Jump to content
IGNORED

AliExpress

Valk

Recommended Posts

Posted

kakav je stof, tanak, jel da? i bordura, je li od skaja ili satena?

meni se svidja taj model i razmatram ga vec duze ali mislim da mi je i 2xl malo

Posted

I ja sam htela da naručim tu jaknicu.

Sprečilo me samo to što nemam kako da je platim, za sad.

Deluje malo izgužvano, ali meni i u Zari sva garderoba deluje jadno i izgužvano.

Posted

@ morgana, da stof je vrlo tanak, tanka choja, meni bas za prolece kad ti treba da imas nesto preko. Bordura je skaj. U principu, izgleda kao na slikama detalja, nije postavljena ali i to se vidi na slikama. Meni se model jako dopao ali onako kako stoji na manekenki. U ovoj varijanti dobijes taj kroj ali sa znacajno kracim donjim delom i "krilima" napred pa i kad se zakopca ne izgleda kako treba, raskopcana izgleda ok. Dacu sestri koja je sitnija od mene da proba, moguce da ce njoj bolje stajati. Vidim u komentarima da ima jos slicnih meni.

@svashtabn, izvadila sam je iz korpe za ves da uslikam tako da ti je utisak o izguzvanosti dobar :D

Posted

hvala, nije za mene nazalost :)

xxl je duga 89 cm vjerovatno na spicevima, znaci recimo 80 bocno, pa rez na ledjima dodje previse visoko.

bas mi zao.

Posted

Nema na sta :)

Meni je isto zao sto nije onako kako je na slikama... ako naletim na drugog prodavca sa pravim krojem javljam.

Posted

stigao daljinski. poslat na put 12.11.

20141120_190305.jpg

levo je pristigla kopija, desno je original koji nije preživeo napad trogodišnje goropadi.

Posted

Stigla mi jedna od tri ogrlice! Predivna je!!! I to mi je najmanje omiljena od tri koje sam narucila.

Jedino sto mi je cudno je to sto je mama jutros kad je ulazila u kucu nasla paketic ispred vrata na otiracu. A ja sam sve vreme sedela u trpezariji, pila kafu sa ujakom i nema sanse da ne bih cula da je neko zvonio. Kakvi ludaci..

Posted

Stigla mi jedna od tri ogrlice! Predivna je!!! I to mi je najmanje omiljena od tri koje sam narucila.

Jedino sto mi je cudno je to sto je mama jutros kad je ulazila u kucu nasla paketic ispred vrata na otiracu. A ja sam sve vreme sedela u trpezariji, pila kafu sa ujakom i nema sanse da ne bih cula da je neko zvonio. Kakvi ludaci..

sliku or stfu

Posted

uf a sto ima dobrih torbi,ludo..ali ipak sam odlucila da za 25dolara podrzim domacu manufakturu i uzmem neki rucni rad kod kreativki https://www.facebook.com/pages/Kreativni-prostor-Kreativke-NS/175991612555472?ref=br_tf

ili nesto slicno..

:thumbsup:

imaju u beogradu one s mackama, ko voli macke

(au, sta mi iskoci na google images kad sam ukucao "torbe sa mackama"  :huh: htedoh da pokazem na koje torbe mislim, ali sam odustao)

Posted

Vidim sad da mi je stigao onaj jeftin telefon što sam ga naručio u srb pre 7 dana. Jel imate ideju gde bih mogao da zovem da ga tražim? Pošta 6?

Posted

13-11-2014

17-11-2014

Arrived at overseas (Country code: RS)

Posted

:Hail:

inače, poslali su na isporuku u petak, deluje da je prošlo carinu...

17.11.2014 13:47:36 11003 IZMENIČNA POŠTA Prispeće     17.11.2014 14:46:52 11003 IZMENIČNA POŠTA Za carinu     19.11.2014 11:12:05 - 10200 GPC BEOGRAD Otprema     20.11.2014 12:48:05 - 10200 GPC BEOGRAD Otprema     21.11.2014 14:09:31 - 10200 GPC BEOGRAD Otprema