ultra plasticni Posted April 6, 2017 Posted April 6, 2017 Pripremajuci se za novu sezonu repriziram. Boze kako carska serija!
Weenie Pooh Posted April 7, 2017 Posted April 7, 2017 Ja da se pospem pepelom, Vini je za sve bio u pravu. Druga sezone i nastavak sage o dobrom Dzimiju koji bi da bude dobar al' eto zivot mu ne da. Evo kakve trijumfalne momente ja propuštam kad batalim trešinu od serije prerano Još kad bih mogao da obrnem i onih 600 strana Homeland topika, ko zna, možda i tamo padaju neka pokajnička priznanja Vinijeve vidovitosti.
Starac Sveta Posted April 10, 2017 Posted April 10, 2017 ujutru u 4 prva ep trece serije na AMC USA,u cetvrtak u 22 na AMC Srbija
Krošek Posted April 10, 2017 Posted April 10, 2017 Pripremajuci se za novu sezonu repriziram. Boze kako carska serija! nabolja!
Amos Posted April 18, 2017 Posted April 18, 2017 Serija nije izdala sa kolicinom smeca u 3. sezoni. Plot sa tajnim snimanjem Dzimija i boldrikovski plan sa onim nesrecnim pomocnikom, odnos sa Majkom, debilne konverzacije, debilni fileri sa sekretaricom, debilna doza napetosti kao da ce u sledecoj sceni da dodje do neocekivanog veleobrta... a onda samo jos debilnog Dzimijevog ponasanja ... ne znam, neverica od besmislenosti.
Weenie Pooh Posted April 19, 2017 Posted April 19, 2017 Preach it! Ne moram ni da gledam da bih uživao :)
Time Crisis Posted April 22, 2017 Posted April 22, 2017 Odlična treća sezona, naravno kome se nije svidela od prve epizode, bolje da ne gubi vreme. :)
Krošek Posted April 22, 2017 Posted April 22, 2017 s03e02 mi je prva losa dosad jer su napravili mister bina od dzimija u onoj sceni u restoranu. on nije taj tip smote, nema nikakvog presedana za toliko debilisanje
El Guapo Posted April 22, 2017 Posted April 22, 2017 Posle prve sam očekivao dosta od druge, sad već tražim neku drugu seriju... Sent from my x600 using Tapatalk
Amos Posted April 24, 2017 Posted April 24, 2017 s03e02 mi je prva losa dosad jer su napravili mister bina od dzimija u onoj sceni u restoranu. on nije taj tip smote, nema nikakvog presedana za toliko debilisanje Onda ti se sigurno dopao, tri scene kasnije, rage Barbarian Džimi koji upada u zamračene kuće i rastura inkriminišuće tape recordere.
Amos Posted April 24, 2017 Posted April 24, 2017 Btw, potpuno mi je jasno da se serija dopada nekome ko nije gledao BB, ili nekome ko nije voleo Saul Goodman-a u BB. Prodaju preslikan scenario, to jest, prave WW od lika koji nema veze sa profesorom hemije gone bad, a koga smo već upoznali kao prevejanu lisicu. Produkcija dobra, glumci odlični, priča dvojka. Ja gledam jer čekam kad će zlom bati da kaže: "Chuck, you are not the danger.. Mike is the danger, and he's with me!"
Krošek Posted April 24, 2017 Posted April 24, 2017 (edited) ^ta scena mi je dobra Edited April 24, 2017 by Krošek
J-♣ Posted April 26, 2017 Posted April 26, 2017 Treća epizoda očekivano bolja od druge, ali to je još daleko od prošle dve sezone. i dalje nema Meksikanaca u dijalozima, nekako bez njih je "bljutavo"
J-♣ Posted May 3, 2017 Posted May 3, 2017 Četvrta epizoda odlična, svi bitni akteri se pojavili sem Tuka koji je na oročenju. biće ovo dobra sezona
Recommended Posts