Аврам Гојић Posted June 22, 2015 Posted June 22, 2015 (edited) @kulov ovde sam sve samo ne anoniman, mozes da saznas ko sam za 15 minuta, pa ako zelis, izvoli Edited June 22, 2015 by Грешни Василије
kud u maglu Simoviću Posted June 22, 2015 Posted June 22, 2015 na znam kako je to porozna granica kod knjaževca. od zaječara(vrška čuka 600+m) pa na dole ka knjaževcu(kadibogaz1000+ i aldinac nešto viši) je stara planina. tamo i leti ima snega.
JozoMujica Posted June 22, 2015 Posted June 22, 2015 Реално глуп ти је пример. Упадање на гајбу и рат се не могу поредити једно са другим. Pa mogu. Ako komšiji gori stan, pa on pokušava da se spase preko tvoje terase, a ti mu ne daš da pređe nego dižeš žicu na terasi.
Блок_64 Posted June 22, 2015 Posted June 22, 2015 Pa kako ne mogu, upravo se to (upadanje na gajbu) dogadja u ratu. Srbi iz Hrvatske to jako dobro znaju. O praksi koju su komunisti uspostavili '45 da i ne govorimo. Отишао си предалеко,каква 45-та.Овде је ствар јасна као дан.Ти људи (мученици) побегли су он рата и ко зна кога су све изгубили и шта су све урадили да би побегли из гована у којима је нека земља.Нисам сиграун дали си размишљао да им је останак у тој земљи био омогућен само под условом да узму пушку у руке. Ја ти овде једноставно не причам о политици нити ко је изазвао рат,да су ти мудраци желели сваки рат на овој кугли земљској би био заустављен,причам ти о људима који беже ко зна од каквих страхота,па најмање што можемо да им пружимо јесте кора хлеба и флаша воде. Мени лично не сметеју и волео бих да се неки од њих нађу срећу баш у Србији.Код нас и тако села изумиру и демокрафска карата нам је у курцу.
kul Posted June 22, 2015 Posted June 22, 2015 (edited) @kulov ovde sam sve samo ne anoniman, mozes da saznas ko sam za 15 minuta, pa ako zelis, izvoli Tvoj nacin komunikacije govori o tvojoj civilizovanosti, a ja stvarno nemam ni najbledju zelju da te trazim jer ne vidim poentu. Jer, da sam ja odrobijao svaku budalu na koju sam naleteo . . . do sada bih imao 5000 godina zatvora . . . Korov treba obilaziti, cupanje je gubljenje vremena. moje divljenje je islo ka tome da ti ne mozes znati ko sam ja (anonimni nik). Pa ti se moze desiti da naletis na drekavca. edit. Blok, sve je to u redu. Ali, madjari imaju puno pravo da tim "mucenicima" ne daju da udju u Madjarsku. Evo, i tebi ponavljam - primi ih ti na svoju gajbu. Ili, da primimo u Srbiju 1000 molera iz Sirije, sta kazes? I da, uopste mi se ne bi dopala ideja da nam sirijci, avganistanci (iranci . . .) popravljaju natalitet. Edited June 22, 2015 by kul
Блок_64 Posted June 22, 2015 Posted June 22, 2015 Pa mogu. Ako komšiji gori stan, pa on pokušava da se spase preko tvoje terase, a ti mu ne daš da pređe nego dižeš žicu na terasi. Комшији је горео стан па сам му ја гасио ,лош ти је пример.Ви бре као да сте рођени пре пет дана па не знате шта је јебени рат.
Аврам Гојић Posted June 22, 2015 Posted June 22, 2015 na znam kako je to porozna granica kod knjaževca. od zaječara(vrška čuka 600+m) pa na dole ka knjaževcu(kadibogaz1000+ i aldinac nešto viši) je stara planina. tamo i leti ima snega. Ljudi sa kojima sam pričao (vozači koji su se dobro oparili od migranata, hvale se da su im uzimali 200 evra za vožnju do Beograda ) kažu da je sam prelaz porozan u smislu vrlo relaksirane granične straže. I sam sam video migrante u Knjaževcu koji su koristili taj pravac. Pitaj boga koje su bogaze koristili.
kobni zelaya Posted June 22, 2015 Posted June 22, 2015 edit. Zelaya, a sta bi bilo da sutra dodje 30-100 miliona kineza u Srbiju. Ono - dopalo im se i oce da ostanu trajno. Je l' bi i onda isto pricao? U Srbiju je došlo već više Kineza nego što je ovih migranata do sada prošlo u ovom poslednjem turu i ušlo u EU (jer defacto je to granica EU, a ne nekakve tamo Mađarske, gde su rasisti debili pristali da neko drugi mlati gloginje njihovim kurcem). a šta bi bilo da dođe sutra 900 milijardi eventualnih stanovnika Jupitera, moraš malo maštovitije te analogije da smišljaš.
Аврам Гојић Posted June 22, 2015 Posted June 22, 2015 (edited) Tvoj nacin komunikacije govori o tvojoj civilizovanosti, a ja stvarno nemam ni najbledju zelju da te trazim jer ne vidim poentu. Jer, da sam ja odrobijao svaku budalu na koju sam naleteo . . . do sada bih imao 5000 godina zatvora . . . Korov treba obilaziti, cupanje je gubljenje vremena. dobro je, dete. diši malo. jasno mi je da si opasan, hvala ti što si me poštedeo. Edited June 22, 2015 by Грешни Василије
Аврам Гојић Posted June 22, 2015 Posted June 22, 2015 Отишао си предалеко,каква 45-та.Овде је ствар јасна као дан.Ти људи (мученици) побегли су он рата и ко зна кога су све изгубили и шта су све урадили да би побегли из гована у којима је нека земља.Нисам сиграун дали си размишљао да им је останак у тој земљи био омогућен само под условом да узму пушку у руке. Ја ти овде једноставно не причам о политици нити ко је изазвао рат,да су ти мудраци желели сваки рат на овој кугли земљској би био заустављен,причам ти о људима који беже ко зна од каквих страхота,па најмање што можемо да им пружимо јесте кора хлеба и флаша воде. Мени лично не сметеју и волео бих да се неки од њих нађу срећу баш у Србији.Код нас и тако села изумиру и демокрафска карата нам је у курцу. želim da verujem da veliki broj ljudi u Srbiji misli ovako.
kud u maglu Simoviću Posted June 22, 2015 Posted June 22, 2015 (edited) Мени лично не сметеју и волео бих да се неки од њих нађу срећу баш у Србији.Код нас и тако села изумиру и демокрафска карата нам је у курцу.+1 ono što sam saznao danas da je samo nešto preko 1% ušlo u proces traženja azila u srbiji. što apsolutno potvrđuje tezu da smo im mi, makedonci, bugari, mađari, grci, samo usputna stanica do evrope Edited June 22, 2015 by kud u maglu Simoviću
boshoku Posted June 22, 2015 Posted June 22, 2015 iz bg do granice, taksi vozi za 200 jura, pa prebiju cifru na 4voro/5oro, tako mi barem rekao 1 taksista
Topola Posted June 22, 2015 Posted June 22, 2015 (edited) Ljudi sa kojima sam pričao (vozači koji su se dobro oparili od migranata, hvale se da su im uzimali 200 evra za vožnju do Beograda. želim da verujem da veliki broj ljudi u Srbiji misli ovako. Mislim da je sve objašnjeno ovim. Edited June 22, 2015 by Topola
Аврам Гојић Posted June 22, 2015 Posted June 22, 2015 a jebiga, ološa taksista uvek ima. kad bih po njima sudio o svojoj okolini, obesio bih se.
Time Crisis Posted June 22, 2015 Posted June 22, 2015 edit. Blok, sve je to u redu. Ali, madjari imaju puno pravo da tim "mucenicima" ne daju da udju u Madjarsku. Evo, i tebi ponavljam - primi ih ti na svoju gajbu. Ili, da primimo u Srbiju 1000 molera iz Sirije, sta kazes? I da, uopste mi se ne bi dopala ideja da nam sirijci, avganistanci (iranci . . .) popravljaju natalitet. Pravo na azil je garantovano i nekakvim međunarodnim konvencijama, to znaju čak i oni koji nemaju veze s pravom. Šta si se toliko uplašio za svoju gajbu, neće ti niko doći tamo. :)
Recommended Posts