Jump to content
IGNORED

Kriza banaka u Srbiji - zatvaranje filijala, otpuštanja..

ajgor

Recommended Posts

Posted
Nisu plate u bankama ko sto su nekad bile,praicao sa jednom ekonomisticom, Ima malo preko 110k.
Nekad daavno, bankari su bili gospoda.
Posted

Da li je još nekome upravo zabagovala Intesina aplikacija?

• +1 1
Posted

Touch ID nije radio

0fe3db750673c822c6a61084b6d456e7.jpg

A ni PIN - samo ovo vrti

7feaddea73388400fc9541eb7e808f75.jpg

Sent from my iTelephone using Tapatalk

• Hvala 1
Posted

20 minuta mi je izbacivalo neku grešku 1002 ili kako već, konačno je proradilo, uspeo sam da platim račune. Valjda.

• +1 1
Posted
46 minutes ago, napadaj said:

Meni juče bagovala poslovna.

Uzaš jedan, stizale notifikacije o starim prilivima, a novog nigde.

Posted

nestade staaaaaara Credit Agricole, sad sam posto Rajfajzen, i nikako nisam zadovoljan (za sada)

• Haha 1
Posted

Tako će i ostati, posebno u zavisnosti od toga u kojoj si filijali.

Posted

Vlasniku Farmakoma zatvorska kazna od pet godina zbog nezakonitog odobravanja i korišćenja 42 kredita Privredne banke

"Predsednik kreditnog odbora Privredne banke Beograd Miodrag Salai osuđen je na kaznu zatvora od šest godina, dok je član odbora te banke Aleksandra Janković i finansijski direktor koncerna "Farmakom MB" Olivera Đorđević osuđene na kazne zatvora od po dve godine, saopšteno je iz Višeg suda u Beogradu."

Konačno nekoga iz bankarske mafije i da osude. Bogićević, Perčević i ostali su uništili gomilu domaćih banaka uz blagonaklon pogled premijera Mirka Cvetkovića, aktivnu podršku "čoveka tužng lika" Dušana Nikezića i nezaineresovanog Botu. Samo Bogićević je ojadio banke za 400 miliona €.

https://www.vreme.com/projekat/uhapsen-biznismen-miroslav-bogicevic/

Antonić iz Agrobanke (takođe bankrotirala u tom paketu) se "izvukao" jer je na suđenju prglašen neuračunljivim. Navodno ga je lopta pogodila u glavu dok je igrao mali fudbal i eto...:hail:

Nadam se da će presuda da opstane, mada strepnja...nada...

• +1 1
Posted

veoma bitan događaj indeed

Posted

Projekat DS, služio da se izvlači lova.

Posted
On 22. 4. 2023. at 16:35, Luther said:

Vlasniku Farmakoma zatvorska kazna od pet godina zbog nezakonitog odobravanja i korišćenja 42 kredita Privredne banke

"Predsednik kreditnog odbora Privredne banke Beograd Miodrag Salai osuđen je na kaznu zatvora od šest godina, dok je član odbora te banke Aleksandra Janković i finansijski direktor koncerna "Farmakom MB" Olivera Đorđević osuđene na kazne zatvora od po dve godine, saopšteno je iz Višeg suda u Beogradu."

Konačno nekoga iz bankarske mafije i da osude. Bogićević, Perčević i ostali su uništili gomilu domaćih banaka uz blagonaklon pogled premijera Mirka Cvetkovića, aktivnu podršku "čoveka tužng lika" Dušana Nikezića i nezaineresovanog Botu. Samo Bogićević je ojadio banke za 400 miliona €.

https://www.vreme.com/projekat/uhapsen-biznismen-miroslav-bogicevic/

Antonić iz Agrobanke (takođe bankrotirala u tom paketu) se "izvukao" jer je na suđenju prglašen neuračunljivim. Navodno ga je lopta pogodila u glavu dok je igrao mali fudbal i eto...:hail:

Nadam se da će presuda da opstane, mada strepnja...nada...

bolje da je igrao basket,mislim sigurnije!

Posted
2 hours ago, Miki_belavista said:

bolje da je igrao basket,mislim sigurnije!

Da, ali da je bio uračunljiv popio bi aps.

Posted
19 hours ago, Luther said:

Da, ali da je bio uračunljiv popio bi aps.

jel zivi jos u Srbiji?

Posted
1 hour ago, Miki_belavista said:

jel zivi jos u Srbiji?

Nemam pojma, samo znam za suđenje.