assignment Posted September 26, 2021 Posted September 26, 2021 Na ovim pokrajinskim izborima je SPD u jakom plusu, CDU u minusu...
burekdzija Posted September 26, 2021 Posted September 26, 2021 2 minutes ago, Kreuz said: I ja ispunio svoje građansko pravo, doduše ograničeno samo na Berlin (BVV). Nadam se Linke u Bundestagu i većini za Ja! na Deutsche Wohnen & Co. enteignen referendumu, očekujem sve suprotno. A ja se nadam sve suprotno, ali cu sportski podneti ako bude ovako kao sto si ti rekao. Jedino sto cu mozda neko svajcarsko seoce podno Alpa da osacujem za eventualni beg
pasha Posted September 26, 2021 Posted September 26, 2021 (edited) Dovidjenja sa poboljsanjem pozicije radnika, kao sto sam rekao ovde su radnici danas stranci. A cdu drzi medije i podrzavaju ih velike korporacije. Evo me na Marianplatz u Minhenu, ocekivao sam slavlje sdp ali na ard video da nisu zadovoljni. Edited September 26, 2021 by pasha
Baldrick S. Posted September 26, 2021 Posted September 26, 2021 Sa ovih 25% - 25% pregovori oko kancelara ima da potraju bogami prilicno Negde sam citao (prostite ako je ovde) da je rekorder u kancelarisanju Helmut Kol sa 16 godina i 50 dana. Merkleova je na otpilike 15 godina i 200 dana (otprilike brojevi) i s obzirom da su pre 4 godine pregovori trajali tacno 173 dana, sa ovim danasnjim procentima ima da ga prestigne i udje u anale
assignment Posted September 26, 2021 Posted September 26, 2021 (edited) Sada su izašle prve validne brojke, SPD vodi sa 1,6 % Edit - validniji, jer nisu Prognose već analiza pobrojanih glasova... 40% glasalo pismom Laseta boli briga sto je izgubio, jer jer moguća Ja majka koalicija... Edited September 26, 2021 by assignment
burekdzija Posted September 26, 2021 Posted September 26, 2021 Just now, Zlurad said: Sa ovih 25% - 25% pregovori oko kancelara ima da potraju bogami prilicno Negde sam citao (prostite ako je ovde) da je rekorder u kancelarisanju Helmut Kol sa 16 godina i 50 dana. Merkleova je na otpilike 15 godina i 200 dana (otprilike brojevi) i s obzirom da su pre 4 godine pregovori trajali tacno 173 dana, sa ovim danasnjim procentima ima da ga prestigne i udje u anale Ovo je i meni palo na pamet, na kraju ce Mutti da kaze: i love democracy ko Palpatin. Da se Laschet i Scholz lepo pohrvaju u blatu ko ce biti kancelar, velika koalicija a zeleni, fdp i komunisti opet u opoziciju Afd naravno u tri picke materine a ne u opoziciju. Izgubili su po ovome gore, ali ne dovoljno.
Baldrick S. Posted September 26, 2021 Posted September 26, 2021 Najveci dobitnici ovih izbora su svi neljubitelji AfD-a. 1.6% minus sada, pa do godine ispod cenzusa
assignment Posted September 26, 2021 Posted September 26, 2021 I Söder upravo pojeo sopstvena govna od pre neki dan, kada je izjavio da se bez prvog mesta ne postaje kancelar
pasha Posted September 26, 2021 Posted September 26, 2021 On ni ne zeli da Laset bude kancelar jer on hoce tu poziciju na narednim izborima.
Baldrick S. Posted September 26, 2021 Posted September 26, 2021 Meanwhile Berlin: Zeleni komotno mogu, ako hoće da naprave koaliciju sa levičarima (sa kojima se barem "slažu" oko klime) I sjebu obe velike partije (I odlična vest je da je istocni Berlin glasao za bilo kog osim za afd - -7% pad)
burekdzija Posted September 26, 2021 Posted September 26, 2021 (edited) 15 minutes ago, Zlurad said: Meanwhile Berlin: Zeleni komotno mogu, ako hoće da naprave koaliciju sa levičarima (sa kojima se barem "slažu" oko klime) I sjebu obe velike partije (I odlična vest je da je istocni Berlin glasao za bilo kog osim za afd - -7% pad) ... Mila majko pa ovo je gore od moje najgore nocne more. Edited September 26, 2021 by Krošek slika 2
assignment Posted September 26, 2021 Posted September 26, 2021 36 minutes ago, burekdzija said: Mila majko pa ovo je gore od moje najgore nocne more. Jel pakuješ katavele? 😂 Bez brige biće Jamajka na Bundes, cenim...
aram Posted September 26, 2021 Posted September 26, 2021 kao što rekoh, moraće izgleda opet velika koalicija
Hamlet Strašni Posted September 26, 2021 Posted September 26, 2021 Шта су ссвв? Данци неки? Овде је већина 366. Значи СПД, Зелени и ПДС немају сами већину?
Recommended Posts