Jump to content
IGNORED

Letovanje planovi i iskustva

halloween

Recommended Posts

Posted

kad sam se vraćo jednom iz beč uđem u onu kabinu da spržim pljugu pred let i ulazi gospođa što leti za neku ukrajinu(susedni gejt) donosi dva unučeta džoni vokera i kafu. jednog je surduknula na eks, a drugog sasula u kafu koju je popila dok je ispušila cigaru

cenim da je to dobitna kombinacija. jedan na eks, drugog izgustiraš iz dva tri cuga

• Hvala 1
Posted
49 minutes ago, Mel said:

Ali u kafu??

Irska kafa sa skotskim viskijem, ali bez mleka/pavlake ;)

• +1 1
Posted

evo dobili smo ipak godisnji 2 nedelje u septembru  jeejjj

• +1 2
Posted
53 minutes ago, ivy said:

evo dobili smo ipak godisnji 2 nedelje u septembru  jeejjj

sa ovim spaljivanjem od juna i jula, postade septembar najbolji mesec za odmor.

barem kod mene na otoku. avgust mnogo ljudi - za moj ukus mada objektivno ništa strašno, mnogo manje nego po poznatim grčkim i hrvatskim letovalištima. ko može neka bira to.

Posted
1 minute ago, Eleniko said:

sa ovim spaljivanjem od juna i jula, postade septembar najbolji mesec za odmor.

barem kod mene na otoku. avgust mnogo ljudi - za moj ukus mada objektivno ništa strašno, mnogo manje nego po poznatim grčkim i hrvatskim letovalištima. ko može neka bira to.

Mi smo sviishli sad u CGoru useptembru, jul i avgust ne dolaze u obzir. sledece godine mozda odemo u junu, mad je more brrr.

Posted
16 minutes ago, Mel said:

Mi smo sviishli sad u CGoru useptembru, jul i avgust ne dolaze u obzir. sledece godine mozda odemo u junu, mad je more brrr.

da. ja sam se ove godine spustio 6.juna na ostrvo i ostao do 14. novembra tako da imam super uvid u to kako se kretala temperatura vode i vazduha. tačno je da je voda hladna početkom juna, ja sam na početku sezone izmerio 20 stepeni - imam onaj merač temperature vode za skandinavske roditelje - i na toliko je palo bukvalno u poslednjim danima novembra. ovo je već druga godina zaredom u kojoj je baš ozbiljno produžena sezona u novembar ali ću sačekati još neku za trajnije zaključke, jer sam se 2021 poslednji put kupao 16. septembra. nakon toga je produžena oluja ozbiljno ohladila more i u vodu se više nije moglo /ako ste normalno ljudsko biće/

ali je to generalno super trend, izmeštanje sezone u pozni septembar i oktobar, nažalost samo slobodne profesije i ljudi bez obaveza mogu uživati u blagodetima.

Posted

mi smo nekoliko godina isli na Durmitor i tu je druga polovima avgusta idealna..ima dosta ljudi ali je vreme idealno za planinu a i borovnice i maline su zrele :P

ali sad cemo sa ovim septembrom videti...mozda neki kamp na moru.. ja navijam za Cro jer mi se ne vozi do Grcke..videcemo..ali i na planini je jos uvek ok..

Posted

živ nisam da vidim tu argumentaciju da se do cro obale lakše vozi nego do grčke....

Posted

i to okolo naokolo BIH, i samo jedna granica, i najvećim delom čistim autoputem.

Neuporedivo lakše. 

Posted

imamo stanice uz put koje bi obisli...npr nekoliko dana na Kupresu koji volimo i nismo bili godinama,imamo drugare  i dobar paraglajding tamo..

nije sve u dosadnom auto-putu i jurnjavi..

• +1 3
Posted

rekatm 540

solun 640

Posted
2 minutes ago, kud u maglu Simoviću said:

rekatm 540

solun 640

Do Soluna - sto somuna!  :covid19:

ili ono beše, Solin? :lolol:

• Haha 1
Posted

ja sam za Grcku mislila neki Pelion koji je oko 900km ili neku Sitoniju koja je slicno

a za Cro neku Makarsku koja je oko 500km

ali ok..daleko je jos..