John Coltrane Posted May 31, 2015 Posted May 31, 2015 A Bardova ruka na ramenu Rajana Gigsa, dok je Drobnjak Kristija Golubovic sa kosicom. Grofa smo upoznali kad jw u Sapcu bio turnir u malom fudbalu Zvezda, Partizan, Vojvodina i novinari i gro ovih igraca nije bilo posto se neko zenio, mislim golman Simeunovic, imao sam pun blokcic autograma. Kosan vodio Vosu, Pantelic i Kocic prdeli sa nama na tribinama, Vorkapic za Partizan, secam da je Miloje bio nas ortak (zamisli Zvonko nas prepoznao i sutradan, ducca i ja bili glavni drusrvu) tih par dana posto smo visili iza gola i pricali sa njim, bio je tu i Maza, Adzic...
katamaran Posted May 31, 2015 Posted May 31, 2015 (edited) http://www.novosti.rs/vesti/sport.294.html:550816-Terzic-Karadzicu-su-odbrojani-dani-na-celu-FSS-Zvezda-nece-dozvoliti-da-novi-predsednik-bude-neko-blizak-Partizanu Mi moramo da od transfera inkasiramo bar dva miliona evra, ako u tome ne uspemo, onda ćemo morati, nažalost, nekog da prodamo. Znam sta je hteo da kaze al mi opet smesno zvuci. Edited May 31, 2015 by katamaran
Bright Billy Posted May 31, 2015 Posted May 31, 2015 (edited) ako ne proda po 95% ugovora petorice mladih igraca zahaviju, morace bar jednog od njih da proda nekom klubu za normalne pare. Edited May 31, 2015 by Bright Billy
Nemanja Posrbica Posted May 31, 2015 Author Posted May 31, 2015 Third part ownership je zabranjeno od pre par meseci.
Nemanja Posrbica Posted May 31, 2015 Author Posted May 31, 2015 Tačno, ali je to moguće samo tokom prelaznog roka, a i igrač mora da potpiše nešto.
Bright Billy Posted May 31, 2015 Posted May 31, 2015 na kraju ce to pravilo da natera velike menadzere da kupe male klubove
gervasius twinkleminkleson Posted May 31, 2015 Posted May 31, 2015 na kraju ce to pravilo da natera velike menadzere da kupe male klubove Mislio sam da to vec rade?
Nemanja Posrbica Posted May 31, 2015 Author Posted May 31, 2015 (edited) Imaju menadžeri i svoje klubove i klubove sa kojima usko sarađuju. Ovo je samo legalizacija posla i blago otežanje poslovanja. Može Apolon da kupi nekoga za 2,4 miliona, da da 60% prava na tog igrača matičnom klubu i vrati ga na pozajmicu i da dobije isti efekat kao i da je Zahavi otkupio 40% igrača za 2,4 miliona evra. Edited May 31, 2015 by Nemanja Posrbica
gervasius twinkleminkleson Posted May 31, 2015 Posted May 31, 2015 Kako bjese ono za Maksimovica, u nekom trenutku je izjavio da nije ni znao da je bio "clan" Apolona... Negdje sam citao, ali moguce da pogresno pamtim, da je i Standard jedan od takvih klubova, kao Apolon.
Apollo Creed Posted June 1, 2015 Posted June 1, 2015 (edited) Realno, pola ovih ne možemo da prođemo, sa 1/4 ce bitu cupavo, rekao bih da jedino Bala town iz Velsa, sanmarićanska La fiorita i simpatični College Europa garantuju siguran prolazak u 2.kolo... Edited June 1, 2015 by Apollo Creed
Milosh76 Posted June 1, 2015 Posted June 1, 2015 Grof potpisao 1+1 godinu, cisto da se zna da je poverenje na nivou.
Recommended Posts