Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Deutschland

Featured Replies

44 minutes ago, Engineer said:

Kakva je politika AfD-a prema bogatima? Planiraju li veće oporezivanje ili slično? Kako im ide u gradovima gde imaju većinu?

Kakva je politika SNSa prema bogatima?

Bice kao prelaz demokrata u USA ka Trampovoj strahovladi. Super Hic koji sad mora jos jace i brze da trpa u dzepove.

Iskreno ne vidim pozitivan kraj resavanju svega ovoga. Prevelika asimetrija snage a narod ne kapira na osovnom nivou da sa AfDom idu ka jos plicim dzepovima, ili kapiraju ali deluje im prihvaltjivo ako im daju da drndaju imigrante or something...

• Replies 3.4k
  • Views 330.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• @zorglub Vrlo zanimljiv grad, univerzitetski centar. Ima imigranata, uglavnom bledolikih, ex SSSR ima i Balkanaca. imaju Vijetnamce jos iz vremena DDR. Imaju fabrika, nov stadion.Vlasnik Red Bu

• jedna zanimljivost, za ove koji ne prate   trenutno na ZDFu, uživao u studiju, kandidati iz svih većih partija, njih 8, komentarišu rezultate i lepo i civilizovano diskutuju o daljim koracim

Posted Images

Pitao sam (iako znam odgovor), zbog posta x500, jer me zanima šta njihovi glasači očekuju da AfD radi drugačije od CDU-a, ako im je u planu da ne menjaju ništa.

13 minutes ago, Engineer said:

Pitao sam (iako znam odgovor), zbog posta x500, jer me zanima šta njihovi glasači očekuju da AfD radi drugačije od CDU-a, ako im je u planu da ne menjaju ništa.

covid19sto onda pitas?!

AfD ce ukinuti porez na prMzije, a novac ce da ustede na uplate za EU fondove i pomoc Ukrajini

think

2 minutes ago, Engineer said:

ne bih rekla da oni imaju radikalno drugaciju politiku u odnosu na CDU kada je poreski sistem u pitanju, posebno oporezivanje bogatstva.

dok najradikalnije odstupaju od CDU kursa na spoljnopolitickom planu, tj u odnosima sa Briselom (Evrozona), Moskvom, Pekingom, kako ekonomskim tako i sire-politickim

inace, meni je kao posebna tema zanimljivo to ko su donatori AfD i koja su njihova ocekivanja, i tu imamo neke naznake da oni u wealth taxation nece dirati, naprotiv

jedan mali clanak na tu temu: https://www.reuters.com/world/europe/rich-retired-boom-beneficiaries-who-finance-germanys-far-right-2024-04-02/

Ustvari, sitovacija u Nemackoj i nije tako losa, kod Francuza je mnogo gore )

Dobar deo ljudi ne bira AFD zato sto ih gotivi, vec iz protesta prema ovim vladajucim mrsomudima.

Pokusavaju da izvrse pritisak ne bi li ovi nesto promenili, ali nece se desiti.

40 minutes ago, dunja said:

dok najradikalnije odstupaju od CDU kursa na spoljnopolitickom planu, tj u odnosima sa Briselom (Evrozona), Moskvom, Pekingom, kako ekonomskim tako i sire-politickim

Problem je što to ni za trnuku neće promeniti ekonomsku situaciju u Nemačkoj, problemi su negde drugde.

Ali dobro, nek odu i Nemačka i EU u propast opet, izgleda da tako mora. Mi bar znamo kako je to, lakše ćemo podneti

31 minutes ago, brusli said:

Dobar deo ljudi ne bira AFD zato sto ih gotivi, vec iz protesta prema ovim vladajucim mrsomudima.

Pokusavaju da izvrse pritisak ne bi li ovi nesto promenili, ali nece se desiti.

Treba CDU dokumentarac o Srbiji i 2012toj da im napravi i pusta u vecernjem terminu.

Da ne otkrivaju toplu vodu sem ako im je bas do toga.

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.