November 2, 20231 yr 8 minutes ago, Patty Lee said: Joj, ja volim da ih slušam ali ne, lol, definitivno ne. Sad sam izrovarila, u ep. od ponedeljka (30.10.) priča o Sajmu knjiga pa kaže u jednom momentu da su Free Palestine i Živeo Ratko Mladić ljudi ista ekipa, da Palestinu podržavaju ili antisemiti ili desničari-populisti, i da ljudi biraju koga će da podrže u ovom sukobu kao što biraju seriju na Netflixu pa dok je serija u trendingu dotle traje i podrška. Eto. Jbg. Nisam slusala, fala za info 🙂, ovde neko rece da se nisu uopste oglasavali po tom pitanju. Gresio je Dasko, po mom misljenju, u mnogo cemu za sve ove godine, naravno.
November 2, 20231 yr 2 minutes ago, Dada said: Ako bi napisao bilo sta, cak i najkrace: “strasno je koliko ginu civili” krenula bi lavina, a brzo bi se doslo i do istorijata, a onda i do toga sta ko misli/zna/misli da zna . Ne znam da li sam i sama u razgovoru sa ljudima koji me znaju rekla nesto o izginulim civilima - ljudi prosto znaju sta o tome mislim i osecam. Ta emisija nije javni servis, okuplja mali i prilicno zatvoren krug ljudi, bez da kazu nikad nisam pomislila da Dasko&Mladja podrzavaju ubijanje civila. Pa sad..ja nisam Dasko..i imam skroz Ok misljenje o njemu..ali bih voleo da znam ko od mojih prijatelja ili poznanika ili kruga u kome se krecemmisli "Ko ih jebe, neka ih ubijaju sve su to svakako teroristi..odrasli, zene deca..svi". Taman da ih lepo "ostrakujem" i dovidjenja-prijatno. Da se ne lazemo, umeli su da se oglasavaju oko mnogo nebitnijih stvari u svetu.
November 2, 20231 yr 9 minutes ago, Dada said: Ta emisija nije javni servis, okuplja mali i prilicno zatvoren krug ljudi, bez da kazu nikad nisam pomislila da Dasko&Mladja podrzavaju ubijanje civila. To je baš izvrtanje onoga što sam rekla. Ne očekujem da D i M podržavaju ubijanje civila, ali kako da kažem, u duhu Daška i Mlađe je da kažu jebem im mater svima militarističku, nevezano za stranu. Ne nagađam šta drže u glavi, zaboga.
November 2, 20231 yr 1 minute ago, Dada said: Nisam slusala, fala za info 🙂, ovde neko rece da se nisu uopste oglasavali po tom pitanju. Gresio je Dasko, po mom misljenju, u mnogo cemu za sve ove godine, naravno. Nenene, na Tviteru Uspeh ne piše o toj temi, i stvarno ne piše, odatle je krenula priča. A u emisiji su pričali o Izraelu i Palestini u ep. o 09.10. tu se dotakao i istorije, i religije… Izvinjavam se, možda ja konfuzno pišem pa je ispao nesporazum.
November 2, 20231 yr 7 minutes ago, SNARC said: Pa sad..ja nisam Dasko..i imam skroz Ok misljenje o njemu..ali bih voleo da znam ko od mojih prijatelja ili poznanika ili kruga u kome se krecemmisli "Ko ih jebe, neka ih ubijaju sve su to svakako teroristi..odrasli, zene deca..svi". Taman da ih lepo "ostrakujem" i dovidjenja-prijatno. Da se ne lazemo, umeli su da se oglasavaju oko mnogo nebitnijih stvari u svetu. Sve potpisujem. Objasnio je gazza o čemu se radi u ovom slučaju, iz nekog razloga je pod uticajem pomenute kalašture.
November 2, 20231 yr 3 minutes ago, Svemir Zeka said: To je baš izvrtanje onoga što sam rekla. Ne očekujem da D i M podržavaju ubijanje civila, ali kako da kažem, u duhu Daška i Mlađe je da kažu jebem im mater svima militarističku, nevezano za stranu. Ne nagađam šta drže u glavi, zaboga. Hej, izvini molim te, stvarno nisam zelela da izvrcem niti sam pomislila da moze tako biti shvaceno. Htela sam da kazem da verujem da oni misle ovo boldovano.
November 2, 20231 yr 2 hours ago, copkillah said: Šteta što je najbitniji antifašistički nalog sa ovih prostora Zapad Todorović* ugašen, on bi sigurno imao da kaže nešto na temu genocida u Palestini. *ne mogu da nađem taj tvit jbg Jbg nije jedini, mnogima u bio stoji human rights bla bla, pa ćute ili stidljivo retvituju a to opet udave sa sadržajem jao kako super serrija ili slično, al eto kao treba im da imaju nekad neki dokaz. Dal je ta neka ne znam pro izraelska ekipa jaka i popularna pa ne bi da ih povrede ili šta već nemam pojma. Ili misle da tako treba pa su onda zato uvijeni. Možda sam pregrub, i upotrebiću njegov stil, sad pre mogu da ga zamislim kako '41 u nekom saloncu pije čaj i jede keksiće sa npr Parunom i kritikuje partizane zbog nemačkog proglasa 100 za 1, nego što ga vidim u šumi. Izvini Daško.
November 2, 20231 yr 2 minutes ago, Remi said: Dal je ta neka ne znam pro izraelska ekipa jaka i popularna pa ne bi da ih povrede ili šta već nemam pojma Da.
November 2, 20231 yr 2 hours ago, Eleniko said: šlihta se svojoj drugarici caki ocvaloj bibijevki /jelena đurović/ ja mislio da je tvoja drugarica 🤣
November 2, 20231 yr 2 hours ago, Dada said: Mozda smatra da ne zna dovoljno o izraelsko-palestinskom sukobu da bi mogao da o tome diskutuje. Da je srece da vise ljudi to misli. Kad je Dašku poluznanje bilo prepreka da uđe u diskusiju i zdušno zagovara 1 stranu? Edited November 2, 20231 yr by msv
November 2, 20231 yr Dobro daško još mutira i mentalno, estetski, nutricionistički i seksaulno nije odmako od zombija, fajerki, dare buba mare, meka i ramonsa tako da ga ne treba uzimati zaozbiljno. Ustvari može ko dobrog zabavljača, lajf kouča i kontragurua, nepogrešivo pogrešnog u svemu i o svemu nego... 53 minutes ago, copkillah said: Sve potpisujem. Objasnio je gazza o čemu se radi u ovom slučaju, iz nekog razloga je pod uticajem pomenute kalašture. podsetilo me kad je hvalio Kejva odmah mi se učinilo da se to ne uklapa u mentalni mu profil i zaključim šta može biti garant. Posle i on to sam jednom potvrdio kako nije voleo dok ga neka prijateljica nije konačno ubedila a posle i mlađa dodo - ucena sisatosti. Edited November 2, 20231 yr by francuski sobar
November 2, 20231 yr 7 minutes ago, francuski sobar said: podsetilo me kad je hvalio Kejva odmah mi se učinilo da se to ne uklapa u mentalni mu profil i zaključim šta može biti garant. Posle i on to sam jednom potvrdio kako nije voleo dok ga neka prijateljica nije konačno ubedila a posle i mlađa dodo - ucena sisatosti. onda znam i ko