Caligula Posted February 23, 2016 Posted February 23, 2016 MIslim na kolektiv aman. Jab tamo palio kada ne bih bio zadovoljan gde sam. A sto se tice financija, paa... nema super adevrtajezerskih firmi u Srbiji, svaka moze da zglajzne dok si reko "ode klijent"
ljakse Posted February 23, 2016 Posted February 23, 2016 Ne znam, ja čuo od par bliskih osoba da se dosta promenilo sa promenom vlasništva. Ne mislim na šljakerski kolektiv, nego generalno na atmosferu sa vrha. A finansijski su uvek bili neatraktivni, čak i u zlatno doba Koštunice.
Caligula Posted February 23, 2016 Posted February 23, 2016 Ne znam, ja čuo od par bliskih osoba da se dosta promenilo sa promenom vlasništva. ovo jeste tacno. Sa druge strane, sljakerski kolektiv je milina za prisustvovati (tako sam cuo iz vise izvora, licno ih poznajem samo par)
Lezilebovich Posted February 23, 2016 Posted February 23, 2016 i deluje baš tako. lepa mu je ova reklama nećete valjda da vas doćeka končita vurst / božo vrećo. ne razumem se u to, ali i kada se otvori sajt havas.rs vrte slike devojaka koje puše lizalice i devojaka koje su okružile nekog punišu koji je valjda uspeo u životu jer pije efes. a i fer je što je naglasio da se mora fotka poslati za office managera, neće valjda nekog sa dugom kosom i bradom da zaposle
ljakse Posted February 23, 2016 Posted February 23, 2016 Dobro, to je sve u okvirima klasičnih srpskih adaptajzing safe bet varijanti.
Caligula Posted February 24, 2016 Posted February 24, 2016 i deluje baš tako. lepa mu je ova reklama nećete valjda da vas doćeka končita vurst / božo vrećo. kapiram, NGO govna su zapravo u pravu btw. Moris Levi, CEO Publicis grupe cestita Novu 2016tu https://www.youtube.com/watch?v=Zf81fy6rLLg
ljakse Posted February 24, 2016 Posted February 24, 2016 kapiram, NGO govna su zapravo u pravu Pa nisu, u pitanju je samo nespretno smiješan oglas.
ToniAdams Posted February 24, 2016 Posted February 24, 2016 (edited) jebemu, ja ne kontam oglas :( koga da ne doceka, i sta je ovo? Edited February 24, 2016 by ToniAdams
Caligula Posted February 24, 2016 Posted February 24, 2016 (edited) @Ljakse pa ako NGOove pitas sta im je dozvoljeno smesno ostaces u zacaranom krugu Sekule koji se ponovo zeni i zikine dinastije. Ovo je sjajan oglas, bas kao i prethodni njihov Edited February 24, 2016 by Caligula
garcia Posted February 24, 2016 Posted February 24, 2016 nije debeli hteo da etiketira trans-osobe, samo hetero plavuše a posao office managera zavisi od veličine firme, u malim firmama lade jaja a u velikim rade za dvojicu.
ljakse Posted February 24, 2016 Posted February 24, 2016 @Ljakse pa ako NGOove pitas sta im je dozvoljeno smesno ostaces u zacaranom krugu Sekule koji se ponovo zeni i zikine dinastije. Ovo je sjajan oglas, bas kao i prethodni njihov Stvar ukusa, ja ne volim takve smiješne fore.
Caligula Posted February 24, 2016 Posted February 24, 2016 (edited) Ni ja ne volim fudbal, kakve ima veze sta ko voli? Poenta je da su NGO majmuni pod pretnjom skinuli oglas Edited February 24, 2016 by Caligula
Recommended Posts