bad music for bad people Posted May 27, 2008 Author Posted May 27, 2008 a u petak opet ja-pa-ja. od 9 dok ne odu i poslednji pjani gosti (mamu vam).od 23 do ponoci samo messer chups da se nauce svi tekstovi pred koncert sledeceg petka (6. jun @ SKC):
bad music for bad people Posted June 16, 2008 Author Posted June 16, 2008 u petak opet ja, hahaha. bice super, a dolazi i bonnie prince billy, sad mi se javio i drago mu je sto je to isto vece kad i njegov nastup u skcu.od 23 do ponoci - samo the dirtbombs da naucite nesto o bendu po kojem se nista nece zvati, a i losiji je od the bad seeds. dodjite posle 9, nemoj da ste stipse i da izlazite prerano radi glupog hh-a. to je tako pase, a i nije dobro ako muvate neku od svih tih nokaut ribizli koje izlaze tamo.
batticuore Posted June 16, 2008 Posted June 16, 2008 ...to je tako pase, a i nije dobro ako muvate neku od svih tih nokaut ribizli koje izlaze tamo. taman te pohvalim a ti poceo (?) da se folirash.... -_-
bad music for bad people Posted June 17, 2008 Author Posted June 17, 2008 taman te pohvalim a ti poceo (?) da se folirash.... -_-nisam ni prestajao :D
batticuore Posted June 17, 2008 Posted June 17, 2008 nisam ni prestajao :Dnaravno znaci tako kazes za taj brod. ne znam mesto, ali u planu mi je svakako prosirenje znanja o beogradu, tako da, Rdjavko :) , mozda vas posetim kadgod...
bad music for bad people Posted June 24, 2008 Author Posted June 24, 2008 a veceras u brodu spektakl mladih snaga - kumodrage hellbillies!!
bad music for bad people Posted June 25, 2008 Author Posted June 25, 2008 u petak - ponovo rdjava muzika. od 23-00 - samo dirtbombs, a ako se napijem, sto je jako tesko, onda moz' da bude i celu noc :P
bad music for bad people Posted July 17, 2008 Author Posted July 17, 2008 zika nesto putuje, pa ga sutra opet menjam. dodjite da vidite novu ekipu iz ukrajine. meni se cine jos zgodnijim od prethodne 2, ali o ukusima ne vredi raspravljati.od 8 do 9 happy hour. ionako ultra jeftina cuga - upola cene.
bad music for bad people Posted July 31, 2008 Author Posted July 31, 2008 ipak, qui i david yow stizu:cetvrtak, 11. septembar @ skcpre njih novozelandski majstori gerda blank:http://www.myspace.com/gerdablank1karte od 1. septembra na blagajni skc-a.
Nikola Kiric Posted July 31, 2008 Posted July 31, 2008 jos kad bi polu-lokalni solo akt Gutter Guitar (http://www.myspace.com/gutterguitar) otvorio...
bad music for bad people Posted August 5, 2008 Author Posted August 5, 2008 jupi! anti-srbima je zabranjen ulaz.
Recommended Posts