Jump to content
IGNORED

Televizori

luba

Recommended Posts

Posted

Najavljuju još od 2013, to (i HBO generalno) i sportovi da predju na UHD, pa da se kupuje novi televizor.

Posted

screen share (tv-mobilni) vise ne smaraju da moras da imas LG telefon al moras da imas android i eventualno IOS jednog dana :(

Oj kukavno windows telefonstvo ugaseno  :cry:

Posted

wifi deljenje ekrana. Pustis nesto na mobilnom i gledas na tv-u

Slabo divanim madjarski al mi se cini da cu bar na laptopu moci da ga koristim

Posted (edited)

Ovo je za stari web os

http://www.lg.com/us/support/video-tutorials/CT10000018-1441913089871-others

Secam se da nisam mogao da koristim na starom tv-u jer laptop nije mogao da potera intel widi zbog neodgovarajuce wifi kartice unutra. Tehnicki je naravno mogao al monopolistima nije dosta intel procesor nego i wifi kartice biraju

edit: garant ce i ovde biti isti problem 

edit 2: cini mi se da su batalili widi i sad guraju neki lync

https://support.office.com/en-US/article/Share-your-desktop-or-a-program-in-Lync-33AAA965-EB32-42A9-8A9B-CDFFFA364842\

ovo bi moglo i da radi...

mozda moze i sa deska sa kojim je na istoj mrezi (vezani kablom)

Edited by katamaran
Posted

može preporuka za neki zidni nosač tv-a?

imam lg 42''

Posted (edited)

Molim vas da niko ne pomisli da sam lud :(

Tv sam uzeo pre 4 meseca, ali što sam više gledao i slušao i čitao o prisustvu uhd sadržaja, sve me više kopkalo, kopkalo i... Rešio da prodam ovaj novi i uzmem neki dobar uhd i da budem miran na barem 5 godina. Malo sam podcenio prisustvo UHD kada sam kupovao, nisam uopšte razmišljao u tom pravcu. A i ovaj web os 2 ima neke stvari tako glupo rešene (pisao sam ovde) da sam barem isto radostan zato što njega više neću gledati...

E sad, našao sam kupca za pola sata bukvalno za moj, izgubio sam samo 70e što nije strašno.

Zanima me minimum 55", i da slika jebe kevu :D

Ovo mi se uklapa u budžet do nekih 900e, mada bih pre manje...

https://www.kupujemprodajem.com/LG-55UH6257-UHD-webOS-3-0-SMART-HDR-Pro-41853374-oglas.htm?filter_id=105569081

Rene, ostali? Još neki predlog?

Edit: vidim da ovaj nema 3d, jel ste vi ovde spominjali da se tv-ovi više ni ne prave sa 3d, sve mi se čini da sam negde pročitao...

Edited by Mil@n
Posted

Hvala.

Što baš taj? :)

Sent from my Nexus 6P

Posted

Molim vas da niko ne pomisli da sam lud :(

Necemo, gde bi mi... tako nesto...

:lolol:

Posted

Hvala.

Što baš taj? :)

Sent from my Nexus 6P

Na manjem ekranu je samo taj model imao Harman kardon zvucnike i magicni daljinski. Navodno i sliku ima bolju od slicnih modela al u to bas i nisam ubedjen.

Posted

roditelji resili da zamene tv.

posto imaju onaj sivi samsung sa ogromnom kutijom pozadi, ponajvise iz estetskih razloga, a i oslobodice se 1m3 prostora u sobi :D

zamolio bih za neku preporuku u najnizoj cenovnoj kategoriji

njima je bitno da kvalitet slike bude zadovoljavajuci i da nije u pitanju  model za koji vazi da se cesto kvari

dakle nista nekakve napredne opcije i ludila. otac koji najvise gleda tv sedi na uglavnom na 2m udaljenosti od mesta gde ce tv stajati, tako da pretpostavljam da 32" vrsi posao, eventualno 40" mada mi i to deluje vec malo veliko

pretpostavljam da je za kvalitet slike najvaznija rezolucija? ili gresim?

ako postoji nekakvo uputstvo na netu "sta trebate znati o novijoj generaniciji tv" za nekog ko nema predstavu o istim, bio bih zahvalan ako bi neko podelio link ka tako necemu

Posted

Ljudi, pošto blu ray player koji koristim za strim sa kompa ne podržava x265, kako najjeftinije da si™ omogućim to? 

Vidim da su 4k filmovi mahom sa njim rađeni.