Аврам Гојић Posted September 18, 2008 Posted September 18, 2008 (edited) Izvinjavam se svima zbog zakasnjenja, obecah Badu da cu staviti odma` sutra, ali me je Alitalia pomela:Evo snimaka spektakularne svirke u SKC-u:House in the WoodsI Don't Like the Man I AmGhost of Old Rose Edited September 18, 2008 by vasudeva418
bad music for bad people Posted September 18, 2008 Author Posted September 18, 2008 Upravo gledam DVD sa koncerta i bend stvarno przi. Drugi put ih gledam a da mogu iso bi svake nedelje na njihov koncert. Zak Brelov Amsterdam zvuci bolje nego kad ga svira David Bowie. Snimljen je nastup i predgrupe koja je za mene prijatno iznenadjenje. Ko nije otiso da ih vidi zesce se zajebo jer ko moze da ceka do sledeceg nastupa. Posle koncerta tradicionalno dobar provod. Iznenadio me Arf koji fenomenalno poznaje istoriju Srbije.jel moze tu da se sredi da se cuje i desni kanal? bilo bi lepo da me to saceka 5. oktobra sa left lane cruiser :)Izvinjavam se svima zbog zakasnjenja, obecah Badu da cu staviti odma` sutra, ali me je Alitalia pomelahvala :)
Papovac Posted September 18, 2008 Posted September 18, 2008 (edited) Moze da se sredi. Tokom komprimovanja se izgubio zvuk sa jednog kanala. Snimak ce dodatno da popravi momak koji je sredjivao bljuvotine koje je napravio "zvanicni tonac" tokom koncerta. Ajde vidi ako imas neke Kiriceve video radove pa okaci da mi bude lakse montiranje. Edited September 18, 2008 by Papovac
Pixie Posted September 18, 2008 Posted September 18, 2008 sutra vece od 8 do par sati posle ponoci ponovo vas omrazeni.Dzaba ti kad si meni omiljeni.Vidimo se neki sledeci petak :)
bad music for bad people Posted September 18, 2008 Author Posted September 18, 2008 Moze da se sredi. Tokom komprimovanja se izgubio zvuk sa jednog kanala. Snimak ce dodatno da popravi momak koji je sredjivao bljuvotine koje je napravio "zvanicni tonac" tokom koncerta. Ajde vidi ako imas neke Kiriceve video radove pa okaci da mi bude lakse montiranje.ne secam se da on ima nesto tako, ali pitacu ga sutra kad ga vidim ili ce sam da se oglasi.
bad music for bad people Posted September 18, 2008 Author Posted September 18, 2008 dwnld:bring yo' ass to the tablegettin' down on it
bad music for bad people Posted September 18, 2008 Author Posted September 18, 2008 Dzaba ti kad si meni omiljeni.Vidimo se neki sledeci petak :)xexe, i sebi sam, samo nas je dvoje. za sada ;)usput, sutra od 23 do ponoci motorama i left lane cruiser.
MaRkOMaN Posted September 19, 2008 Posted September 19, 2008 sto, nije ti dovoljna jedna majica na bretele? ;) zajebavam te, naravno- nabavi paint/fles, to kad pogodis pa smugnes ne da valja!
batticuore Posted September 19, 2008 Posted September 19, 2008 sto, nije ti dovoljna jedna majica na bretele? ;)nije. hoću neku haljinicu sa nazivom benda...ako mi se svide. mislim, muzicki ;)
MaRkOMaN Posted September 19, 2008 Posted September 19, 2008 ^dobar je voditelj emisije u kojoj je iso njegov kratez, s it's too late so i really hope my bosses are asleep :P
MaRkOMaN Posted September 19, 2008 Posted September 19, 2008 al da platis /a ne da ti daju da bi te se resili, tee-hee-hee e, za zvrljanje sam ozbiljan- vis da je zavlado mrak, a ti kao-nemas di <- radi to i na pcmu, na dialupu je zvijer! salu na stranu- brede, a da zakrstarimo zajedno do kseta? /alternativa je da vas cekam kod botanicke-tajming mi pase-milina!
Lancia Posted September 20, 2008 Posted September 20, 2008 Kakvu samo divnu priliku imate da istresete zle buve iz sebe na ovom koncertu. Bas bih voleo da vidim nekog ko nece bar da mrdne kukovima uz sjajan ritambluzstomp Left Lane dvojca.Oba albuma su apsolutni vrh a ovogodisnji Bring yo' ass... ulazi medju prvih deset na mojoj listi i samim nazivom vabi na svirku.Svaki razocaran u svirku, ima pitje od mene :)
Pixie Posted September 20, 2008 Posted September 20, 2008 E da, i ja sam uradila domaci zadatak.Dobro zvuci.Al' jebiga, kad zivim u selu. :( Svejedno, ljudima iz gradova lep provod zelim. ;)
Recommended Posts