Jump to content
IGNORED

TV kuvari, njihove emisije i kulinarski putopisi

darling

Recommended Posts

Posted

osecaj koji mi ovaj domasni mucenik (cvise, bradica) budi kada ga gledam bi verovatno mogao da se iskoristi na sudu protiv mene

posto nije nerviranje nije odvratnost nego zelja da ga maltretiram i mucim na neki vrlo nekreativan nacin. tipa da mu lupam samare, ne mnogo jako tako da moze da izdrzi dugotrajnu torturu, znaci stotine samara dok stoji u stavu mirno. covek je toliko antitelevizican i toliko se trudi da se dopadne a licni sarm i harizma i televizorski karakter su mu dzinovska nula. da ne pominjem da nikada nisam video da je napravio nesto sto bih zeleo da ponovim. dok ovo pisem sprema jelo od brancina u kome se nalazi riba, prsuta, kari, chilly, rukola, pinjole, pirinac i sargarepa, wtf?!

Prebaci 24kitchen, sad ima i klonkinju u studiju. Možda mu je šveca, pošto ima isti iritantni nastup. Uglavnom, kvalitetno šaljenje je u toku.

Posted

prvi put gledam gordona remzija kako kuva. super je. 

Posted

dobro je to sve isproducirano da bude šarp a i izi-pizi za oko. :)

Posted

Ja sam nešto gledao po netu njega i sasvim bilo ok.Bez prevelikog filozofiranja.
Posted

dobar je Remzi,inspirativno deluje,egzaktan i precizan.. cak bi se moglo nesto i reprodukovati..

Posted

aha, zahvaljuci njemu sam naucila kako se pravilno pravi kajgana. 

Posted (edited)

aha, zahvaljuci njemu sam naucila kako se pravilno pravi kajgana. 

Ta kajgana je toliko dobra da kada hoću da je jedem sa vrganjima, vrganje pripremim sa strane i jedem ih kao prilog. Dakle, bez direktnog mešanja sa kajganom - žao mi je da uništim njenu fenomenalnu teksturu.

Edited by rezwalker
Posted

sta da stavim umesto krem fres? 

Posted

remzi je možda najbolji tv kuvar

Posted (edited)

sta da stavim umesto krem fres? 

Mileram. To je, otprilike, to...

Edited by rezwalker
Posted

toooo! bas imam jedan otvoreni veliki zaostao od neke vecere, nisam znala sta cu s njim. koju serpu da biram, emajl, inoks, teflon, keramicku? 

Posted

teflon! i onu gumu za struganje slaga sa vangle, ko sto on ima.

Posted (edited)

Ros'fraj...

Edited by rezwalker
Posted

teflon! i onu gumu za struganje slaga sa vangle, ko sto on ima.

obična strugalica šlaga će se odmah otopiti na vrelini