne realizacije brejk lopti Fedje? Nije da su svih 19 puta bili asovi pa da nije mogao nista da uradi. Inace, Federeru svaka, ali saka cast. U 34 godini, on menja nacin igra, napreduje, itd... Tinjor kaze da je Fedja u ovom ecu pretrcao vise nego na celom turniru. On je svoj tenis prilagodio svojim godinama i to je jos uvek dovoljno cak i za jednog Mareja. Da bi Novak ostao top igrac u tim godinama, morace da izmeni nacin igre koji se dosta zasniva na trcanju i atleticizimu (ali ne i na suvoj snazi kao Rafa koji je sagoreo). Inace, pariska publika je gora dok se ne dokaze suprotno - Vimbldon i US Open mogu da se vade da su navijali za Feda, a Vavrinka nije Fed. US Open publika bolja lol Hau jes no, pola publike napustilo stadion dok su djelili pehare, aplauz na prve servis greske itd itd To nisam vidio na RG gdje publika jeste ocajna. Ovo sto se desilo sinoc se desava samo juznoj americi dok se igra dejvis kup i nekada u sarajevu (za vrijeme istog tog dejvis kupa).
harper lee Posted September 14, 2015 Posted September 14, 2015 US Open publika bolja lol Hau jes no, pola publike napustilo stadion dok su djelili pehare, aplauz na prve servis greske itd itd To nisam vidio na RG gdje publika jeste ocajna. Ovo sto se desilo sinoc se desava samo juznoj americi dok se igra dejvis kup i nekada u sarajevu (za vrijeme istog tog dejvis kupa). Prosuo sam kofu zuci na parisku seljanu letos ali ovo sto sam jutros gledao definitivno je zajebalo vek. Ne cudi me da danas bukvalno svi sportski portali, cak i oni tradicionalno naklonjeni Rodzeru (Eurosport, na primer), pishaju po njujorskoj publici. Unosenje u Novakovu facu iz prvih redova, zvizdanje na vinere, aplauzi na greske, podvriskivanje kad baci loptu za servis, napustanje stadiona na 5:2 ili pre zavrsetka ceremonije dodele pehara, cak i sporadicni zvizduci kad je prozvan da uzme pehar... Stvarno se ne secam da sam ikada video tako nesto na ovom nivou tenisa, svakako ne u finalu GS turnira. Smejali smo se beogradskoj publici sto se trudila da nauci da se ponasa dok je postojao Serbian Open, pa im je stajalo kao piletu sise, ali bolje trud makar i trapav nego uvodjenje ulicarskog ponasanja na teniske stadione i podilazenje idiotima koji ne znaju sta je tenis, samo znaju da je to neko misteriozno cudo koje igra Federer.
mlatko Posted September 14, 2015 Posted September 14, 2015 Dobro to sto su otisli pre dodele pehara donekle se da razumeti, cekali su pocetak meca 3 sata, neki pokisli, mnogi gladni, nedelja 23h... I ja bi otisao da je pobedio Fed a ujutru radim.
Ros Posted September 14, 2015 Posted September 14, 2015 znaci za sledecu sezonu najvazniji ciljevi redosledom: rg, og, ao, w, uso, cincy, wtf...ostalo je ne toliko bitno. ao je izuzetno bitan jer mu otvara sansu za istoriju
189- Posted September 14, 2015 Posted September 14, 2015 pa jeste, ali i onda nije bitniji od rg i og.
Recommended Posts