Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Bad Music koncerti

Featured Replies

• Author

a u petak opet ja-pa-ja. od 9 dok ne odu i poslednji pjani gosti (mamu vam).od 23 do ponoci samo messer chups da se nauce svi tekstovi pred koncert sledeceg petka (6. jun @ SKC):brodkq4.jpg

• 3 weeks later...
  • Replies 2.6k
  • Views 290.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• notenoughreasonsforclaire
    notenoughreasonsforclaire

Živ je Bad!  

• vladavsnarod
    vladavsnarod

bad music boogaloo #4 subota, 18. jun @ kc grad od 18:00 do ponoci   - bag of dicks - elli de mon - lhd - james leg - endless boogie

• notenoughreasonsforclaire
    notenoughreasonsforclaire

Bade, srećan rođendan, i hvala na koncertima u subotu! Bilo je baš odlično, a trip na svirci Endless Boogieja je bio neponovljiv.

Posted Images

• Author

u petak opet ja, hahaha. bice super, a dolazi i bonnie prince billy, sad mi se javio i drago mu je sto je to isto vece kad i njegov nastup u skcu.od 23 do ponoci - samo the dirtbombs da naucite nesto o bendu po kojem se nista nece zvati, a i losiji je od the bad seeds. dodjite posle 9, nemoj da ste stipse i da izlazite prerano radi glupog hh-a. to je tako pase, a i nije dobro ako muvate neku od svih tih nokaut ribizli koje izlaze tamo.

...to je tako pase, a i nije dobro ako muvate neku od svih tih nokaut ribizli koje izlaze tamo.
taman te pohvalim a ti poceo (?) da se folirash.... -_-
  • Author
taman te pohvalim a ti poceo (?) da se folirash.... -_-
nisam ni prestajao :D
nisam ni prestajao :D
naravno cool.gif znaci tako kazes za taj brod. ne znam mesto, ali u planu mi je svakako prosirenje znanja o beogradu, tako da, Rdjavko :) , mozda vas posetim kadgod...
  • Author

a veceras u brodu spektakl mladih snaga - kumodrage hellbillies!!Jambalayagtv.jpg

• Author

u petak - ponovo rdjava muzika. od 23-00 - samo dirtbombs, a ako se napijem, sto je jako tesko, onda moz' da bude i celu noc :Pdirtbombs11byjifpx2.jpg

• 2 weeks later...
  • Author
lornaposter02qv6.jpg
  • Author

zika nesto putuje, pa ga sutra opet menjam. dodjite da vidite novu ekipu iz ukrajine. meni se cine jos zgodnijim od prethodne 2, ali o ukusima ne vredi raspravljati.od 8 do 9 happy hour. ionako ultra jeftina cuga - upola cene.

• 2 weeks later...
  • Author
flajerbrodiy9.jpg
  • Author

ipak, qui i david yow stizu:cetvrtak, 11. septembar @ skcpre njih novozelandski majstori gerda blank:http://www.myspace.com/gerdablank1karte od 1. septembra na blagajni skc-a.

• Author

podrazumeva se

jupi! :kralj:

• Author
jupi! :kralj:
anti-srbima je zabranjen ulaz.