Jump to content

Kriza banaka u Srbiji - zatvaranje filijala, otpuštanja..

Featured Replies

Nisu plate u bankama ko sto su nekad bile,praicao sa jednom ekonomisticom, Ima malo preko 110k.
Nekad daavno, bankari su bili gospoda.

Da li je još nekome upravo zabagovala Intesina aplikacija?

Meni juče bagovala poslovna.

Touch ID nije radio

0fe3db750673c822c6a61084b6d456e7.jpg

A ni PIN - samo ovo vrti

7feaddea73388400fc9541eb7e808f75.jpg

Sent from my iTelephone using Tapatalk

20 minuta mi je izbacivalo neku grešku 1002 ili kako već, konačno je proradilo, uspeo sam da platim račune. Valjda.

46 minutes ago, napadaj said:

Meni juče bagovala poslovna.

Uzaš jedan, stizale notifikacije o starim prilivima, a novog nigde.

nestade staaaaaara Credit Agricole, sad sam posto Rajfajzen, i nikako nisam zadovoljan (za sada)

Tako će i ostati, posebno u zavisnosti od toga u kojoj si filijali.

Vlasniku Farmakoma zatvorska kazna od pet godina zbog nezakonitog odobravanja i korišćenja 42 kredita Privredne banke

"Predsednik kreditnog odbora Privredne banke Beograd Miodrag Salai osuđen je na kaznu zatvora od šest godina, dok je član odbora te banke Aleksandra Janković i finansijski direktor koncerna "Farmakom MB" Olivera Đorđević osuđene na kazne zatvora od po dve godine, saopšteno je iz Višeg suda u Beogradu."

Konačno nekoga iz bankarske mafije i da osude. Bogićević, Perčević i ostali su uništili gomilu domaćih banaka uz blagonaklon pogled premijera Mirka Cvetkovića, aktivnu podršku "čoveka tužng lika" Dušana Nikezića i nezaineresovanog Botu. Samo Bogićević je ojadio banke za 400 miliona €.

https://www.vreme.com/projekat/uhapsen-biznismen-miroslav-bogicevic/

Antonić iz Agrobanke (takođe bankrotirala u tom paketu) se "izvukao" jer je na suđenju prglašen neuračunljivim. Navodno ga je lopta pogodila u glavu dok je igrao mali fudbal i eto...:hail:

Nadam se da će presuda da opstane, mada strepnja...nada...

veoma bitan događaj indeed

Projekat DS, služio da se izvlači lova.

On 22. 4. 2023. at 16:35, Luther said:

Vlasniku Farmakoma zatvorska kazna od pet godina zbog nezakonitog odobravanja i korišćenja 42 kredita Privredne banke

"Predsednik kreditnog odbora Privredne banke Beograd Miodrag Salai osuđen je na kaznu zatvora od šest godina, dok je član odbora te banke Aleksandra Janković i finansijski direktor koncerna "Farmakom MB" Olivera Đorđević osuđene na kazne zatvora od po dve godine, saopšteno je iz Višeg suda u Beogradu."

Konačno nekoga iz bankarske mafije i da osude. Bogićević, Perčević i ostali su uništili gomilu domaćih banaka uz blagonaklon pogled premijera Mirka Cvetkovića, aktivnu podršku "čoveka tužng lika" Dušana Nikezića i nezaineresovanog Botu. Samo Bogićević je ojadio banke za 400 miliona €.

https://www.vreme.com/projekat/uhapsen-biznismen-miroslav-bogicevic/

Antonić iz Agrobanke (takođe bankrotirala u tom paketu) se "izvukao" jer je na suđenju prglašen neuračunljivim. Navodno ga je lopta pogodila u glavu dok je igrao mali fudbal i eto...:hail:

Nadam se da će presuda da opstane, mada strepnja...nada...

bolje da je igrao basket,mislim sigurnije!

2 hours ago, Miki_belavista said:

bolje da je igrao basket,mislim sigurnije!

Da, ali da je bio uračunljiv popio bi aps.

19 hours ago, Luther said:

Da, ali da je bio uračunljiv popio bi aps.

jel zivi jos u Srbiji?

1 hour ago, Miki_belavista said:

jel zivi jos u Srbiji?

Nemam pojma, samo znam za suđenje.