slepa živana Posted November 2, 2023 Posted November 2, 2023 9 minutes ago, notenoughreasonsforclaire said: A je l' i Mlađa rekao koju i u kom je smeru to išlo ili je bilo terciranja? nije bilo nesuglasica ako na to misliš. bili su na istoj liniji. 9 minutes ago, Eleniko said: nije valjda da nisu bacali forice što su palili mikrofon onda uopšte moraju da pale mikrofone zato što ja ne mogu da živim bez njih. a ja sam nacionalno blago, milo mi je! 4 3
Jimmy Kowalski Posted November 2, 2023 Posted November 2, 2023 2 minutes ago, cartman said: A možete i malo da im (mu) se skinete sa grbače. Svako ima pravo na svoje stavove bili oni ispravni ili pogrešni, svako ima pravo da bude i naporan i iritantan i nezreo. Kome smeta neka ne sluša i to je to. Pa ako se skinemo drugima sa grbace, sta cemo onda da radimo od dosade? 2
kud u maglu Simoviću Posted November 2, 2023 Posted November 2, 2023 (edited) 7 minutes ago, cartman said: Kome smeta neka ne sluša i to je to. +milion meni su počeli da bude agresiju od sabajle što mi nikako nije prijalo, al to nisam registrovao pošto je bilo kapljica po kapljica, ko kinesko mučenje. a jednom prilikom je d. lupetao gluposti kao da je popio svu pamet smeta o nečemu što mi je u rukama svaki dan skoro 1/4 veka da bi posle muzičkog bloka okrenuo ploču za 180° i tad sam rekao, more terajte se više mislim da ih nisam upalio više ni jednom niti ću Edited November 2, 2023 by kud u maglu Simoviću 4
slepa živana Posted November 2, 2023 Posted November 2, 2023 5 minutes ago, Jimmy Kowalski said: Pa ako se skinemo drugima sa grbace, sta cemo onda da radimo od dosade? vidi! 1
Eleniko Posted November 2, 2023 Posted November 2, 2023 generalno to je žanr jutarnjeg programa kad god ga slušali u prevodu - nema mu spasa pa tako ni njima
Facundo Orellana Posted November 2, 2023 Posted November 2, 2023 3 hours ago, Eleniko said: razumem da mu je deda ili pradeda možda i bacao jevreje pod led, možda i nije - ali mnogo je kume. pa su morali da ga ućutkuju niko drugo do drugi jevreji objašnjenjem da je to što radi takođe forma antisemitizma /minimiziranje zločina iz korpusa holokausta poređenjem sa banalnim slučajevima tipa crtanja grafita podrške palestini/. Mislim da je Jona čak iz partizanske porodice. Ipak, te nije ništa omelo da mu odmah zalepiš kako mu je predak bacao Jevreje pod led. Daško, nažalost padne čak i prečesto na nekim malim stvarima, posebno se u spoljnu politiku razume kao marica u...
copkillah Posted November 2, 2023 Posted November 2, 2023 25 minutes ago, cartman said: A možete i malo da im (mu) se skinete sa grbače. Svako ima pravo na svoje stavove bili oni ispravni ili pogrešni, svako ima pravo da bude i naporan i iritantan i nezreo. Kome smeta neka ne sluša i to je to. ako se izdaješ za velikog borca protiv nepravde i ugnjetavanih, tj ako svoj celokupan imidž gradiš na tome, a onda praktično podržiš ugnjetavanje (koji jebeni eufemizam za ovo šta se dešava u Gazi), pa ono, sasvim je legitimno da te ljudi nagaze kada se posereš po svemu za šta si se, kao, zalagao. 4 2
Eleniko Posted November 2, 2023 Posted November 2, 2023 5 minutes ago, Facundo Orellana said: Mislim da je Jona čak iz partizanske porodice. Ipak, te nije ništa omelo da mu odmah zalepiš kako mu je predak bacao Jevreje pod led. Daško, nažalost padne čak i prečesto na nekim malim stvarima, posebno se u spoljnu politiku razume kao marica u... vidiš ja mislim da mu preci nisu partizani, čak šta više. a i da jesu, vrlo je to sve poništio ovim kristalnoćenjem 2
Svemir Zeka Posted November 2, 2023 Posted November 2, 2023 46 minutes ago, cartman said: A možete i malo da im (mu) se skinete sa grbače. Evo sutra ujutru će od traume da spominju parapsihopatološke pojave s nekih foruma.
Svemir Zeka Posted November 2, 2023 Posted November 2, 2023 Just now, cartman said: Neće.. Ne rade petkom 😂 Ajbg ja dala pare
cartman Posted November 2, 2023 Posted November 2, 2023 (edited) 4 minutes ago, Svemir Zeka said: Ajbg ja dala pare I ja.. Razmišljao se da smanjim za 20% patreon ali mi nekako zao oca Mladena Edited November 2, 2023 by cartman
Svemir Zeka Posted November 2, 2023 Posted November 2, 2023 1 minute ago, cartman said: I ja.. Razmišljao se da smanjim za 20% patreon ali mi nekako zao oca Mladena Tebe sad kognitivna disonanca vuče da nas penališ, mora da si dao simbolično! 1
cartman Posted November 2, 2023 Posted November 2, 2023 U skladu sa svojim mogućnostima... Nije mnogo ali kaplje redovno
Svemir Zeka Posted November 2, 2023 Posted November 2, 2023 Zajebavam se. Ako je nerazumeno šta je poenta, onda jbg. Niko mu ne određuje, niti je "kome se ne sviđa, nek ne sluša" () nego ono, očekivao bi kao od nekoga...koga generalni gotiviš. Fan klub može da odahne slobodno 1
Recommended Posts