slepa živana Posted October 9, 2021 Posted October 9, 2021 On 6.10.2021. at 16:54, jorma shparga said: U Intesi zavisi od paketa koji imas...na kraju ti kroz skuplje odrzavanje dodje verovatno na isto ali bar se ne osecas kao debil svaki put kad te klepe za nesto sto bi realno trebalo da bude dz ja sam u intesi. gde tačno vidiš tu proviziju? sad gledam sve ove naloge za prenos, pošto ih štampam za gazdaricu uz račune, na svakom piše provizija 0,0 dinara. mislim da imam hit paket, 350 dinara mesečno održavanje. sećam se pre desetak godina kada su uveli online plaćanje uz pomoć onog mini diska, bilo je nešto do 5 računa bez provizije. ja uglavnom u to vreme nisam ni imala više od 5 računa mesečno pa nisam nikad ni videla kolika je provizija. kasnije mi se čini da su me obavestili da su uveli online plaćanje bez provizije na neograničen broj plaćanja, ali to nešto ko kroz maglu pamtim. jel vam se to pokaže negde posle u mesečnom izvodu?
Milosh76 Posted October 9, 2021 Posted October 9, 2021 Proveri mobilnu aplikaciju, tamo imas cifru za racun, pa nadoknadu u zavisnosti koji paket imas
slepa živana Posted October 9, 2021 Posted October 9, 2021 36 minutes ago, Milosh76 said: Proveri mobilnu aplikaciju, tamo imas cifru za racun, pa nadoknadu u zavisnosti koji paket imas nemam mobilnu aplikaciju
gospa buba Posted October 9, 2021 Posted October 9, 2021 nemam mobilnu aplikaciju"nisam zeleo da se potrudim" [emoji38]ol:sent from novi mnogo jak bubamoto.
slepa živana Posted October 9, 2021 Posted October 9, 2021 3 minutes ago, gospa buba said: "nisam zeleo da se potrudim" ol: sent from novi mnogo jak bubamoto. imam fobiju od telefona
Milosh76 Posted October 9, 2021 Posted October 9, 2021 1 hour ago, slepa živana said: nemam mobilnu aplikaciju Kod trajnog naloga ili naloga za placanje uz Hit+ racun (475 dinara odrzavanje) naplacuju 15 dinara po transakciji. Za obican Hit racun naplacuju 20 ili 25 nisam siguran, i uzimaju ti 1.2e mesecno ako imas devizni racun. Sa Hit+ racunom nemas taj trosak za devizni racun. 1
jms_uk Posted October 9, 2021 Posted October 9, 2021 Ja imam obican racun i naplacuju 30 din po nalogu za placanje (osim infostana koji je za dz).
čekmeže Posted October 9, 2021 Posted October 9, 2021 3 hours ago, Filozof manijak said: Jel može nešto više o tome? @čekmeže Ne znam mnogo, bio je prošle nedelje štrajk sat vremena ljudi koji su u sindikatu, hoće da izvuku što više mogu od Vrancuza pre kraja. 1
jorma shparga Posted October 9, 2021 Posted October 9, 2021 3 hours ago, slepa živana said: imam fobiju od telefona instaliraj novu aplikaciju i poceces i ves da peres na ruke 2
kud u maglu Simoviću Posted October 9, 2021 Posted October 9, 2021 1 hour ago, Filozof manijak said: Znači def ih kupuju Nemci koji nemci
Filozof manijak Posted October 9, 2021 Posted October 9, 2021 Austrijanci, pardoniram. Raifajzer banka, valjda? 1
Ayatollah Posted October 9, 2021 Posted October 9, 2021 3 hours ago, čekmeže said: Ne znam mnogo, bio je prošle nedelje štrajk sat vremena ljudi koji su u sindikatu, hoće da izvuku što više mogu od Vrancuza pre kraja. Ako je potpisan SPA u kojem je CA rekao da neće povećavati prava radnika u periodu između potpisivanja i zatvaranja transakcije (a što je 99% verovatno), mogu i da se zapale ispred banke, neće ništa dobiti.
radisa Posted October 9, 2021 Posted October 9, 2021 50 minutes ago, Ayatollah said: Ako je potpisan SPA u kojem je CA rekao da neće povećavati prava radnika u periodu između potpisivanja i zatvaranja transakcije (a što je 99% verovatno), mogu i da se zapale ispred banke, neće ništa dobiti. Traže veće otpremnine... Drugar koji je u sindikatu je, nažalost, prelažao 3 poslenje nedelje, zbog COVID-a, pa nemam jači info, ali cela poenta je u visini otprmnine, koliko znam, za sad...
Recommended Posts