Popular Post adam Posted August 19, 2023 Popular Post Posted August 19, 2023 vidim na vestima da je napalo bredlija kupera sto je dogradio nos da bi igrao leonarda bernstajna. pa se naljutili neki jevreji, kazu to je stereotip i kakav je to nacin da se tako sprda s njima. pa se javila bernstajnova familija da brani kupera, kazu njima ne smeta, cak im drago i milo da kuper uopste pravi film o bernstajnu. pa se ovi kao malo ucutali. al se onda digla druga ekipa da se buni sto kuper nije nasao nekog jevrejina s odgovarajucim pajserom nego em kao nejevrejin glumi jevrejina, em dogradio nos. da ne pricamo da su se ovde razni bunili sto helen miren igra goldu meir umesto da su nasli odgovarajucu jevrejsku glumicu. mator sam ja za ove zajebancije al iz svega sto se oko nas desava jedina sigurna opcija (bez iznenadjenih i uvredjenih) je da glumci glume sami sebe. a cak ni tu nema garancija da se neko nece uvrediti na samog sebe. 9 3
Amos Posted August 19, 2023 Posted August 19, 2023 9 minutes ago, adam said: mator sam ja za ove zajebancije al iz svega sto se oko nas desava jedina sigurna opcija (bez iznenadjenih i uvredjenih) je da glumci glume sami sebe. a cak ni tu nema garancija da se neko nece uvrediti na samog sebe. Pa jedino je Lerry Davidu i prošlo sve ono glumeći sebe. 1
Jimmy Kowalski Posted August 19, 2023 Posted August 19, 2023 I Nic Cage je glumio sebe. I to prilicno dobro, rekao bih.
radisa Posted August 19, 2023 Posted August 19, 2023 Ja samo pitam zasto Gimlja nije glumio neki patuljasti glumac, i zasto je Gandalfa glumio gey, a Gandalf je u knjizi non-binary (valjda)... 2
Lezilebovich Posted August 19, 2023 Posted August 19, 2023 Videcemo kako ce sledece godine Snezana i 7 patuljaka biti bez patuljaka Quote the production changing the formerly titular seven dwarfs into a diverse collection of magical creatures of varying sizes and genders. 7
ultra plasticni Posted August 19, 2023 Posted August 19, 2023 ko ce da menja helen miren u kaliguli kod tinta brasa 1
Lezilebovich Posted September 30, 2023 Posted September 30, 2023 Valjda je ovo odgovarajuca tema ... prati li neko desavanja oko TED talka Color blidness Coleman Hughesa ukratko - coleman odrzao predavanje koje se moze nazvati "class over race" kao bolji pokazatelj disadventidza - neki od ted zaposlenih se osetili ugrozeno i genuine hurt govorom i zahtevali da se ne objavi talk - ted direktor onda ipak objavio talk, uz dodatne pregovore sa coleman da se objavi i neki dijalog oko toga nakon oar dana - shit storm nastao kad je tim urban procenio da ted namerno supresuje ovaj video 1 4
Shan Jan Posted September 30, 2023 Posted September 30, 2023 Nesto mi govori da akademski, dobrostojeci, woke proponenti nece zeleti da ga podrze
Weenie Pooh Posted September 30, 2023 Posted September 30, 2023 Eto, čovek sve lepo, strpljivo, razložno objašnjava - ništa radikalno, ništa revolucionarno... Ali ne vredi, odmah ga poklapaju. Ne može lepo sa tom ekipom, treba im odmah reći kuda vodi class first pristup - ti akademski građani će motati kablove i kopati kanale, inshallah, umesto što pišu knjige o rasnoj borbi među bebama. 4 1
Weenie Pooh Posted September 30, 2023 Posted September 30, 2023 Jesam li rasista ako primetim da taj Coleman Hughes ima ogromnu glavu, nesrazmernu ostatku tela?
Recommended Posts