Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Deutschland

Featured Replies

2 minutes ago, Amos said:

Pročitajte članak oboje za promenu. Nije poenta u marketingu ili u mehanizmu već u tome da je rekao kako je Sirijac izražio želju da se vrate, što je ovaj odmah negirao.

Procitala sam onaj prethodni o cirkularnom povratku itd. Ovo je prosto prazno obecanje nemackom glasackom telu smth smth AfD.

• Replies 3.3k
  • Views 327.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• @zorglub Vrlo zanimljiv grad, univerzitetski centar. Ima imigranata, uglavnom bledolikih, ex SSSR ima i Balkanaca. imaju Vijetnamce jos iz vremena DDR. Imaju fabrika, nov stadion.Vlasnik Red Bu

• jedna zanimljivost, za ove koji ne prate   trenutno na ZDFu, uživao u studiju, kandidati iz svih većih partija, njih 8, komentarišu rezultate i lepo i civilizovano diskutuju o daljim koracim

Posted Images

4 minutes ago, Mel said:

Procitala sam onaj prethodni o cirkularnom povratku itd. Ovo je prosto prazno obecanje nemackom glasackom telu smth smth AfD.

A i sire, malo je Nemaca koji ce pustiti onu tesku, musku, suzu zato sto vlasti namerile da vrate vecinu izbeglica kuci. Sto se njih tice mogu da idu i u 3 lepe, samo da nisu u DE.

...

Edited by Amos

8 minutes ago, x500 said:

A i sire, malo je Nemaca koji ce pustiti onu tesku, musku, suzu zato sto vlasti namerile da vrate vecinu izbeglica kuci. Sto se njih tice mogu da idu i u 3 lepe, samo da nisu u DE.

To je opsti sentiment, malo je naroda i narodnosti koji pozdravljaju ne-westerske imigrante u vecim kolicinama. Cak i ove bele iz kojekakvih istocnih Evropa mnogi ne zele, koji su im cist bonus ako mene pitas, lako i brzo se integrisu, ne uspostavljaju dzamahirije, zene se i udaju za domoroce i poboljsavaju natalitet, pa opet.

2 minutes ago, Mel said:

Cak i ove bele iz kojekakvih istocnih Evropa mnogi ne zele

Mislim da je @Sestre Bronte pisao jednom o nazi- like ponašanju šefova prema slovenskim zaposlenima u nekom hemijskom konglomeratu u Nemačkoj.

38 minutes ago, eumeswil said:

Mislim da je @Sestre Bronte pisao jednom o nazi- like ponašanju šefova prema slovenskim zaposlenima u nekom hemijskom konglomeratu u Nemačkoj.

Ne secam se toga (mada nije tesko ni zamisliti), ja sam primetila drugacije ponasanje prema sebi samoj u par zemalja zapada, naravno ne kod svih ali ali, a konkretno kod Nemaca mnogo bolji je odnos bio pre par godina kad je bila velrika potraznja za radnom snagom zbog korone, i sad kad je ekon kriza i kad su velika otpustanja u sektoru. Znaci samo usputni komentari na temu negovorenja nemackog i generalna atmosfera su nebo i zemlja. Sve to nije bio ni najmanji problem pre neku godinu kad je potraznja za radnom snagom u sektoru bila jako visoka, a sad je odjednom opste mesto za komentarisanje, vec par godina unazad...

Pa da, ponašaju se kako njima odgovara u datom trenutku.

Edited by eumeswil

23 minutes ago, x500 said:

Ima jedan decko kod klijenta, inace simpatican, ali kad god mu trazim neki dokument (da uskladimo ono sto mi treba da ispisemo sa npr nekom kontrolom koja je tome prethodila) on tesko uzdahne i kaze evo, al ne znam kako cete, na nemackom je.

To su inace formulari u kojima popuni 3 recenice i ne verujem da nije cuo za google translate (nije nesto sto ne sme u google translate), pri cemu cak i ja pocesto mogu da desfirujem te 3 recenice i bez pomoci jer se stalno svrzaju iste fraze, a koleginica je devojka rodjena i odrasla u Berlinu i nemacki joj je prvi jezik al se ne zove Helga. Mi nikad nista ne odgovorimo na takve komentare nego redovno trazimo sledeci dokument, meni bi to valjda bio neki signal, al on ne posustaje, obavezan uzdahcis ili ako je mejlom napise, znate, dokument je na nemackom i lepo ga cujes kako uzdise. Kapiram flasu vode na pustom ostrvu da zamolis da ti doda rekao bi ali pise wasser na njoj, eto stvarno ne znam kako cete se snaci...

Nova.rs
No image preview

Nemci nezadovoljni vladom, Merc nikad nepopularniji

Popularnost nemačkog kancelara Fridriha Merca nalazi se na istorijskom minimumu, a nezadovoljstvo građana radom vlade dostiglo je rekordne razmere. Prema najnov

On 2. 4. 2026. at 16:24, Mel said:

Mi nikad nista ne odgovorimo na takve komentare

mislim da tu grešite. takav som nikad neće razumeti diskretne hintove, treba ga zalepiti po čelu.

45 minutes ago, aram said:

mislim da tu grešite. takav som nikad neće razumeti diskretne hintove, treba ga zalepiti po čelu.

Ali tek kad si resio papire sleep

A ovo gore, kad je to Amosara pisao ali nije imao ko da cuje.

moji su papiri rešeni od starta, EU državljanin fantom

Znam, pričam uopšteno fantom

On 29. 3. 2026. at 19:35, dragance said:

Zakoni o pranju novca su tačni, medjunarodno priznati i nema zajebavanja. “Nije sankcionisana”, ali je “associated person”.

Sud će im odobriti raspolaganjem novca za život. Ovo je bedan i loš pokušaj propagande.

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.