Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Deutschland

Featured Replies

Posto izgleda ne mogu zabraniti AFD sa tvrdnjama da su fasisti tj. nacisti, CDU je promenio plocu i sada pokusavaju sa narativom das su ruski spijuni, i da rade za Putina..... fantom

• Replies 3.3k
  • Views 327.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• @zorglub Vrlo zanimljiv grad, univerzitetski centar. Ima imigranata, uglavnom bledolikih, ex SSSR ima i Balkanaca. imaju Vijetnamce jos iz vremena DDR. Imaju fabrika, nov stadion.Vlasnik Red Bu

• jedna zanimljivost, za ove koji ne prate   trenutno na ZDFu, uživao u studiju, kandidati iz svih većih partija, njih 8, komentarišu rezultate i lepo i civilizovano diskutuju o daljim koracim

Posted Images

46 minutes ago, assignment said:

Posto izgleda ne mogu zabraniti AFD sa tvrdnjama da su fasisti tj. nacisti, CDU je promenio plocu i sada pokusavaju sa narativom das su ruski spijuni, i da rade za Putina..... fantom

zar ima ljudi koji tvrde da su dotični nacisti!? 😡

1 hour ago, barrcode said:

zar ima ljudi koji tvrde da su dotični nacisti!? 😡

Naravno, mahom političari, oni pravi branioci demokratije, koji doduše gube vlast, ali je problematično kada partiju koja u nekim republikama ima i do 40% a na državnom nivou sa 27% na prvom mestu tako nazivaju... Jer da je istina, vrhovni sud bi afd zabranio, ali su za sada tek pod posmatranjem fantom

4 minutes ago, assignment said:

Naravno, mahom političari, oni pravi branioci demokratije, koji doduše gube vlast, ali je problematično kada partiju koja u nekim republikama ima i do 40% a na državnom nivou sa 27% na prvom mestu tako nazivaju... Jer da je istina, vrhovni sud bi afd zabranio, ali su za sada tek pod posmatranjem fantom

Primice se magicnih 30%. Not good. Manje vise za Nemce...

1 hour ago, Mel said:

Primice se magicnih 30%. Not good. Manje vise za Nemce...

Ne znam, ali u mom ličnom okruženju poznajem barem jedno desetak koji su mi otvoreno rekli da su glasali za AFD i to u duboko zapadnom delu Nemačke. Za te ljude mogu da tvrdim da nemaju veze za rasizmom ili fašizmom. Sve su to dugogodišnji glasači cdu, spd, i po neki bivši zeleni. Oni su jednostavno nezadovoljni politikom duže vreme, a razloga ima nažalost, trendovi u mnogim aspektima života su navodno sve gori.

Zdravstvo, Obrazovanje, Školstvo, Penzije, Kirije, Kupovna moć su za njih bitnije teme od migracije. Tema Migracije im je jedino bitna kada je pitanju kriminal, ubistva, ili iskorišćavanje tj. zloupotreba socijalnog sistema.....

Ene, sve isti razlozi zbog kojih su izabrani razni vučići, orbani, trampovi, ficoi, melonijeve, mileii... i nakon kojih su svi ti aspekti života postali još gori. Ali neće to tako biti u Nemačkoj, tu će stvarno popraviti sve. Garantujem.

pa neće fašisti doći obećavajući ukidanje prava i sloboda i diktaturu

nego plate, penzije, kupovnu moć, kao i prošli put, kao svaki put

14 minutes ago, levi said:

pa neće fašisti doći obećavajući ukidanje prava i sloboda i diktaturu

nego plate, penzije, kupovnu moć, kao i prošli put, kao svaki put

A kad ponestane krivaca u vidu crnaca i muslimana, onda će na red doći gastosi koji se do danas kunu u pravednost AfDa. Kao i u Americi kad je Trampara počeo i po kamiondzijama da budzi procenat ICE hapšenja “ilegalaca”.

14 hours ago, assignment said:

Ne znam, ali u mom ličnom okruženju poznajem barem jedno desetak koji su mi otvoreno rekli da su glasali za AFD i to u duboko zapadnom delu Nemačke. Za te ljude mogu da tvrdim da nemaju veze za rasizmom ili fašizmom. Sve su to dugogodišnji glasači cdu, spd, i po neki bivši zeleni. Oni su jednostavno nezadovoljni politikom duže vreme, a razloga ima nažalost, trendovi u mnogim aspektima života su navodno sve gori.

Zdravstvo, Obrazovanje, Školstvo, Penzije, Kirije, Kupovna moć su za njih bitnije teme od migracije. Tema Migracije im je jedino bitna kada je pitanju kriminal, ubistva, ili iskorišćavanje tj. zloupotreba socijalnog sistema.....

Nema veze dal su glasaci AFDa fasisti ili imaju neki drugi razlog, nego da su AFD fasisti.

Oni kažu da nisu

14 hours ago, dragance said:

A kad ponestane krivaca u vidu crnaca i muslimana, onda će na red doći gastosi koji se do danas kunu u pravednost AfDa. Kao i u Americi kad je Trampara počeo i po kamiondzijama da budzi procenat ICE hapšenja “ilegalaca”.

Ti stvarno verujes, da ako i kada partija poput AFD bude dosla na vlast, da ce proterati crnce, muslimane, izbeglice, pa i mene, ili otvarati logore, u 21 veku u Nemackoj, ili bilo kojoj drugoj evropskoj zemlji? Vrhovni sud ocigledno ne vidi to sto vidis ti, trebao bi da im javis, posto znas svaku zemnju na planeti u prste...

14 hours ago, Engineer said:

Ene, sve isti razlozi zbog kojih su izabrani razni vučići, orbani, trampovi, ficoi, melonijeve, mileii... i nakon kojih su svi ti aspekti života postali još gori. Ali neće to tako biti u Nemačkoj, tu će stvarno popraviti sve. Garantujem.

Znaci svi ovi nabrojani su fasisti? Ajd da si ih nazvao populistima, autokratima, ali fasisti... Cime su to zasluzili?

Fašističkim izjavama? Je l treba da ih izvlačim i citiram? Od "sto za jednog", preko "peder gradom neće šetati", do "mi smo anti-antifašisti" i tako dalje

1 hour ago, Mel said:

Nema veze dal su glasaci AFDa fasisti ili imaju neki drugi razlog, nego da su AFD fasisti.

Zasto ih onda ne zabrane, mislim za vas nekoliko ovde je to sasvim ocigledno? Ja u AFD vidim nesto poput CDU u 80tim godinama. Kako su tada tretirani gastarbajteri, kako se dobijala radna dozvola i iza koje poslove, kako se dobijao boravak, koliko godina ti je trebalo da dobijes neogranicen boravak itd itd. Sve to je za danasnje uslove bilo do bola "nepravedno", ali su svi postovali zakone drzave u kojoj su dosli da zarade za sebe i porodicu i niko se nije zalio da se radi o rasizmu ili fasizmu. Pa je to bilo ukinuto kada nisu vise imali manjak radne snage, i mogao si jedino brakom da doguras do Nemacke...

Ja sam zadnji koji zeli fasiste na vlasti, ali sama termolgija te reci se u zadnjih ca 15 godina toliko cesto koristi, u raznim kontekstima, mahom da bi diskreditirao politickog protivnika ili nekoga koji ima razlicita misljenja. Mozda vi sa strane vidite nesto sto ja ne mogu da vidim.

Ja kad pročitam plan i program partije, AfD mi je logičniji izbor od CDU-a, verovatno i od SDP-a ili Zelenih. Ali pošto sam video iste takve ljude kako uništavaju sve oko sebe čim dođu do vlasti, da su to obične secikese i razbojnici, radije bih skupljao potpise za FDP nego glasao za AfD

40 minutes ago, assignment said:

Mozda vi sa strane vidite nesto sto ja ne mogu da vidim.

Ja vidim fasiste i tezi oblik bagre od onog koji sad imate na vlasti. Isto se i ovde smejalo onom vratice se 90te, pa kad ono, ispade sta ispade.

Ali ako ti to ne vidis, nema tu neke pomoci, jedino kad dodju na vlast, ko ovde sto su mi neki objasnjavali pre 10+ godina o SNS patriotizmu pa sad demonstriraju.

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.