Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Deutschland

Featured Replies

14 hours ago, dragance said:

Zakoni o pranju novca su tačni, medjunarodno priznati i nema zajebavanja. “Nije sankcionisana”, ali je “associated person”.

Sud će im odobriti raspolaganjem novca za život. Ovo je bedan i loš pokušaj propagande.

Pere pare i prica protiv vlasti, sta je drugo mogla da ocekuje. Samo budala bi prala para i cutala.

• Replies 3.3k
  • Views 327.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• @zorglub Vrlo zanimljiv grad, univerzitetski centar. Ima imigranata, uglavnom bledolikih, ex SSSR ima i Balkanaca. imaju Vijetnamce jos iz vremena DDR. Imaju fabrika, nov stadion.Vlasnik Red Bu

• jedna zanimljivost, za ove koji ne prate   trenutno na ZDFu, uživao u studiju, kandidati iz svih većih partija, njih 8, komentarišu rezultate i lepo i civilizovano diskutuju o daljim koracim

Posted Images

1 hour ago, x500 said:

Pere pare i prica protiv vlasti, sta je drugo mogla da ocekuje. Samo budala bi prala para i cutala.

3ABEPA!

Jel imaš još neku izreku iz konzerve stare 20 godina.

19 hours ago, Budja said:

To je ta Evropa kojoj tezimo.

Daleko bolje je u nekom dalekoistocnom gulagu... ako te pre toga ne poseti "sluzba".

15 hours ago, dragance said:

Zakoni o pranju novca su tačni, medjunarodno priznati i nema zajebavanja. “Nije sankcionisana”, ali je “associated person”.

Sud će im odobriti raspolaganjem novca za život. Ovo je bedan i loš pokušaj propagande.

Ovo pismo je nepotpuno, nedostaje i drugi deo, i zabrana raspolaganjem predstava je poslednji "korak" u samom procesu, prethodili su ( najverovatnije, takav je "proces") poziv od policije, banke da se izjasne o poreklu novca ... itd.

Takodje, po zakonu porodici se moraju ostaviti sredstva( dok se ne zavrsi postupak) za "normalan" zivot i do tog iznosa moze da potrosi/podigne. Taj deo nedostaje na fotografiji pisma, i ovo je jedna obicna nepotpuna glupost i propaganda.

For my friends everything,

For my enemies the law

Lako vas je obrlatiti jeftinom propagandom, ali taj zakon je potpuno specificno sproveden, a ovde vam prodaju ciglu od Varufakisa.

1 minute ago, dragance said:

Lako vas je obrlatiti jeftinom propagandom, ali taj zakon je potpuno specificno sproveden, a ovde vam prodaju ciglu od Varufakisa.

Znam da nije Nemačka, ali po kom zakunu su Frnčeska Albaneze i sudije međunarodnog krivičnog suda u hagu popile sankcije?

Ovde je zakon o sprečavanju pranja novca samo zgodan izgovor, ali i kad nema izgovora, ko ga jebe, demokratije ne bacaju kroz prozor, one smao polako ubijaju ljude tako što im ne daozvoljavaju da žive... fantom

Etit: Bacale su kroz prozor ranije, ali to pobuđuje sumnju i diže obrve, pa je lakše ovako... Pogledati pod Džemjs Forestal ili Frank Olson...

Edited by radisa

Jeste, novinar koji izveštava o ratnim zločinima za koje je posredno odgovorna i Nemačka i time gura prst u oko vlasti nema pametnija posla nego da pere pare. I onda još kao jao sarađuje sa ruskim propagandnim medijima. Evo ne znam čoveka, ali stavio bih ruku u vatru da bi on to sve što priča rado pričao i na mainstream nemačkim medijima, samo iz nekog razloga nema priliku, kao i svi ostali koji ne udaraju u isti bubanj. Kad je Rusija napala Ukrajinu, ne znam koji nalickani fašov se nije pojavio da izjavi kako su Rusi bolestan narod i za to dobio sav mogući medijski prostor. Ali nije problem što sad dok Izrael vrši genocid, anšlusira delove drugih država ti isti mediji vrte palčeve i prave se mrtvi, problem je što taj koji o tome priča radi to i za Russia Today. Nije problem što se nemački akademici plaše da potpišu izjavu da Izrael vrši genocid, jer se plaše odmazde države itd. Prihvatači realnosti, na kurac ih nabijem.

Russia Today je sankcionisan entitet. Ono sto je Varufakis stavio je samo delic pisma - @John Dies at the End je vec objasnio, ne moram i ja da ti crtam.

26 minutes ago, radisa said:

Znam da nije Nemačka, ali po kom zakunu su Frnčeska Albaneze i sudije međunarodnog krivičnog suda u hagu popile sankcije?

Ovde je zakon o sprečavanju pranja novca samo zgodan izgovor, ali i kad nema izgovora, ko ga jebe, demokratije ne bacaju kroz prozor, one smao polako ubijaju ljude tako što im ne daozvoljavaju da žive... fantom

Etit: Bacale su kroz prozor ranije, ali to pobuđuje sumnju i diže obrve, pa je lakše ovako... Pogledati pod Džemjs Forestal ili Frank Olson...

Imas podosta novinara koji izvestavaju o ratnim zlocinima, imas na desetine medija, pa niko od njih nije fasovao bilo kakvu prijavu. Sta mislis zasto?

To za medjunarodni sud je maslo USA i Izraela.

Lik verovatno sasvim svesno ispričao samo dao priče, dok je Varufakis verovatno naivno poverovao u to što je servirano. Nijedno od ta dva ne znači da Venom nije suštinski u pravu. A ako govorimo o nemačkim akademcima, to je 1/1 ono sa čime se i ja susrećem (pritom radim na jednom nemačkom univerzitetu).

26 minutes ago, radisa said:

Jedan stari drug/kolega mog bivseg nakon boravka u jueseju - Ako je tamo slobodno da se govori, zasto onda svi govore isto.

Dublja je to recenica nego sto deluje na prvi pogled. Nije izrecena u kontekstu Amerika Rusija licimuri ovo ono, lik je onako blago nezainteresovan za politiku (ili bilo sta mislim mimo struke i plate).

4 minutes ago, dunja said:

Lik verovatno sasvim svesno ispričao samo dao priče, dok je Varufakis verovatno naivno poverovao u to što je servirano. Nijedno od ta dva ne znači da Venom nije suštinski u pravu. A ako govorimo o nemačkim akademcima, to je 1/1 ono sa čime se i ja susrećem (pritom radim na jednom nemačkom univerzitetu).

self-censorship - pokreni neprijatnu temu i gledaj ih kako se udaljuju sa kofi magom u ruci...

2 minutes ago, Mel said:

Jedan stari drug/kolega mog bivseg nakon boravka u jueseju - Ako je tamo slobodno da se govori, zasto onda svi govore isto.

Dublja je to recenica nego sto deluje na prvi pogled. Nije izrecena u kontekstu Amerika Rusija licimuri ovo ono, lik je onako blago nezainteresovan za politiku (ili bilo sta mislim mimo struke i plate).

Moj drug se zalio da su USA univerziteti ludo woke. Zaposljava se po boji koze/polu/seksualnoj devijaciji orjentaciji. Uz to sale na racun rednecka su ok ali ne na racun drugih grupa, itd... van toga, stvarno je sloboda. E sad, nismo pricali na tu temu od dolaska Trampa, kapiram da se taj deo malo promenio.

10 minutes ago, dragance said:

Imas podosta novinara koji izvestavaju o ratnim zlocinima, imas na desetine medija, pa niko od njih nije fasovao bilo kakvu prijavu. Sta mislis zasto?

Nih ubije Mosad, pa ne stignu ni do prijave?

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.