June 1Jun 1 Ok, ali je svejedno mnogo glupa stvar. Zato ja i drzim bukvalno sve u gotovini, kako bih izbegao blokade iz bilo kog razloga. Pokrenucu sledece nedelje postupak vadjenja nove licne karte, taman da se sve sredi do narednog meseca (28.6. istice). Izvinjavam se svima na gnjavazi.
June 1Jun 1 Ja nasao jedva termin i to na dan kad mi istice LK Al dobro, zato elektronsko placanje ne radi pa cu morati do svoje banke da platim takse
June 26Jun 26 Lepo sam u aplikaciji označio gde da mi dostave nove kartice, ističu mi sledeće nedelje. Međutim, Dinu mi ostave u staroj ekspozituri iz nekog razloga. Rekoh, boli me dupe za Dinu, odem sad da uzmem Visu. Malo sutra, po propisu ne mogu da izdaju Visu dok se ne podigne Dina Sad moram preko pola grada po glupost koja mi ama baš ništa u životu ne treba.
June 30Jun 30 Ima li neko da je poslovni korisnik u Intezi? Kako hendlate konverzije valuta, ima li neki nacin da se dobije normalan kurs?Danas srednji kurs NBS za dolar 103din, Intezina aplikacija mi nudi 97din. Srednjevekovni feudalci su manje lupali po usima.
June 30Jun 30 30 minutes ago, goofs said:Ima li neko da je poslovni korisnik u Intezi? Kako hendlate konverzije valuta, ima li neki nacin da se dobije normalan kurs?Danas srednji kurs NBS za dolar 103din, Intezina aplikacija mi nudi 97din. Srednjevekovni feudalci su manje lupali po usima.Moras da menjas u toku radnog vremena. Kurs je u tom periodu 0.6-0.8 din manji od srednjeg.
July 2Jul 2 otp bankanisam dobio sms o uplati, a kada proverim preko app lova je na računujel se susretao neko sa ovom anomalijomtm?
July 2Jul 2 Dobio sam obaveštenje da ukidaju SMS i prelaze na PUSH notifikacije. Meni stiže izveštaj o uplati/isplati u roku od 2-3min kroz notifikacije same OTP aplikacije..
July 2Jul 2 1 minute ago, Marsupilami said:Dobio sam obaveštenje da ukidaju SMS i prelaze na PUSH notifikacije.Meni stiže izveštaj o uplati/isplati u roku od 2-3min kroz notifikacije same OTP aplikacije..Što znači da treba proveriti da li je aplikaciji dopušteno da daje takve notifikacije ili je blokirana.
July 2Jul 2 30 minutes ago, Hamlet Strašni said:Много горе би било да је обрнуто Ja isla da uplatim na tekuci neki novac, tacno toliko su mi skinuli umesto uplatili. Srecom videli smo odmah. Kaze dugmad jedno pored drugog, nikad ne zna sta ce mis da klikne.
July 2Jul 2 2 hours ago, kud u maglu Simoviću said:otp bankanisam dobio sms o uplati, a kada proverim preko app lova je na računujel se susretao neko sa ovom anomalijomtm?Upravo...
July 2Jul 2 1 hour ago, namenski said:Upravo...poslali su poruku preko aplikacijeod sada ce stizati samo notifikacije preko aplikacije, a može i sms al će ga tarifiratitmostalo je samo da naplaćuju izlazak iz ekspozitureulaz će biti za dž, kao i do sada
July 2Jul 2 Tako je i u NLB, dolazi u app, i bolje je ovako, nego kad su mi stizali SMS stalno se strecam sta je sad.