renne Posted August 26, 2015 Share Posted August 26, 2015 Počinje u ponedeljak, kvalifikacije startovale. teško da će doći do odbrane titule u muškoj konkurenciji. Federer i Novak i finalu, bar se nadam :) Prenosi uz dobar dns i ovaj put na zvaničnom sajtu http://www.usopen.org/index.html kao i na Eurosport kanalima Link to comment
Zli Gli Posted August 26, 2015 Share Posted August 26, 2015 (edited) Nije to to ako ne napises ko je direktor turnira, linkovi se ne vaze. Inace, Novak osvaja rutinski, osveta Federeru u finalu - 6:4 6:7 6:3 6:1. Edited August 26, 2015 by Zli Gli Link to comment
189- Posted August 27, 2015 Share Posted August 27, 2015 dobar zreb za novaka ovo sto sam video. nadal u qf, nishikori u sf. nadal vs coric prvo kolo. ostali jaci su u drugom delu, stan, andy, federer etc Link to comment
keitel Posted August 27, 2015 Share Posted August 27, 2015 Marej u prvom kolu na Kirjosa, Federer na Leonarda Majera. Link to comment
Arkadija Posted August 27, 2015 Share Posted August 27, 2015 Više volim kada Novak ima bar jednog jačeg protivnika u prvoj nedelji, tada može da odmah uoči svoje slabosti, nego da posle bude kuku i lele. Link to comment
Timmy Posted August 28, 2015 Share Posted August 28, 2015 Nadal ce mnogo tesko stici do 1/4 finala. Cak ce i u prvom kolu imati mnogo muke protiv Borne Link to comment
Garnirung Posted August 28, 2015 Share Posted August 28, 2015 Više volim kada Novak ima bar jednog jačeg protivnika u prvoj nedelji, tada može da odmah uoči svoje slabosti, nego da posle bude kuku i lele. Imaće Pospišila verovatno u drugom kolu. Daleko od laganice, mada je tu više stvar da li Novak dolazi da igra kompletno spreman da uzme titulu ili će kao na ova 2 Mastersa da udara mandatory recke Link to comment
Time Crisis Posted August 29, 2015 Share Posted August 29, 2015 Više volim kada Novak ima bar jednog jačeg protivnika u prvoj nedelji, tada može da odmah uoči svoje slabosti, nego da posle bude kuku i lele. Ako nije do sada uočio slabosti, na poslednja dva mastersa, onda ni neće. Sasvim dobar žreb. :) Link to comment
Cash Posted August 30, 2015 Share Posted August 30, 2015 Ana sutra otvara program u 17.00 protiv Cibulkove. Link to comment
Timmy Posted August 30, 2015 Share Posted August 30, 2015 Ja sam mislio da večeras kreće USO. Zar nije prošle godine krenuo u nedelju? Ili bi da samo RG kreće dan ranije... Link to comment
jimi Posted August 30, 2015 Share Posted August 30, 2015 Kako bese onaj hak za mozilu za gledanje potoka sa zvanicnog sajta? Link to comment
Timmy Posted August 30, 2015 Share Posted August 30, 2015 Na fromhot ce imati svi prenosi. Link to comment
jimi Posted August 30, 2015 Share Posted August 30, 2015 Znam ali na zvanicnom je mnogo bolja slika. Link to comment
Recommended Posts