halloween Posted October 27, 2015 Posted October 27, 2015 Najfantastičniji nar u Idei samo 120 din/kg. Turski sočan tamnocrven, cca 500 g komad.
magnolia Posted October 28, 2015 Posted October 28, 2015 znam na bajloniju zenu koja prodaje jaja koka koje hodaju i koje garantovano ne prihranjuje. jaja donosi subotom, komad 20 dinara. ako ti odgovara, reci cu ti gde je njena tezga. Darling, mene Bajloni jako interesuje, nova sam u kraju i kao pala s Marsa :) Osim jaja, interesuje me da li je moguce naci kvalitetne kobasice za przenje (navikla sam na Sicka sa Zelenjaka :(), dobar punomasni sir, kajmak...
aram Posted October 28, 2015 Posted October 28, 2015 Najfantastičniji nar u Idei samo 120 din/kg. Turski sočan tamnocrven, cca 500 g komad. kupuj i pravi onu cmrljinu melasu.
darling Posted October 28, 2015 Posted October 28, 2015 Darling, mene Bajloni jako interesuje, nova sam u kraju i kao pala s Marsa :) Osim jaja, interesuje me da li je moguce naci kvalitetne kobasice za przenje (navikla sam na Sicka sa Zelenjaka :(), dobar punomasni sir, kajmak... meso ne jedem, ne znam. odlican sir ima violeta iz borce, u donjoj mlecnoj hali, kad prodjes kroz vrata prva vitrina levo. prodaje masne sireve, kajmacene, probaj redom. prepoznaces je po tome sto nudi i jaja (nisu domaca), ovcji sir i ovcje kiselo mleko. kajmak ne kupujem, pa ni o njemu nista ne znam. oces koordinate za jaja?
halloween Posted October 28, 2015 Posted October 28, 2015 kupuj i pravi onu cmrljinu melasu. Ovo voće je greh kuvati, a ne jesti sveže. Ali dobro, ova melasa može biti izuzetak. Večeras 3 komada 2,25 kg, a najveći rekordnih 857 g, e taj sam upravo pojela.
magnolia Posted October 28, 2015 Posted October 28, 2015 meso ne jedem, ne znam. odlican sir ima violeta iz borce, u donjoj mlecnoj hali, kad prodjes kroz vrata prva vitrina levo. prodaje masne sireve, kajmacene, probaj redom. prepoznaces je po tome sto nudi i jaja (nisu domaca), ovcji sir i ovcje kiselo mleko. kajmak ne kupujem, pa ni o njemu nista ne znam. oces koordinate za jaja? Naravno :) I hvala :)
Аврам Гојић Posted October 29, 2015 Posted October 29, 2015 Darling, mene Bajloni jako interesuje, nova sam u kraju i kao pala s Marsa :) Osim jaja, interesuje me da li je moguce naci kvalitetne kobasice za przenje (navikla sam na Sicka sa Zelenjaka :(), dobar punomasni sir, kajmak... Dakle, misterija je resena, Sicko na Zelenjaku ipak ima sveze kobasice za przenje. Zahvaljujem na ovom kolateralnom podatku. Postojao je i ekstreman nacin da se ovo utvrdi (da odem u predmetnu mesaru i pitam) ali ovako je lakse, mada duze traje.
darling Posted October 29, 2015 Posted October 29, 2015 Naravno :) I hvala :) molim. dakle, kad udjes na pijacu iz cara dusana, ides pravo do najvece raskrsnice na pijaci. s desne strane ti je aleja u kojoj je cesma, s leve put kojim ako krenes zavrsices u jajima i starudiji, ispred tebe je pavla papa. a iza tebe provalija :D. na tom mestu kad stojis, s desne strane pocinje najveci blok tezgi na pijaci. cosak prve tezge je teme A kvadrata cija je strana dugacka 4 tezge. spomenka s jajima se nalazi na dijagonalnom temenu C. znaci, ides 4 tezge prema pavla papa, skrenes desno i ides jos 4 tezge. jaja drzi u plavicastozelenoj plasticnoj ciniji, ima i domacih sezonskih proizvoda, kako sta i kako kad. jaja obicno donosi subotom.
yolo Posted October 29, 2015 Author Posted October 29, 2015 Dakle, misterija je resena, Sicko na Zelenjaku ipak ima sveze kobasice za przenje. Zahvaljujem na ovom kolateralnom podatku. Postojao je i ekstreman nacin da se ovo utvrdi (da odem u predmetnu mesaru i pitam) ali ovako je lakse, mada duze traje. haha, pa nema. ja bio juce i kupio izbor svinjarija (koktel rostiljske bele/bez paprike, vrhs/, telece hrenovke, presovane glave, istarske kobaje) ili sam ja slep ili tamo svezeg mesa nema. samo preradjevine.
magnolia Posted October 29, 2015 Posted October 29, 2015 haha, pa nema. ja bio juce i kupio izbor svinjarija (koktel rostiljske bele/bez paprike, vrhs/, telece hrenovke, presovane glave, istarske kobaje) ili sam ja slep ili tamo svezeg mesa nema. samo preradjevine. nema svezeg mesa, ali raznih kobaja za przenje ima :)
magnolia Posted October 29, 2015 Posted October 29, 2015 molim. dakle, kad udjes na pijacu iz cara dusana, ides pravo do najvece raskrsnice na pijaci. s desne strane ti je aleja u kojoj je cesma, s leve put kojim ako krenes zavrsices u jajima i starudiji, ispred tebe je pavla papa. a iza tebe provalija :D. na tom mestu kad stojis, s desne strane pocinje najveci blok tezgi na pijaci. cosak prve tezge je teme A kvadrata cija je strana dugacka 4 tezge. spomenka s jajima se nalazi na dijagonalnom temenu C. znaci, ides 4 tezge prema pavla papa, skrenes desno i ides jos 4 tezge. jaja drzi u plavicastozelenoj plasticnoj ciniji, ima i domacih sezonskih proizvoda, kako sta i kako kad. jaja obicno donosi subotom. Super, hvala!
yolo Posted October 29, 2015 Author Posted October 29, 2015 nema svezeg mesa, ali raznih kobaja za przenje ima :) da ali ne sveze. te za przenje sam juce prozdrao pola od pijace do kola, neprzene
Аврам Гојић Posted October 30, 2015 Posted October 30, 2015 Ima na selu jedan matori koji pravi svoje kobasice i prodaje iz frižidera u letnjoj kujni. Toliko su dobre da ih usput grickam sveže kao ludak. Sveže kobasice koje se prodaju bez ikakvog papira i inspekcije. E to se zove YOLO.
Џеремаја Крстић Posted October 30, 2015 Posted October 30, 2015 Sveže kobasice koje se prodaju bez ikakvog papira i inspekcije. Надам се да све прође како треба, у супротном, дигла би се кука и мотика на јадну државу. :(
Paul Gompitz Posted October 31, 2015 Posted October 31, 2015 Da li je na nekoj pijaci vidjen domaci sapun od masti i ima li maslinovog ulja kod Pavasovica na Kalenicu? Pavasovic na Bajloniju kaze i prosle i ove godine slabo rodilo.
Recommended Posts