Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Uzbudjilnik - pljuvačko-obožavateljski topić

Featured Replies

Gostovati kod Šukovića, to bi bilo kao da u Srbiji gostuje kod... Đuke Bizona

• Replies 2.9k
  • Views 314k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Svima onima kojima je zaigralo srce na ovu vest, a ima ih dosta po twiteru i netu, zelim da se udave u sopstenim govnima, ali polako da se dave.

• svashtabezneshto
    svashtabezneshto

zapad todorović je bio koncept nick inspirisan likom istoka pavlovića, satiričan, brutalan, neukusan,  prenaglašen, uveličana slika u ogledalu, sjajan. problem je nastao kad je nikola parun

• evo ja cu da se javim kao fanboj jer mi je dasko ok.    ima tu nesto prilicno bitno - dasko na tviteru nije dasko s radija. dasko na tviteru enormno preteruje i generalno ne pise ono sto mis

Posted Images

Gostovati kod Šukovića, to bi bilo kao da u Srbiji gostuje kod... Đuke Bizona
Od birača nema j...ča

... Shiit has hit the fan

Eto rešenja otkud toliko apstinenata na izborima

Jebote,  dva omiljena lika na istom mestu, suko i dasko! 

isuse, kod šukovića gostovali? :covid19:

volim daška na tviteru, srce mu je na mjestu i kad se presere ali taj šuković zvani šupković je bas dno dna, upravo đuka bizon ili onaj hepijev govnar

ni inače daško o cg nema pojma

Edited by morgana

volim daška na tviteru, srce mu je na mjestu i kad se presere ali taj šuković zvani šupković je bas dno dna, upravo đuka bizon ili onaj hepijev govnar

Ali ga ne sprečava da se o tome autoritativno izjašnjava...

19 minutes ago, morgana said:

ma to mu je blind spot jebi ga, ali sam se 10 minuta smejao kada sam video da je dosao kod suke. 

2 minutes ago, Frank Pembleton said:

meni to kod njih ne smeta. nekako su tinejdzerski kurceviti, posebno dasko. sto rece @morgana - srce na mestu.

i ne bih voleo da to izgube. da postanu oprezni i ogranice se samo na ono sto znaju. bojim se da bi izgubili emotivnu zicu.

a i nije da ne prihvataju kritiku. sasvim je dovoljno dasku reci gde je i zasto pogresio pa ce se posuti pepelom i izbegavati u buducnosti.

12 minutes ago, Frank Pembleton said:

9 minutes ago, Кристофер Лумумбо said:

ma to mu je blind spot jebi ga, ali sam se 10 minuta smejao kada sam video da je dosao kod suke. 

haha, da, covjek je ubijedjen da je na strani antifasista i lupeta da je to strava. ima (najlakse mi je da pratim na tviteru) citava grupa sasvim ok ljudi koji vole da smatraju o crnoj gori o kojoj ama bas nikakve veze nemaju i eto milo im je ok jer su ovi sad stoka cetnicka, a on fini iz partizanske porodice npr. 

@adam, moguce, srcan je i dobar je lik, ali skretali su mu ljudi paznju konkretno na cg i ne da se

Edited by morgana

ima definitivno neko shizenje oko crne gore, pada mu mrak na ochi, shta ga spopada :lolol:

da, a crna gora je idealna tema za pomracenje uma, narocito ako nemas vremena da pratis desavanja. 

4 minutes ago, morgana said:

haha, da, covjek je ubijedjen da je na strani antifasista i lupeta da je to strava. ima (najlakse mi je da pratim na tviteru) citava grupa sasvim ok ljudi koji vole da smatraju o crnoj gori o kojoj ama bas nikakve veze nemaju i eto milo im je ok jer su ovi sad stoka cetnicka, a on fini iz partizanske porodice npr. 

@adam, moguce, srcan je i dobar je lik, ali skretali su mu ljudi paznju konkretno na cg i ne da se

ajao! prezupcio.

ima on te binarne momente kad su cetnici i partizani u prici. sto rece kojot blind spot. a crna gora je prilicno komplikovana kad je to u pitanju.

ja ne zameram al meni je lako, nisam tu. kapiram da neke to moze ozbiljno da ispizdi.

2 minutes ago, morgana said:

Milovcima antifasizam sluzi samo kao smokvin list i nista drugo. Ideoloske fukarcine koje spajaju i zelenu zastavu i 13. juli. 

@adam

ma da bre. ja ne zamjeram nikome ko ne zna, ni sama pojma nemam npr bosnu (dobro, znam ko je negativac) ni makedoniju ali ako ne zna a stalo mu je da iskaze stav to onda jeste problem

Edited by morgana

Just now, MayDay said:

Milovcima antifasizam sluzi samo kao smokvin list i nista drugo. Ideoloske fukarcine koje spajaju i zelenu zastavu i 13. juli. 

pa naravno, eno ljetos su poceli da masu i jugoslovenskim zastavama, nikad do tada. bagra.