Zli Gli Posted November 6, 2016 Posted November 6, 2016 Pa vidi, nije bilo sanse da ne naplatim, snimio sam sve i slikao, covek se nije ni bunio... Zao mi je i njega skoro koliko i sebe ali eto, desava se. Sent from my ALE-L21 using Tapatalk
ubibobi Posted November 7, 2016 Posted November 7, 2016 To se kaze "Tebe mi je zao,al' za mene me srce boli"
wall Posted November 10, 2016 Posted November 10, 2016 Pa nisam hteo da cekam da taj lik sto mi je prodao nalicka nego uzeo nesredjenu jeftinije, imam jedno 150-180e ulaganja da se to sve zafarba a retrovizor cu verovatno drugi iako moze da se prefarba ovaj. Sent from my ALE-L21 using Tapatalk Covek od 55-60 godina, kruzni tok, ja usao uveliko a on ide ka njemu, sa moje desne strane... pored njega drugi auto, covek normalno zakocio a ovaj direktno, bez kocenja - bum. Izadjem, pitam ga sta bi, kaze gledao sam u ovog pored sebe. Zasto - verovatno ni sam Bog ne zna :D :D Seronjo. Navukao si dedu.
kud u maglu Simoviću Posted November 10, 2016 Posted November 10, 2016 sjajan gif, kako nastaju gužve u saobraćaju. baš u pravo vreme
Tale Posted November 10, 2016 Author Posted November 10, 2016 Ima online simulatora sa kojima možeš da se igraš. Skoro sam poslao Sekretarijatu predlog za umanjenje gužvi na Gazeli (ustvari od Dušanovca do Zmaja i obrnuto), bazirajući izmene na činjenici da su uključenja i isključenja jako loše rešena što uz razne prekršaje stvara svakodnevni haos. Još nisu odgovorili.
čekmeže Posted November 10, 2016 Posted November 10, 2016 Danas sam posle duže vremena vozio kroz Bg u špicu. Prilično frustrirajuće, od Vuka do Bežanijske kose više od pola sata. Kad sam izašao na autoput mislio sam da će biti bolje al zamalo. Tek negde kod Dobanovačke petlje se raščistilo kad smo prošli jebeni gradski za Šimanovce koji ide 50 na sat.
Zli Gli Posted November 11, 2016 Posted November 11, 2016 :D Seronjo. Navukao si dedu. :D To prvo sam vec platio pre 20ak dana, dzabe sto mi je deda iskesirao odma' kad ce me dusa vecno boleti zbog lupanja :(
banecare1 Posted February 4, 2017 Posted February 4, 2017 kina prosle nedelje. oni slabo koriste zimske gume. https://www.youtube.com/watch?v=YFpfpXtXMm8
Recommended Posts