renne Posted April 23, 2012 Posted April 23, 2012 Ovim redosledom?Ja sam bacio oko na ovaj zadnji ali mi mangupi uneli nemir tvrdnjom da je bolje ici na 37" pa i da je hd ready...Hvala! :)Tim redosledom. Znas kako, uvek je bolje vece, ali ako ti je takav budzdt to je toSent from my GT-I9000 using Tapatalk
Moća Posted April 23, 2012 Posted April 23, 2012 Jel neko kupovao TV preko ovog sajta?Isplati li se usteda?Cuo sam za likove koji donose televizore iz Madjarske i to dosta jeftinije ne znam da li je to to.
Frank Pembleton Posted April 23, 2012 Posted April 23, 2012 Cuo sam za likove koji donose televizore iz Madjarske i to dosta jeftinije ne znam da li je to to.yep.
Frank Pembleton Posted April 23, 2012 Posted April 23, 2012 Ima li garancije pri takvoj kupovini ?Ja sam cuo ( ne i proverio) da LG ovde prihvata garanciju koju dobijes od tvog prodavca ada samsung ne , ali da ima ljudi koji su zvali te prodavce recimo iz subotice i ovi im zamenili Tv...
ducca Posted April 24, 2012 Posted April 24, 2012 (edited) Ovim redosledom?Ja sam bacio oko na ovaj zadnji ali mi mangupi uneli nemir tvrdnjom da je bolje ici na 37" pa i da je hd ready...Hvala! :)Obrnutim redosledom ;) Samsung D550 serija je bolja od ove LG-eve, imas 4 HDMI slota dok LG mislim ima 2, media plejer kod LG-a ne konstatuje dts zvuk i moras da izvrsis konvertovanje sa nekim programcicem u kompu pre prebacivanja filma na USB/hard. Kod Samsunga tih problema nema. Kvalitet slike i panela je uvek diskutabilan, ja licno nisam toliko strucan da vidim razliku ali citao sam od ljudi koji su manijaci za TV-je da je Samsung u rangu Sony-a po tom pitanju dok LG zaostaje. Rekla/kazala jbg...Mislim da je D550 best baj trenutno, te u skladu sa tim sam se ponovio sa 40" ove subote Izasao me 400 evra, preko kupujem/prodajem ofkors. Kod nas je 60ak hiljada ova velicina, generalno deru bezobrazno sa marzom Sto se 32" tice, D550 je 40ak hiljada kod nas u radnjama i ne znam ima lis ta bolje za te pare trnutno. Preko "Madjara" bi izaslo i jeftinije, a za tu neku lovu moze da se lovi onda i LED. Raspitivao sam se o tim hungary varijantama par nedelja, i neki drugari su pride uzimali niko nije imao problem, za sada. Nikad se ne zna do duse ali za 150 evra ustede vredi reskirati jbg. Problem sa Samsungom u takvoj prici je sto grancija ne vazi kod nas (ali ti ljudi nose TV ako bude neka frka u Madjarsku sa garancijom i racunom, koji su isporuceni uredno sa TV-om). Oni fakticki zive od +/- recenzija korisnika na tom sajtu i ne isplati im se i jedan minus. Obavezno obratiti paznju na komentare. Vecina prodavaca je iz Subotice i okolnih mesta jer se njima najvise ispati cela sema, mada ih ima i u BG/NS. Salju kurirskim sluzbama, meni stigao za 1 dan, sve bilo ok sa transportom ;) Pogledati i po forumima, pominjali su i neka imena pouzdanijih.Inace koliko sam razumeo Panasonic i LG daju garanciju koja je priznata i kod nas pa i ovo moze da bude faktor eventualno. Treba pak proveriti. Edited April 24, 2012 by ducca
Mil@n Posted April 24, 2012 Posted April 24, 2012 Cuo sam za likove koji donose televizore iz Madjarske i to dosta jeftinije ne znam da li je to to.Ja znam da sam osnovni Samsungov LCD platio 25000 i to 2 komada dok je u tehnomaniji na akciji na bilbordu sav ponosan stajao za 34.400...Naravno, ganc novo.
Прслин Posted April 24, 2012 Posted April 24, 2012 Једно упозорење свима који планирају да прикључују конзоле на ТВ: "refresh rate", херцажа и томе слично немају никакве везе са брзином одзива на екрану када су игре у питању. Гуглујте "input lag" и све испод 30 не купујте ако мислите да играте FPS игре на ТВ-у.
Moća Posted April 26, 2012 Posted April 26, 2012 Kako se sortiraju kanali na samsungovim televizorima? Konkretno 32LE400...
Кристофер Лумумбо Posted July 24, 2012 Posted July 24, 2012 vox televizori, jel valjaju? to je jeftinija varijanta, ne zelim da pucam veliku kintu za drugi televzor.
ToniAdams Posted July 24, 2012 Posted July 24, 2012 ma manje vise istikur ko i ostali, jedino je pitanje validnosti garancije. tj oce imat ko da opravi za godinu dana, ako zatreba :(
Mil@n Posted July 24, 2012 Posted July 24, 2012 vox televizori, jel valjaju? Ako se pomučiš, možda i nađeš veći krš.
mojo Posted July 24, 2012 Posted July 24, 2012 Nemoj se mučiti. Fox je veća kršina. Doduše, tu su. :)
Recommended Posts