bad music for bad people Posted September 30, 2008 Author Posted September 30, 2008 errr, khm, khm... nego, k'o su pregrupa, nije neki nja-nja? (nadam se da ce da LLC ubace i 'stack shot billy', bash im dobro zvuchi...)rough bluehttp://www.myspace.com/roughblue
batticuore Posted September 30, 2008 Posted September 30, 2008 ja konacno imam kablovski internet :ura!!!: pa sam malopre overila na jutjubetu big mama stvar. sto bi Hustler reko - izuva kolko je dobro :D
bad music for bad people Posted September 30, 2008 Author Posted September 30, 2008 ja konacno imam kablovski internet :ura!!!: pa sam malopre overila na jutjubetu big mama stvar. sto bi Hustler reko - izuva kolko je dobro :Dpa overi i one rapidshare linkove sa prethodne strane (zavedeni pod 1, 2 i 3!!). tamo je nekoliko pesama uzivo na nekoj americkoj tv. cisto da vidis sta te ceka, da ne kazem sta ces (opet) da propustis :P
batticuore Posted September 30, 2008 Posted September 30, 2008 pa overi i one rapidshare linkove sa prethodne strane (zavedeni pod 1, 2 i 3!!). tamo je nekoliko pesama uzivo na nekoj americkoj tv. cisto da vidis sta te ceka, da ne kazem sta ces (opet) da propustis :Poveravanje postavljenih linkova u procesu, hvala na podsecanju, a videla sam da si nam okacio domaci rad...a zasto ovo da cu (opet) da propustim...? ako Bog da dolazim sigurno u ponedeljak. hoce svirkica biti u dnk skc-a?
bad music for bad people Posted September 30, 2008 Author Posted September 30, 2008 overavanje postavljenih linkova u procesu, hvala na podsecanju, a videla sam da si nam okacio domaci rad...a zasto ovo da cu (opet) da propustim...? ako Bog da dolazim sigurno u ponedeljak. hoce svirkica biti u dnk skc-a?pa to da te malo lozim, zezam i vucem za jezik :Pda, dnk. i nije svirkica vec mamojeb od krljanja, bre! fatajte minjoza i da organizuje neki prevoz za novosadiste, a ti da obavestis BC-ja, on 100% ni ne zna sta moze da promasi :)
batticuore Posted September 30, 2008 Posted September 30, 2008 pa to da te malo lozim, zezam i vucem za jezik :Pda, dnk. i nije svirkica vec mamojeb od krljanja, bre! fatajte minjoza i da organizuje neki prevoz za novosadiste, a ti da obavestis BC-ja, on 100% ni ne zna sta moze da promasi :)ja dolazim sama najverovatnije, ako ne navatam nekog sezonskog frajera do tad , a za ovo da ja obavestim BC-ja, pa ti si sve ludji i ludji...a i nisam bas sigurna kolko bi se to njemu dopalo...
melankolic Posted September 30, 2008 Posted September 30, 2008 (edited) fatajte minjoza i da organizuje neki prevoz za novosadiste...cekao sam ga 2 dana. dosta je bilo. sutra ce sve biti reseno s njim.ako je jos ko iz ns- a zainteresovan za prevoz (sto nas je vise to bolje) neka mi se javi sutra na pm kad resim dilemu oko istog. Edited September 30, 2008 by melankolic
bad music for bad people Posted September 30, 2008 Author Posted September 30, 2008 ja dolazim sama najverovatnije, ako ne navatam nekog sezonskog frajera do tad , a za ovo da ja obavestim BC-ja, pa ti si sve ludji i ludji...a i nisam bas sigurna kolko bi se to njemu dopalo...šta fali da obavestiš mog druga? to je 1 čova velikog srca i najbolji kuvar u novom sadu. siguran sam da će ovi da ga obore s nogu. ne zameri, znam ga još dok si bila u petogodišnjem planu ;)cekao sam ga 2 dana. dosta je bilo. sutra ce sve biti reseno s njim.ako je jos ko iz ns- a zainteresovan za prevoz (sto nas je vise to bolje) neka mi se javi sutra na pm kad resim dilemu oko istog.cek, minja nece da ganja kombajn?
melankolic Posted September 30, 2008 Posted September 30, 2008 cek, minja nece da ganja kombajn?hoce ali mi se nije javio.sta god da bude ja cu sigurno doci. da overim i taj prostor, konacno :stidimse:
bad music for bad people Posted September 30, 2008 Author Posted September 30, 2008 hoce ali mi se nije javio.sta god da bude ja cu sigurno doci. da overim i taj prostor, konacno :stidimse:e, pa imas pivce od mene :)
batticuore Posted September 30, 2008 Posted September 30, 2008 šta fali da obavestiš mog druga? to je 1 čova velikog srca i najbolji kuvar u novom sadu. siguran sam da će ovi da ga obore s nogu. ne zameri, znam ga još dok si bila u petogodišnjem planu ;)oš da tražim da te banuju zbog tolikog otkrivanja rl podataka, ili ti se može pošto imaš veze kod moderatorke? :P :P :P
melankolic Posted September 30, 2008 Posted September 30, 2008 (edited) e, pa imas pivce od mene :)lepo od tebe, nego, ako otpadne to s njim jel moze 1 karta sa strane da se ostavi za mene? da ustedim za jos 1 pivo :P javim ti na vreme. Edited September 30, 2008 by melankolic
bad music for bad people Posted September 30, 2008 Author Posted September 30, 2008 lepo od tebe, nego, ako otpadne to s njim jel moze 1 karta sa strane da se ostavi za mene? da ustedim za jos 1 pivo :P javim ti na vreme.xex, voleo bih da dodje do te situacije, al veruj da ce sigurno da bude karata.
melankolic Posted September 30, 2008 Posted September 30, 2008 xex, voleo bih da dodje do te situacije, al veruj da ce sigurno da bude karata.znam da ce biti nego vidim da je karta 600 dindzi a na sam dan 700 pa reko sto da ne ustedim za pivce?
bad music for bad people Posted September 30, 2008 Author Posted September 30, 2008 znam da ce biti nego vidim da je karta 600 dindzi a na sam dan 700 pa reko sto da ne ustedim za pivce?a, to. resicemo. samo me podseti u subotu.
Recommended Posts