ljakse Posted October 29, 2014 Posted October 29, 2014 osecaj koji mi ovaj domasni mucenik (cvise, bradica) budi kada ga gledam bi verovatno mogao da se iskoristi na sudu protiv mene posto nije nerviranje nije odvratnost nego zelja da ga maltretiram i mucim na neki vrlo nekreativan nacin. tipa da mu lupam samare, ne mnogo jako tako da moze da izdrzi dugotrajnu torturu, znaci stotine samara dok stoji u stavu mirno. covek je toliko antitelevizican i toliko se trudi da se dopadne a licni sarm i harizma i televizorski karakter su mu dzinovska nula. da ne pominjem da nikada nisam video da je napravio nesto sto bih zeleo da ponovim. dok ovo pisem sprema jelo od brancina u kome se nalazi riba, prsuta, kari, chilly, rukola, pinjole, pirinac i sargarepa, wtf?! Prebaci 24kitchen, sad ima i klonkinju u studiju. Možda mu je šveca, pošto ima isti iritantni nastup. Uglavnom, kvalitetno šaljenje je u toku.
darling Posted October 29, 2014 Author Posted October 29, 2014 prvi put gledam gordona remzija kako kuva. super je.
Singer Posted October 29, 2014 Posted October 29, 2014 prvi put gledam gordona remzija kako kuva. super je. dobro je to sve isproducirano da bude šarp a i izi-pizi za oko. :)
Frank Pembleton Posted October 29, 2014 Posted October 29, 2014 prvi put gledam gordona remzija kako kuva. super je.Ja sam nešto gledao po netu njega i sasvim bilo ok.Bez prevelikog filozofiranja.
ivy Posted October 29, 2014 Posted October 29, 2014 dobar je Remzi,inspirativno deluje,egzaktan i precizan.. cak bi se moglo nesto i reprodukovati..
rajka Posted October 30, 2014 Posted October 30, 2014 prvi put gledam gordona remzija kako kuva. super je. aha, zahvaljuci njemu sam naucila kako se pravilno pravi kajgana.
rezwalker Posted October 30, 2014 Posted October 30, 2014 (edited) aha, zahvaljuci njemu sam naucila kako se pravilno pravi kajgana. Ta kajgana je toliko dobra da kada hoću da je jedem sa vrganjima, vrganje pripremim sa strane i jedem ih kao prilog. Dakle, bez direktnog mešanja sa kajganom - žao mi je da uništim njenu fenomenalnu teksturu. Edited October 30, 2014 by rezwalker
rezwalker Posted October 30, 2014 Posted October 30, 2014 (edited) sta da stavim umesto krem fres? Mileram. To je, otprilike, to... Edited October 30, 2014 by rezwalker
darling Posted October 30, 2014 Author Posted October 30, 2014 toooo! bas imam jedan otvoreni veliki zaostao od neke vecere, nisam znala sta cu s njim. koju serpu da biram, emajl, inoks, teflon, keramicku?
rajka Posted October 30, 2014 Posted October 30, 2014 teflon! i onu gumu za struganje slaga sa vangle, ko sto on ima.
rezwalker Posted October 30, 2014 Posted October 30, 2014 (edited) Ros'fraj... Edited October 30, 2014 by rezwalker
Frile Posted October 30, 2014 Posted October 30, 2014 teflon! i onu gumu za struganje slaga sa vangle, ko sto on ima. obična strugalica šlaga će se odmah otopiti na vrelini
Recommended Posts