Jump to content

Politička korektnost

Featured Replies

• Popular Post

vidim na vestima da je napalo bredlija kupera sto je dogradio nos da bi igrao leonarda bernstajna. pa se naljutili neki jevreji, kazu to je stereotip i kakav je to nacin da se tako sprda s njima. pa se javila bernstajnova familija da brani kupera, kazu njima ne smeta, cak im drago i milo da kuper uopste pravi film o bernstajnu. pa se ovi kao malo ucutali. al se onda digla druga ekipa da se buni sto kuper nije nasao nekog jevrejina s odgovarajucim pajserom nego em kao nejevrejin glumi jevrejina, em dogradio nos. :blink:

da ne pricamo da su se ovde razni bunili sto helen miren igra goldu meir umesto da su nasli odgovarajucu jevrejsku glumicu. :blink:

mator sam ja za ove zajebancije al iz svega sto se oko nas desava jedina sigurna opcija (bez iznenadjenih i uvredjenih) je da glumci glume sami sebe.

a cak ni tu nema garancija da se neko nece uvrediti na samog sebe.

• Replies 3.5k
  • Views 259k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• nemam pojma gde bih s ovim, možda ovde najviše pripada.   sad za vikend smo malo skitali Istočnom Srbijom, i odemo i do Rogljevačkih pivnica. to je kompleks starih podrumskih kuća, izna

• vidim na vestima da je napalo bredlija kupera sto je dogradio nos da bi igrao leonarda bernstajna. pa se naljutili neki jevreji, kazu to je stereotip i kakav je to nacin da se tako sprda s njima. pa s

• Max Morlock
    Max Morlock

Sent from my phone using their app

Posted Images

9 minutes ago, adam said:

mator sam ja za ove zajebancije al iz svega sto se oko nas desava jedina sigurna opcija (bez iznenadjenih i uvredjenih) je da glumci glume sami sebe.

a cak ni tu nema garancija da se neko nece uvrediti na samog sebe.

Pa jedino je Lerry Davidu i prošlo sve ono glumeći sebe. :D 

I Nic Cage je glumio sebe. I to prilicno dobro, rekao bih.

JohnMalkovichPlacesintheHeart.thumb.jpg.e2e26f00f6cea1fbcb9176fffb584d3e.jpg

Eh

Ja samo pitam zasto Gimlja nije glumio neki patuljasti glumac, i zasto je Gandalfa glumio gey, a Gandalf je u knjizi non-binary (valjda)...

Videcemo kako ce sledece godine Snezana i 7 patuljaka biti bez patuljaka

the production changing the formerly titular seven dwarfs into a diverse collection of magical creatures of varying sizes and genders.

ko ce da menja helen miren u kaliguli kod tinta brasa

Pravićete crnu Kleopatru od blata.

Pa kako drugacije da pocrni?

:covid19:

• 1 month later...

Valjda je ovo odgovarajuca tema ...

prati li neko desavanja oko TED talka Color blidness Coleman Hughesa

ukratko

- coleman odrzao predavanje koje se moze nazvati "class over race" kao bolji pokazatelj disadventidza 

- neki od ted zaposlenih se osetili ugrozeno i genuine hurt govorom i zahtevali da se ne objavi talk

- ted direktor onda ipak objavio talk, uz dodatne pregovore sa coleman da se objavi i neki dijalog oko toga nakon oar dana

- shit storm nastao kad je tim urban procenio da ted namerno supresuje ovaj video

Nesto mi govori da akademski, dobrostojeci, woke proponenti nece zeleti da ga podrze :D 

Eto, čovek sve lepo, strpljivo, razložno objašnjava - ništa radikalno, ništa revolucionarno...

Ali ne vredi, odmah ga poklapaju. Ne može lepo sa tom ekipom, treba im odmah reći kuda vodi class first pristup - ti akademski građani će motati kablove i kopati kanale, inshallah, umesto što pišu knjige o rasnoj borbi među bebama.

Jesam li rasista ako primetim da taj Coleman Hughes ima ogromnu glavu, nesrazmernu ostatku tela? :unsure: