garcia Posted February 24, 2016 Posted February 24, 2016 kauboje, da si promenio pol a zadrzao bradu, ne bi ni tebi oglas bilo super cool.
Caligula Posted February 24, 2016 Posted February 24, 2016 Pusti sad ljaksea, ja govorim o realnoj slici
gospa buba Posted February 24, 2016 Posted February 24, 2016 kauboje, da si promenio pol a zadrzao bradu, ne bi ni tebi oglas bilo super cool. ljudi menjaju pol a zadrzavaju bradu
Ariel Posted February 24, 2016 Posted February 24, 2016 mnogo buke ni oko čega, al havas opet uspeo da je napravi prostim oglasom za posao. neki bi rekli da je to i poenta.
garcia Posted February 24, 2016 Posted February 24, 2016 ljudi menjaju pol a zadrzavaju bradu 1.000 cvetova...
morgana Posted February 24, 2016 Posted February 24, 2016 mnogo buke ni oko čega, al havas opet uspeo da je napravi prostim oglasom za posao. neki bi rekli da je to i poenta. +1
ToniAdams Posted February 24, 2016 Posted February 24, 2016 nije problem :D -1 1.000 cvetova... a cvetkinja?
Aion Posted February 24, 2016 Posted February 24, 2016 Ispravno bi bilo oglas skinuti, firmu opaliti sa nekoliko hiljada evra kazne, autora oglasa najuriti govnjivom motkom. Zasto? Koji su zakon prekrsili?
Аврам Гојић Posted February 24, 2016 Posted February 24, 2016 meni je ekstra to što se u advertajzerskom svetu izgleda veruje da je anti-PC stav nešto posebno hrabro primećujem istu stvar i kod popriličnog broja kompjuteraša, nije mi jasna ta kognitivna disonanca sa stvarnim svetom u kome anti-PC stavovi apsolutno dominiraju u glavnom toku društva, ali se retki i nebitni protesti percipiraju kao neka vrsta tiranije.
ljakse Posted February 24, 2016 Posted February 24, 2016 koketiranje sa kursadžijstvom nije kažnjivo po zakonu.
luba Posted February 24, 2016 Posted February 24, 2016 volela bih da mi neko otvori oči u pc pravcu. prvo ne vidim zašto se ovo biće smatra krosdreserom ili transdžender. moje ne-pc oči ovde vide samo kulovštinu. a i znam jednog metalca koji ima ovako dugačku farbanu plavu kosu i bradu. čitala sam i sonju sajzor i ostale aktiviste i pc perjanice, volela bih da me se uputi gde je haljina, ne vidim je. ovaj oglas je kulovski i džukački i kursadžijski, kao i onaj sa seksom, ali stvarno bih volela da vidim te transdženderkrosdreser činjenice i argumente, ne ja sam videla-ti si video.
luba Posted February 24, 2016 Posted February 24, 2016 pa nije mi jasno, zato i pitam. ja vidim šta piše i vidim kulovčinu neurednu. ne vidim transdzender osobu, niti krosdresera. ne vidim ni šminku, niti bilo šta što bi ukazivalo na to. jedino što vidim je tupavost i neduhovitost, i zato molim da mi se objasni.
Recommended Posts